İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah peynir yumurta domates salata yarım dilimde ekmek yedim arada kahve akşamda haşlanmış tavuk iki kasıkta pilav iki bardak ayran bir bazlama böğürtlen günü kapattım ama biraz fazlamı yemişim ne =))

Arkadaşlar bugün biraz moralim bozuldu
Bir akrabam zaten zayıfladığın belli oluyor ama sanki hepsi göbeğinde birikmiş göbeğin sarkmış sanki gibi cümleler kullandı
Bana göbek eriten egzersiz lazım uygulayıp fayda gören lütfen yazsın

İp atlama ile göbeğinde gider canım birde mekik çekin birde görselde ki hareketler

Merhaba kizlar babam kalp anjiyo oldu bu esnada kalbi durmuş elektro sok verdiler. Yeni yeni kendimize geliyoruz bugun ip atlamaya başlayacağım. Doğumdan 6 ay sonra ilk defa regli oldum stresten.mi bilmem ama kanamam cok yoğundu şimdi biraz daha iyi.baskule nasil yansıyacak merak ediyorum

Geçmiş olsun Allah şifalar versin

kızlar ben bir şey sorucam. kilo vermem tamamen durmuş durumda. 3-4 gündür hiçbir şekilde büyük tuvaletime çıkamıyorum. bu durumu yaşayan yardımcı olabilecek birileri var mı aranızda?

Merhaba arkadaşlar
Benim bugün herşey birbirine girdi
Sabah kahvaltı yapmadım saat 2 de tavuk iki kaşık pilav birkaç tane sarma
Akşam üstü yarım kase sütlaç
Saat 8:30 akşam yemeği yedik
Tavuk ızgara ve 3 tane köfte
Akraba ziyareti yaptım bugün o yüzden herşey şaştı
Bu hafta sanki pek iyi gitmedi umarım kilo vermişimdir

Kizlar birde aklıma takılan birşey oldu
Bu aralıklı oruçta kendimize bir saat belirlediğimiz zaman illa hep o saatleremi uymak zorundayız
Yani birgün 18 /6 yapınca diğer gün
16 / yapamazmiyiz

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…