- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.581
Evet 16/8 ile devam edin sürekli sabah ve akşam kapanış saatleri hergun aynı zamana denk getirin kiloda durma olursa 18/6 bir hafta yapıp tekrar 16/8 dönün bu şekilde devam edin bol eksiler olsunKizlar birde aklıma takılan birşey oldu
Bu aralıklı oruçta kendimize bir saat belirlediğimiz zaman illa hep o saatleremi uymak zorundayız
Yani birgün 18 /6 yapınca diğer gün
16 / yapamazmiyiz
Çok geçmiş olsun cnmMerhaba kizlar babam kalp anjiyo oldu bu esnada kalbi durmuş elektro sok verdiler. Yeni yeni kendimize geliyoruz bugun ip atlamaya başlayacağım. Doğumdan 6 ay sonra ilk defa regli oldum stresten.mi bilmem ama kanamam cok yoğundu şimdi biraz daha iyi.baskule nasil yansıyacak merak ediyorum
A101 de mest kayısı çayı alın sabah akşam tuketin sorun bitince ara verin tekrar wc sorunu yaşayınca tüketinkızlar ben bir şey sorucam. kilo vermem tamamen durmuş durumda. 3-4 gündür hiçbir şekilde büyük tuvaletime çıkamıyorum. bu durumu yaşayan yardımcı olabilecek birileri var mı aranızda?
Geçmiş olsuncanım Allah şifa versin. bende ilk defa geçen hafta oldum 2 gün yoğun geçti bitti. Benim yansımadı hıc basküleMerhaba kizlar babam kalp anjiyo oldu bu esnada kalbi durmuş elektro sok verdiler. Yeni yeni kendimize geliyoruz bugun ip atlamaya başlayacağım. Doğumdan 6 ay sonra ilk defa regli oldum stresten.mi bilmem ama kanamam cok yoğundu şimdi biraz daha iyi.baskule nasil yansıyacak merak ediyorum
Hay Allah saat aralığına bu kadar dikkat etmek gerektiğini bilmiyordumEvet 16/8 ile devam edin sürekli sabah ve akşam kapanış saatleri hergun aynı zamana denk getirin kiloda durma olursa 18/6 bir hafta yapıp tekrar 16/8 dönün bu şekilde devam edin bol eksiler olsun
Bende sezeryan doğum yaptım doğumdan 7 ay sonra adet oldum çocuk 9 aylik on aylik olacak ben sadece 2 defa kanamam oldu bi bi sıkıntımı bilmiyorum cok düzensizleştiCok sagolun kizlar..
Hoşgeldin tartıda bol eksiler insallahMerhaba
Bende başlamak istiyorum kabul ederseniz
Yaş 32, şuan çalışmıyorum evdeyim,2.5 yaşında kızım var
Boy:170
Kilom:79
Hangi aralıkla baslamami önerirsiniz
Hoşgeldin tartıda bol eksiler insallah
Canım günaydın ilk basta semizotu detoksu nasıl oluyor,Selam kızlar ben geldim semizotu detoksu yaptım etkisini gördüm ama regl den dolayı bu rakamda kaldım ama cidden regl bitsin tekrar başlıcam çok sevdim bu detoksu tok tutyo baya normalde regl öncesi şişerdim bu sefer şişmedim birde yeni bir detoks suyuna başladım onun da etkisi oldubütün arkadaşlar bol eksiler olsun inşallah hadi bakalım 1.kim ben bu hafta sıramı verdim
Eki Görüntüle 2898703
bende böyle durumlar arada yaşıyorum zaten inatçı kabızlıkta var böyle durumda açlık otu içiyorum bayağı rahatlatıyor inatçı kiloda da detoks yapabilirsen yap yada yeme düzenini değiştir ve vücudunu şaşırt :) ben öyle yapmıştımkızlar ben bir şey sorucam. kilo vermem tamamen durmuş durumda. 3-4 gündür hiçbir şekilde büyük tuvaletime çıkamıyorum. bu durumu yaşayan yardımcı olabilecek birileri var mı aranızda?
Günaydın canım semizotu detoksu 3 gün yada 5 gün yapılıyor ama ben 3 gün yaptımCanım günaydın ilk basta semizotu detoksu nasıl oluyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?