• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
IMG_20210805_112713.jpg

merhaba ben de katılmak istiyorum. şu an 69 kiloyum 4 gündür aralıklı otuçla beslenşyorum 16/8 şeklinde. hedef kilom 56-57 civarı. ama sanki kilo veremiyorum gibi geliyor çok hareketsizim bundan mı acaba ne kadar az yersem yiyim veremeyecekmiş gibi hissediyorum
Hoş geldiniz aramıza 🤗 pazartesi günü baskül paylaşıp başlangıç ve son hedefinzi yazın 🤗 bol eksiler olsun günlük yürüyüş yapın tek başına yeterli değildir 1 saat ile başlayın 🤗 bol eksiler olsun 👏

Hoş geldiniz aramıza 🤗 pazartesi günü baskül paylaşıp başlangıç ve son hedefinzi yazın 🤗 bol eksiler olsun günlük yürüyüş yapın tek başına yeterli değildir 1 saat ile başlayın 🤗 bol eksiler olsun 👏
tamamdırr bugün yürüyüş yapacağım
bu da bugünkü ilk öğünüm

Eklentiler

• BCFAD3F9-F67C-4FB6-983A-F8EC5B9D7E1E.jpeg
    BCFAD3F9-F67C-4FB6-983A-F8EC5B9D7E1E.jpeg
    104,7 KB · Görüntüleme: 30
merhaba ben de katılmak istiyorum. şu an 69 kiloyum 4 gündür aralıklı otuçla beslenşyorum 16/8 şeklinde. hedef kilom 56-57 civarı. ama sanki kilo veremiyorum gibi geliyor çok hareketsizim bundan mı acaba ne kadar az yersem yiyim veremeyecekmiş gibi hissediyorum
Hoş geldiniz

hoşbuldukk. yürüyüş için hava çok sıcak evde yapılabilecek egzersiz önerisi olanlar paylaşabilir mi?
Evet ya çok sıcak eğer sartlarin uyarsa saat dokuz gibi cikacaksin, bu sabah ben yuruyum dedim en azından yarın saat ise gitmeden mümkün değil, kış biran önce gelse keşke, soğukta insan kendini daha iyi hissediyor

Bu ara sürekli ekmek hamur işi sadece saatlere uymaya çalışıyorum o yüzden yerimde sayıyorum. Bide özel gün olacak hadi bakalım

Bugünkü menüm
12de yesilçaylı ve tarçınlı süt
13 00 salamlı yumurta bi dilim kepek ekmeği yoğurt zeytin peynir salatalık domates
Ara öğün yok
18 30 aksam mercimek çorbasi 1 kase 2 tane dolma biberi çok az yesil fasulye yemeği
Şimdilik 2 litre su yatana ladar 1 litre daha icerim 30 dakika leslie ve bebeğimi parka götürdüm bira yürüdüm

Herkese iyi akşamlar
Sabah disaridaydim kahvaltı yapamadim yarım açma iki tane kurabiye yedim
Sonra bir tane şeftali iki kurabiye daha
Akşam yemeyi bir tabak nohut yemeği iki kaşık kadar bulgur pilavı

Saatlerim bugün dışarıda olduğum için sabah 10 da başladı akşam 5 te bitti çok şükür

Kilom: 67.9
Boy: 168
Hedef: 60
Bugün sabah sadece elma ve karpuz yedim. Ama öğlen 2 adet ekler ve cornetto yedim🙃
Akşam saat 16.00da 1 tabak bamya yeyip günü kapattim.
3 saat once sade türk kahvesi ve az once maden suyu ictim.
Merhaba 🤗 hoş geldiniz aramıza 🤗 pazartesi günü baskül paylaşıp başlangıç kilo ve hedefinizi yazalım 🤗 bol eksiler olsun menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗

Back