• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
günaydın kızlar şu haftasonaları asla diyete uyamıyorum düzensiz besleniyorum birde ikizim var hastalar :KK43: gecen hastadan bu sabaha 59,80 (-1) olmuşum daha çok vermiştim ama haftasonu almışım yine düzene sokmam lazım çok sıcaklardan ne yürüyüş neden spor yapabiliyorum
Çok geçmiş olsun ikiside hastami allah şifa versin

IMG_20210802_112010.jpg

günaydın kızlar şu haftasonaları asla diyete uyamıyorum düzensiz besleniyorum birde ikizim var hastalar :( gecen hastadan bu sabaha 59,80 (-1) olmuşum daha çok vermiştim ama haftasonu almışım yine düzene sokmam lazım çok sıcaklardan ne yürüyüş neden spor yapabiliyorum
Çok geçmiş olsun cnm 😓 Rabbim saglik versin inşallah 🤲 yarın baskül paylaşırsaniz sevinirim

keşke bi öncesi sonrası foto yapsan ne güzel olur
benim de aklımda yapcam en kısa zamanda görenler şok oluyor ne oldu sana ne kadar zayıflamışsın diyorlar 😂 bu arada bunu diyenler bna çok kötü eleştiri yapan kişiler bunu bekliyordum işte ilahi adalet şimdi onlar o kilolarıyla versinler bakalım kolay mı kiloverme serüveni 😊

benim de aklımda yapcam en kısa zamanda görenler şok oluyor ne oldu sana ne kadar zayıflamışsın diyorlar 😂 bu arada bunu diyenler bna çok kötü eleştiri yapan kişiler bunu bekliyordum işte ilahi adalet şimdi onlar o kilolarıyla versinler bakalım kolay mı kiloverme serüveni 😊
Maşallah yaaa

Back