- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.541
Hoş geldiniz aramızamerhaba ben de katılmak istiyorum. şu an 69 kiloyum 4 gündür aralıklı otuçla beslenşyorum 16/8 şeklinde. hedef kilom 56-57 civarı. ama sanki kilo veremiyorum gibi geliyor çok hareketsizim bundan mı acaba ne kadar az yersem yiyim veremeyecekmiş gibi hissediyorum
tamamdırr bugün yürüyüş yapacağımHoş geldiniz aramızapazartesi günü baskül paylaşıp başlangıç ve son hedefinzi yazın bol eksiler olsun günlük yürüyüş yapın tek başına yeterli değildir 1 saat ile başlayın bol eksiler olsun
Hoş geldinizmerhaba ben de katılmak istiyorum. şu an 69 kiloyum 4 gündür aralıklı otuçla beslenşyorum 16/8 şeklinde. hedef kilom 56-57 civarı. ama sanki kilo veremiyorum gibi geliyor çok hareketsizim bundan mı acaba ne kadar az yersem yiyim veremeyecekmiş gibi hissediyorum
HoşgeldinHoş geldiniz
aaa süt bozuyormu canım bilmiyordum birde ben hep nescafe falan içiyorummBozar cnm içinde süt var filtre kahve yada hindiba kahvesi yada türk kahvesi tercih edin
hoşbuldukk. yürüyüş için hava çok sıcak evde yapılabilecek egzersiz önerisi olanlar paylaşabilir mi?Hoş geldiniz
Teşekkür ederim balimmBozar cnm içinde süt var filtre kahve yada hindiba kahvesi yada türk kahvesi tercih edin
Evet ya çok sıcak eğer sartlarin uyarsa saat dokuz gibi cikacaksin, bu sabah ben yuruyum dedim en azından yarın saat ise gitmeden mümkün değil, kış biran önce gelse keşke, soğukta insan kendini daha iyi hissediyorhoşbuldukk. yürüyüş için hava çok sıcak evde yapılabilecek egzersiz önerisi olanlar paylaşabilir mi?
Evet ya bende ip almayı düşünüyorum, bi ara şok markette vardı galiba ama nasıldı bilmiyorumIkra meyra canım sen nasıl bi model ip aldın bende almak istiyorum seninkinden memnunsan paylasirmisin
Sayaçlı da var normalde ben çok önce vardı sayacsiz cnm Google yazın netten yada bazen aktüel markete bakın bulunurIkra meyra canım sen nasıl bi model ip aldın bende almak istiyorum seninkinden memnunsan paylasirmisin
MerhabaKilom: 67.9
Boy: 168
Hedef: 60
Bugün sabah sadece elma ve karpuz yedim. Ama öğlen 2 adet ekler ve cornetto yedim
Akşam saat 16.00da 1 tabak bamya yeyip günü kapattim.
3 saat once sade türk kahvesi ve az once maden suyu ictim.
Hosbuldum. Tamam teşekkürlerMerhabahoş geldiniz aramıza pazartesi günü baskül paylaşıp başlangıç kilo ve hedefinizi yazalım bol eksiler olsun menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?