- 12 Aralık 2015
- 19.666
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.641
Özür dilerim canimben göndermiştim 58.20 kg aşk olsun(
günaydın kızlar nasılsınız ? sabah tartıldığım kilom 58.20 :)
Tatlım -1,600 kg benim :) yanlış oldu yine yani birincilikÖzür dilerim canimEki Görüntüle 2899457
Selam canım kilo vermen durduysa kabak detoksu öneririm çünkü vücut kendini korumaya almış ve sasirtmalisinkızlar ben bir şey sorucam. kilo vermem tamamen durmuş durumda. 3-4 gündür hiçbir şekilde büyük tuvaletime çıkamıyorum. bu durumu yaşayan yardımcı olabilecek birileri var mı aranızda?
nasıl oluyor kabak detoksu canımSelam canım kilo vermen durduysa kabak detoksu öneririm çünkü vücut kendini korumaya almış ve sasirtmalisin
nasıl oluyor kabak detoksu canım
İster ara öğünü iptal edin ister öğleni iptal edinnasıl oluyor kabak detoksu canım
Senin memleket neresi A annymselam kızlar ben iki haftalığına anneme gidiyorum baskül paylaşımı yapamam çünkü annemler de tartı yok köy evi fındık sezonu açıldı bizimIkra meyra cim beni iki hafta baskül paylaşımı yapamayacağım o yüzden listeden çıkarma olur mu canım
SAKARYASenin memleket neresi A annym
Aynı durum benim içinde geçerli anneme gidiyorum 2 haftalığına tartıları bozuktu tartılamam ama listeden de çıkmak istemem mümkünseIkra meyra
tatili fazlasıyla hakettin rahat rahat yap canm iyi tatillerselam kızlar ben iki haftalığına anneme gidiyorum baskül paylaşımı yapamam çünkü annemler de tartı yok köy evi fındık sezonu açıldı bizimIkra meyra cim beni iki hafta baskül paylaşımı yapamayacağım o yüzden listeden çıkarma olur mu canım
selam kızlar ben iki haftalığına anneme gidiyorum baskül paylaşımı yapamam çünkü annemler de tartı yok köy evi fındık sezonu açıldı bizimIkra meyra cim beni iki hafta baskül paylaşımı yapamayacağım o yüzden listeden çıkarma olur mu canım
Senin memleket neresi A annym
Aynı durum benim içinde geçerli anneme gidiyorum 2 haftalığına tartıları bozuktu tartılamam ama listeden de çıkmak istemem mümkünseIkra meyra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?