- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #10.741
Hadi bismillah bir tartı resmide bende gelsin o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duraklamis olabilir detoks mu yapsan bı sasirtsan metabolizmayigünaydın kızlar nasılsınız doğru düzgün hiçbirşey demediğim halde kilo artışı olmuş hastalığımın 2 günündeyim acayip şişiriyor beni birde afedersiniz sürekli kabızım ne yaparsam yapayım düzelmiyor
olabilir yarın saatlerimi değiştireyim olmazsa bu regli beni maf ediyorDuraklamis olabilir detoks mu yapsan bı sasirtsan metabolizmayi
Saatlerin kaç canimTeşekkür ederim yeme saatlerimi değiştirdim birde izinliyim yürüyüş yaptım beş gün
Saat 16 da bırakıyorum yemeği canım sabah kahvaltısı belli değil bir haftadır evdeyim çocuklar ne zaman kalkarsa, ve ara öğün kesinlikle yok, çorbanın tadına bile bakmadim bu bir haftaSaatlerin kaç canim
Doğrudur cnmKızlar inşallah tartim bozuk değildir
Reglide öyle cnm bende iğne oldum Migren atagim bitmedi halagünaydın kızlar nasılsınız doğru düzgün hiçbirşey demediğim halde kilo artışı olmuş hastalığımın 2 günündeyim acayip şişiriyor beni birde afedersiniz sürekli kabızım ne yaparsam yapayım düzelmiyor
geçmiş olsun cnm ben de en son hacamattan sonra hiç agrımadı şukurReglide öyle cnm bende iğne oldum Migren atagim bitmedi hala
Burayı çok boşladım herkese selam, maalesef bi türlü diyete geri başlayamadım ama kiloda almadım bi süre daha başlayacak gibi değilim tatil vs. isterseniz listeden çıkarın döndüğümde tekrar bilgilendireyim olur mu? herkese bol eksiler:)
Olur bana uyar ama sadece iki hafta yarışalım, sonra ise başlayacağım canım, hayat cok daha zor olacak benim içinmasallah Bende 70 lerdeyim seninle rakip.olalim mi birbirimizi motive edelim
Teşekkür ederim canım hedefim 65 çok zayıf olamamBu haftanın şampiyonu @ipekzeynep tebrikler canım 2.200 ile şampiyon olmayı hak ettin kilo veren herkesi tebrik ederim
Kızlar hedefleri olmayanlar yazsınlar
Eki Görüntüle 2902031
hedefim 54 benimBu haftanın şampiyonu @ipekzeynep tebrikler canım 2.200 ile şampiyon olmayı hak ettin kilo veren herkesi tebrik ederim
Kızlar hedefleri olmayanlar yazsınlar
Eki Görüntüle 2902031