- 12 Aralık 2015
- 19.666
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.681
Ayy çok geçmiş olsun canim yaIyi aksamlar kizlar bende bunalimdayim ev halki olarak hepimiz hastayız bebeğin hasta olması kotu oldu gecem gündüzüm belli degil
Sabah 10.00 1 yumurta Bir kac dilimcik kızarmis patates peynir domates tahin pekmez
15.00 2 adet yaprak galeta
Aksam 19.00 6 kaşık pilav 6 kaşık taze fasulye yemeği ve cacık
Insallah canim sagol.Ayy çok geçmiş olsun canim yaçabuk atlatin inşallah
Dün tahlillerime baktım kanım düşmüş. Depolarim tükenmiş.Geçmiş olsun insallah en kısa zamanda toparlarsınız. Moralsizlikten uyku hali
Geçmiş olsun tatlım, tez zamanda normale dönersiniz inşallahIyi aksamlar kizlar bende bunalimdayim ev halki olarak hepimiz hastayız bebeğin hasta olması kotu oldu gecem gündüzüm belli degil
Sabah 10.00 1 yumurta Bir kac dilimcik kızarmis patates peynir domates tahin pekmez
15.00 2 adet yaprak galeta
Aksam 19.00 6 kaşık pilav 6 kaşık taze fasulye yemeği ve cacık
Hayırlı akşamlar bu alttaki kilo tablosunu nereden yapiyosunuz ben bulamadım daMerhaba arkadaşlar
Bugünün menüsü
Hesap detayina tıklayın aşağılarda bilginizi girip kaydetme varHayırlı akşamlar bu alttaki kilo tablosunu nereden yapiyosunuz ben bulamadım da
Teşekkür ederim yaptim sanirimHesap detayina tıklayın aşağılarda bilginizi girip kaydetme var
Hedefte olduğu günde olur inşallahEvet olmuş
İnşallah hedefim 58 aslında inşallah inşallah hep beraberHedefte olduğu günde olur inşallah
Bol su için aklinaza yemek gelirse tarçınlı kahve bitki çayı sade maden suyu içinSürekli yeme isteği var içimde bunu nasıl engellerim kızlar ya aklım hep yemekte sanki yasak olunca daha mı cazip geliyor bu hafta inşallah verebilmişimdir.
Sağol canım bi de bunları deniyeyim emziren anneler yeşil çay içebiliyor mu pekiBol su için aklinaza yemek gelirse tarçınlı kahve bitki çayı sade maden suyu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?