- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.701
Ben bu hafta gereksiz bir boşvermişlik içindeyim bilemiyorum kilo verdiğimi düşünmüyorum o yüzden heyecan yok maalesef ama haftaya yani yarın çok daha sağlam dönüş yaparım inşallahBugünkü menüm
Sabah ekmeksiz kahvaltı
Aralarda kahve
Bide elma yedim üç tane günü kapattım
Sabah için çok heyecanlıyımsiz sabırsızlanmıyor musunuz
Toparlanirsin inşallah motive olmak biraz zor oluyo gevsiyorum bende arada ara bu kez kararlıyım Allah'ın izniyle olacak başaracağız hep birlikteBen bu hafta gereksiz bir boşvermişlik içindeyim bilemiyorum kilo verdiğimi düşünmüyorum o yüzden heyecan yok maalesef ama haftaya yani yarın çok daha sağlam dönüş yaparım inşallah
İnşallah dediğin gibi olur benim kilom fazla yolum çok daha uzun gevsememem lazim aslında ama neyse olan oldu yarin bı tartilayim bakalım ondan sonra yola devam ben hafta içi hiç tartilmiyorum o yüzden neler olduğunu bilmiyorumToparlanirsin inşallah motive olmak biraz zor oluyo gevsiyorum bende arada ara bu kez kararlıyım Allah'ın izniyle olacak başaracağız hep birlikte
Günlük 1 kupa için ama yemekten 2 saat önce yada sonra için demir eksikliği yapıyor.Sağol canım bi de bunları deniyeyim emziren anneler yeşil çay içebiliyor mu peki
Olsun benimde 15 kilo var nerdeyse beraberce bırakmadan devam edicez ve vericez bu kiloları bırakma kendini hiç detoks falan yaparız mesala bugün karisik bir elma diyeti yaptım gibiİnşallah dediğin gibi olur benim kilom fazla yolum çok daha uzun gevsememem lazim aslında ama neyse olan oldu yarin bı tartilayim bakalım ondan sonra yola devam ben hafta içi hiç tartilmiyorum o yüzden neler olduğunu bilmiyorum
İyi diyelim iyi olsunMerhaba kızlarnasılsınız yarin için bol eksiler olsun
Teşekkürler canım çok tatlısın sağolasın ne güzel motive ediyorsun teşekkür ederim bakalım artık yarın vermissem süper olacakOlsun benimde 15 kilo var nerdeyse beraberce bırakmadan devam edicez ve vericez bu kiloları bırakma kendini hiç detoks falan yaparız mesala bugün karisik bir elma diyeti yaptım gibibende hiç bir listeye bağlı kalamiyorum seninde üstelik bugün menün hiçte fena değil bütün hafta böyle devam ettiysen bir kilo vermişsindir inşallah yani
Kaç kilo verdin geçen haftaİyi diyelim iyi olsun
İnşallah gitmiştir biseyler
800 Gr geçen haftada kacirdigim çok oldu gün içindeKaç kilo verdin geçen hafta
Benimde öyle oldu pilavı kaçırdım arada bakalım ne kadar gitti hiçte fena vermişsin geçen hafta 800 Gr azmi hicccc acelemiz yok gitsinde kaç giderse gitsin800 Gr geçen haftada kacirdigim çok oldu gün içinde
Ama sanki bu hafta pilav ağırlıklı oldu akşam yemeklerinde
Önerilmiyor tatlımSağol canım bi de bunları deniyeyim emziren anneler yeşil çay içebiliyor mu peki
Guzel eksi ile başlarsın güne 3 elma ile bana sabahlar olmazdiBugünkü menüm
Sabah ekmeksiz kahvaltı
Aralarda kahve
Bide elma yedim üç tane günü kapattım
Sabah için çok heyecanlıyımsiz sabırsızlanmıyor musunuz
Afiyet olsun pancar salatasına bayılırım. Bazen işyerinde öğlen yerdik hem doyurucu hem hafif ve sağlıklı şifa olsunsabah: 2 dilim pizza
akşam: sebzeli bulgur pilavı, yoğurtlu pancar salatası, bi kaç parça et döner
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?