- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #10.481
kızlar merhaba aranıza katılmam mümkün mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldiniz umarım hedefinize ulaşırsınız sağlıkla mutlu bir şekildekızlar merhaba aranıza katılmam mümkün mü
Korumaya hedefinde basla canım net 50 ise 52 de başlarsın 5.2 yaparsın cnm 5 gün normal sağlıklı beslenme 2 gün 20/4 uygularsin cumartesi pazar günü yaparsın baskulde - olman içinçok teşekkür ederim canım benim ben 55 de mi koruma yapsam acaba yoksa 50 ye kadar devam mi etsem senin fikrini merakediyorum
tamam canım ozaman 50 ye kadar hırsla azimle devamKorumaya hedefinde basla canım net 50 ise 52 de başlarsın 5.2 yaparsın cnm 5 gün normal sağlıklı beslenme 2 gün 20/4 uygularsin cumartesi pazar günü yaparsın baskulde - olman için
hoş buldum tatlım işteyim o yüzden kilomu atamayacağım haftaya atsam olur mu muhtemelen 78 kiloyum , eve gitmem saat 19:30 bulurhoş geldiniz umarım hedefinize ulaşırsınız sağlıkla mutlu bir şekilde
yarın sabah ta atabilirsin canım kolay gelsin iş hayatı zor başlangıç kilonuz az çok güzel umarım sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız hedefinizehoş buldum tatlım işteyim o yüzden kilomu atamayacağım haftaya atsam olur mu muhtemelen 78 kiloyum , eve gitmem saat 19:30 bulur
Teşekkür ederim, inşallah hep birlikte, sabah atarım canımyarın sabah ta atabilirsin canım kolay gelsin iş hayatı zor başlangıç kilonuz az çok güzel umarım sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız hedefinize
canım anneannemi kaybettik dün paylaşmıştım onu kabul etsen olur umarım. Bugün hep oradaydım.
Inna lillahi ve Inna ileyhi raciuncanım anneannemi kaybettik dün paylaşmıştım onu kabul etsen olur umarım. Bugün hep oradaydım.
Eline sağlık canım süperİki haftalık sonuç listesinde A annym şampiyon tebrikler canım bol eksiler olsun herkese başarılar diliyorum Eki Görüntüle 2895934
Yaaa basınız sag olsun mekanı cennet olsuncanım anneannemi kaybettik dün paylaşmıştım onu kabul etsen olur umarım. Bugün hep oradaydım.