- 4 Eylül 2011
- 19.305
- 68.632
- 798
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.501
Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun
Başını sağolsun mekanı cennet olsun
Allah razı olsun sagolunYaaa basınız sag olsun mekanı cennet olsun
Başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabır versin Allahcanım anneannemi kaybettik dün paylaşmıştım onu kabul etsen olur umarım. Bugün hep oradaydım.
Sağol Allah razı olsunBaşın sağolsun canım, mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabır versin Allah
aşk olsun neden benim eksi 1 kilomu yazmadınız :)İki haftalık sonuç listesinde A annym şampiyontebrikler canım bol eksiler olsun herkese başarılar diliyorum Eki Görüntüle 2895934
Listeyi paylaştım gördüm ama listeye ekledim hedefi 60kızlar hedef kiloda belirtmem lazımmış bana hayal gibi geliyor ama 60 deyim bari 65 bile razıyım o derece yani durumum
teşekkür ederim canım eline sağlıkListeyi paylaştım gördüm ama listeye ekledim hedefi 60
başın sağolsun canımAllah razı olsun sagolun
eline emeğine sağlık canım az kaldı son 6 kiloyu verip kilo koruma yapmak istiyorum kilo veren tüm arkadaşlar tebrik ediyorum artı olanlar hiç üzülmeyin kilo vermeniz hızlanacak inşallah
Yaparsın sen maşallaheline emeğine sağlık canım az kaldı son 6 kiloyu verip kilo koruma yapmak istiyorum kilo veren tüm arkadaşlar tebrik ediyorum artı olanlar hiç üzülmeyin kilo vermeniz hızlanacak inşallah
ya çok tatlısın iyki varsınYaparsın sen maşallahne kaldı ki 6 kilocuk
Evet çiğneme olmamalı leplin hormonu devreye girer yoksa açlıkta leplin hormonu yağ yakmak içindir çiğnemede şaşırırArkadaşlar sakız çiğnemek penceremiz kapandıktan sonra orucu bozuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?