• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben bu hafta gereksiz bir boşvermişlik içindeyim bilemiyorum kilo verdiğimi düşünmüyorum o yüzden heyecan yok maalesef ama haftaya yani yarın çok daha sağlam dönüş yaparım inşallah
Bazen oluyor ama istikrar önemli benim icin ben detoks falan yaparsam evet başta eriyorum resmen sonra 2 kat kilo.olarak.donuyor uzun vadeli olmadığı icin.

Guzel eksi ile başlarsın güne 3 elma ile bana sabahlar olmazdi😁😁
Bankada olmuyo zaten cookkk acıktım coook hemen uyumam lazım ama gözüm yemekte değil ben bu sefer anladimki açlıktan yemiyomusum ben duusal aclikmi oluyo anlamadım ama yemeklere saldırırcasina yiyordum ve biliyorum aç değilim ama hep bı yeme ihtiyacı vardı bende o kalmadı inşallah geri gelmez arada bı paniğe kapılıyorum gene oruçtan önce yiyorum ya az yemeyeyim aç kalırsam naparim diye sonra hemen toparlamaya çalışıyorum bazen zorlasiyo Allah becerttirsin inşallah 🤩🤩ayriyeten kızlar iyiki varsınız ben bukadarinida beceremedim hemen bozardim ama birlikten kuvvet doguyo bak🤗🤗

Slm kızlar
Pazar menüm
Sabah 11.00 kavurmalı yumurta domates sala ali.peynir 2 dilim.ekmek
Aksam.18.00 ciğer kavurma bol salata 1 bardak salgam ve 1 dilim.ekmek

Affedersiniz ama cok kabizim su aralar hareketsizlik sanirim.çocuklar ve kendim hasta olunca uykusuzluktan gun icinde fırsat oldukça uzanıyorum.yürüyüş yok sanirim.etkiledi birde suyu 3 litre içemiyorum modem bulaniyor
Bende hiç su içemiyorum üşeniyorum resmen su içmeye zorluyorum ama😁🤭🤭

Kızlar inşallah tartim bozuk değildir

Eklentiler

• IMG20210816060529.jpg
    IMG20210816060529.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 23
günaydın kızlar nasılsınız doğru düzgün hiçbirşey demediğim halde kilo artışı olmuş hastalığımın 2 günündeyim acayip şişiriyor beni birde afedersiniz sürekli kabızım ne yaparsam yapayım düzelmiyor :(

Eklentiler

• foti.jpg
    foti.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 19
artık bi 65leri göreydim.. kızlar kilo verdim 2 haftadır fakat kendimde bir incelme göremiyorum kaç kilodan sonra farkedilir şekilde incelirim acaba?

Eklentiler

• B1E5C75C-5A81-4867-A82D-32EBCC5EE394.jpeg
    B1E5C75C-5A81-4867-A82D-32EBCC5EE394.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 24
günaydın kızlar nasılsınız doğru düzgün hiçbirşey demediğim halde kilo artışı olmuş hastalığımın 2 günündeyim acayip şişiriyor beni birde afedersiniz sürekli kabızım ne yaparsam yapayım düzelmiyor :KK43:
Kiraz sapli cay iç canım ama yemekten sonra değil önce iç

Back