- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.521
Tamam canımSlm kızlar telefonum bu aksam geldi ne zormuş telefonsuzluk. Ben p.tesi yazayım artik kilo bildirimimi.Ikra meyra
Maşallah bugün çok az yemişsinMerhaba arkadaşlar
Sabah bol su hindiba kahvesi
Kahvaltı yulaf lapasi
Aksam filtre kahve bir dilim tam buğday ekmeği üzerine fıstık ezmesi
200 ip atlama 10 bin adım
Hoş geldinSelamün aleyküm kızlar bende bugün başladım sayilir aranıza benide alirmisiniz
Ve aleyküm selam hoş geldiniz kendinizden bahsedersenizSelamün aleyküm kızlar bende bugün başladım sayilir aranıza benide alirmisiniz
Başın sağolsun Allah rahmet eylesinKusura bakmayın arkadaslar menü paylaşımı yapamadım sporda yapamadim pek dikkatte edemedim bi ilerleme kaydedemedim babannemle dedemi 1 hafta arayla kaybettim cenaze falan derken giremedim siteye
Başınız sağolsun mekanlari cennet olsunKusura bakmayın arkadaslar menü paylaşımı yapamadım sporda yapamadim pek dikkatte edemedim bi ilerleme kaydedemedim babannemle dedemi 1 hafta arayla kaybettim cenaze falan derken giremedim siteye
İnşallah hep beraberİstedigimiz kiloya ulaşırız dün zorlandim ama bugün zorlanmiyorum
Bozar cnm içinde süt var filtre kahve yada hindiba kahvesi yada türk kahvesi tercih edingünaydın, ballar ponçikler , kızlar ya size birşey soracam, dibek kahvesi aralıklı orucu bozar mı bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?