- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.781
Daha nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum mutluluğunuz daim olsun cnmDün evlilik yıl dönümümuzdu 8yilimizi doldurduk cok.sukur
Esim yemeğe götüreceğini bildiğim icin işimi şansa bırakmadan sabah hemen yemek yaptim fırında hafif olması icin dışarda malum yemekti tatlıydı derken hem geç saate kalıyor hem fazla kalori alıyoruz.
Sabah 09.00 1 yumurta ile melemen 1 dilim.ekmek peynir
Aksam 19.30 bol salata 3 kaşık bulgur pilav i ve 4 parça tavuk kelebek seklinde olanlar da et az oluyor
7500 adım attım. 4 litre su garanti içtim.
18.08.2021
Sabah 11.00 1 yumurta 1 dilim.milfoy pizza peynir domates
Ara 1 sade türk kahvesi 1 incir
A
Aksam 19.00 da 1 ttabak kabak kavurma bol yoğurt bir adet yaprak galeta
Cok Teşekkür ederim Allah yavrularımızi.mutlu bir ailede büyütmeyi nasip etsin.Daha nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum mutluluğunuz daim olsun cnm
Ahhh hep öyle oluyorCok Teşekkür ederim Allah yavrularımızi.mutlu bir ailede büyütmeyi nasip etsin.
Sanki hala evliligimin ilk yıllarını yasiyor.gbyimçocuklarım yeğenlerim mis gb geliyor.aynaya bakınca anlıyorum zamanın geçtiğini.
Nice senelere tatlım aynı gün evlenmisiz bizde 14 yılı bitirdik,Dün evlilik yıl dönümümuzdu 8yilimizi doldurduk cok.sukur
Esim yemeğe götüreceğini bildiğim icin işimi şansa bırakmadan sabah hemen yemek yaptim fırında hafif olması icin dışarda malum yemekti tatlıydı derken hem geç saate kalıyor hem fazla kalori alıyoruz.
Sabah 09.00 1 yumurta ile melemen 1 dilim.ekmek peynir
Aksam 19.30 bol salata 3 kaşık bulgur pilav i ve 4 parça tavuk kelebek seklinde olanlar da et az oluyor
7500 adım attım. 4 litre su garanti içtim.
18.08.2021
Sabah 11.00 1 yumurta 1 dilim.milfoy pizza peynir domates
Ara 1 sade türk kahvesi 1 incir
A
Aksam 19.00 da 1 ttabak kabak kavurma bol yoğurt bir adet yaprak galeta
süpersin inş idealini yerine getirirsin :) sabırsızlıkla bekliyoruzGünaydın kızlar nasılsınız özledim sizleri bende durumlar fındık sezonu açıldı ben evde aşçı başıçok iyi oldu benim için spora ve diyeti çok aşırı yüklendim fındık 2 hafta sürer 2 hafta da temizlik derken anca evime geçerim ama hedefime çok az kaldı 6 kiloyu burda verip evimde tartı da 50 görselini atmayı iple çekiyorum görenler çok şaşırıyor nasıl verdin bizede söyle falan Cok mutluoluyrm bu cümleleri duyunca eve geçince komşum spor salonuna yazılcakmis bende gidicem karın kası istiyorum fit bir vücut olayina çok odaklandım sağlık için öncelik ama görüntü olayına baya taktım sizler neler yapıyorsunuz umarım kışa koruma dönemi yaparız
bu arada 56 oldun muGünaydın kızlar nasılsınız özledim sizleri bende durumlar fındık sezonu açıldı ben evde aşçı başıçok iyi oldu benim için spora ve diyeti çok aşırı yüklendim fındık 2 hafta sürer 2 hafta da temizlik derken anca evime geçerim ama hedefime çok az kaldı 6 kiloyu burda verip evimde tartı da 50 görselini atmayı iple çekiyorum görenler çok şaşırıyor nasıl verdin bizede söyle falan Cok mutluoluyrm bu cümleleri duyunca eve geçince komşum spor salonuna yazılcakmis bende gidicem karın kası istiyorum fit bir vücut olayina çok odaklandım sağlık için öncelik ama görüntü olayına baya taktım sizler neler yapıyorsunuz umarım kışa koruma dönemi yaparız
Masallah 14 yıl ne kadar guzel Allah nice mutlu yıllar nasip etsinNice senelere tatlım aynı gün evlenmisiz bizde 14 yılı bitirdik,
inşallah canımsüpersin inş idealini yerine getirirsin :) sabırsızlıkla bekliyoruz
56 oldum canım gecen iki hafta 56 baskül resmi attım canımbu arada 56 oldun mu
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar nasılsınız özledim sizleri bende durumlar fındık sezonu açıldı ben evde aşçı başıçok iyi oldu benim için spora ve diyeti çok aşırı yüklendim fındık 2 hafta sürer 2 hafta da temizlik derken anca evime geçerim ama hedefime çok az kaldı 6 kiloyu burda verip evimde tartı da 50 görselini atmayı iple çekiyorum görenler çok şaşırıyor nasıl verdin bizede söyle falan Cok mutluoluyrm bu cümleleri duyunca eve geçince komşum spor salonuna yazılcakmis bende gidicem karın kası istiyorum fit bir vücut olayina çok odaklandım sağlık için öncelik ama görüntü olayına baya taktım sizler neler yapıyorsunuz umarım kışa koruma dönemi yaparız
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin sıcaktan mi yoksa burnunda ki damarlar mi inceldi acaba benim de burnum çok kanıyordu damarlarım inceldi dedi doktor sonra geçti kendiliğindenGünaydınlardün kan verdim. Değerlere bakılacak bugün de İkra Dr götürecem burnu kanıyor
Dünün menüsü
teşekkür ederim canımKolay gelsin canımazimin gücü
Çok geçmiş olsun canım bol bol sarımsaklı yoğurt cacık felan yedirGünaydınlardün kan verdim. Değerlere bakılacak bugün de İkra Dr götürecem burnu kanıyor
Dünün menüsü
Damar çatlıyor cnm Dr kan istedi verdim pıhtılaşma varmi ona bakicak her ihtimale karşıçok geçmiş olsun canım Allah şifa versin sıcaktan mi yoksa burnunda ki damarlar mi inceldi acaba benim de burnum çok kanıyordu damarlarım inceldi dedi doktor sonra geçti kendiliğinden
Ayy sevmiyor samirsakli cacık sade yoğurt yiyor çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım bol bol sarımsaklı yoğurt cacık felan yedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?