- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.601
Sağol canımGünaydın canım semizotu detoksu 3 gün yada 5 gün yapılıyor ama ben 3 gün yaptım
1.gün Sabah
15 dal semizotu
yarim salatalık
yarım limon blendira çek iç
Öğlen
20 dal semizotu
4 kasık yoğurt
ve pul biber ekmeksiz ye
akşam yemegi de öğlenin aynısı 3 gün devam et bak tartıda sonucu görbol eksiler olsun
Sağol canim sizin icinde geçmiş olsun Amin canim Allah sağlıkli haberlerini duyursunÇok geçmiş olsun cnmbenim babamda bayramın ilk günü anjiyo oldu şükür iyi şimdi ama ben uzak başka şehirde akilim çıktı .aradık konuştuk durumu iyi deyince gitmedim. Banada sonra haber verdiler durumu kötü değil demiş dr şükür rabbim korusun annemizi babamızı
sağol canım tavsiyen içinbende böyle durumlar arada yaşıyorum zaten inatçı kabızlıkta var böyle durumda açlık otu içiyorum bayağı rahatlatıyor inatçı kiloda da detoks yapabilirsen yap yada yeme düzenini değiştir ve vücudunu şaşırt :) ben öyle yapmıştım
ne kadar dan düştün canım ?1 haftadır yapıyorum aralıklı otuç ve yediklerime dikkat ediyorum. kabızlığa rağmen sonuç iyi bence kızlarsizce?
69 danne kadar dan düştün canım ?
Baskül paylaşımı yapalım görsel olarak cnmBende bugün 71.700 çıktım tartıdageçen hafta 73 kusuratida vardı hatırlamıyorum yaklaşık iki kilo vermişim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?