- 1 Temmuz 2021
- 132
- 316
- 18
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #10.621
bende bir detoks suyu aldım bakalım iyi gelirse sizleri de bilgilendircem :) sonuçta bizim yolumuz önemli :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki yanlış olmuş -1.6 kgtroyofhelenn tebrikler canım bol eksiler olsun bu haftanın şampiyonu sensin kilo veren herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 2899207
Haftaya yapsam bugün sabah tartıldım yedim içtim şimdi aynı sayıyı yakalayamamBaskül paylaşımı yapalım görsel olarak cnm
Ayyy evet canım klavye 1 almamış tıkladım oysa sensin birinci tekrar paylaşırım cnmBenimki yanlış olmuş -1.6 kg
Merhaba hoş geldiniz aramıza yarın baskül paylaşın başlangıç kilonuzu yazın son hedefinizi yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz ilk sayfamızı okuyunuzArkadaşlar merhabalar,KK‘ya uzun zamandır üyeyim doğum yaptıktan sonra if yöntemi ile 17 kiloya yakın kaybım oldu fakat 2 yıllık süreçte 74 lü kiloları gördüm tekrar bu konuda tekrar buraya sığınıp motive olmak için geldim.Gruba dahil olunabiliyor mu acaba¿
Yanlış duyuru oldu özür dilerim Kurabiyex tebrikler canım bol eksiler olsun bu haftanın şampiyonu sensin kilo veren herkesi tebrik ederimtroyofhelenn tebrikler canım bol eksiler olsun bu haftanın şampiyonu sensin kilo veren herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 2899207
Çok teşekkür ederim herkese bol şans bol eksiMerhaba hoş geldiniz aramıza yarın baskül paylaşın başlangıç kilonuzu yazın son hedefinizi yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz ilk sayfamızı okuyunuz
Merhaba hoşgeldin bol eksiler olsun hepimizeArkadaşlar merhabalar,KK‘ya uzun zamandır üyeyim doğum yaptıktan sonra if yöntemi ile 17 kiloya yakın kaybım oldu fakat 2 yıllık süreçte 74 lü kiloları gördüm tekrar bu konuda tekrar buraya sığınıp motive olmak için geldim.Gruba dahil olunabiliyor mu acaba¿
Ayyy evet canım klavye 1 almamış tıkladım oysa sensin birinci tekrar paylaşırım cnm
Teşekkür ederim canım ❤Yanlış duyuru oldu özür dilerim Kurabiyex tebrikler canım bol eksiler olsun bu haftanın şampiyonu sensin kilo veren herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 2899290
Eline sağlık canımtroyofhelenn tebrikler canım bol eksiler olsun bu haftanın şampiyonu sensin kilo veren herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 2899207
ben göndermiştim 58.20 kg aşk olsun (troyofhelenn tebrikler canım bol eksiler olsun bu haftanın şampiyonu sensin kilo veren herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 2899207