- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.561
Merhaba hoş geldinMerhabalar. Ben if bugün başladım. Size katilmak isterim?
Tmm teşekkür ederim baktım uygun fiyatlı vardı 20 lira bişey o iyimi alsamSayaçlı da var normalde ben çok önce vardı sayacsiz cnm Google yazın netten yada bazen aktüel markete bakın bulunur
İp atlama ile göbeğinde gider canım birde mekik çekin birde görselde ki hareketlerArkadaşlar bugün biraz moralim bozuldu
Bir akrabam zaten zayıfladığın belli oluyor ama sanki hepsi göbeğinde birikmiş göbeğin sarkmış sanki gibi cümleler kullandı
Bana göbek eriten egzersiz lazım uygulayıp fayda gören lütfen yazsın
Hosbuldum teşekkürlerMerhaba hoş geldin
Geçmiş olsun Allah şifalar versinMerhaba kizlar babam kalp anjiyo oldu bu esnada kalbi durmuş elektro sok verdiler. Yeni yeni kendimize geliyoruz bugun ip atlamaya başlayacağım. Doğumdan 6 ay sonra ilk defa regli oldum stresten.mi bilmem ama kanamam cok yoğundu şimdi biraz daha iyi.baskule nasil yansıyacak merak ediyorum
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinMerhaba kizlar babam kalp anjiyo oldu bu esnada kalbi durmuş elektro sok verdiler. Yeni yeni kendimize geliyoruz bugun ip atlamaya başlayacağım. Doğumdan 6 ay sonra ilk defa regli oldum stresten.mi bilmem ama kanamam cok yoğundu şimdi biraz daha iyi.baskule nasil yansıyacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?