- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.461
Çok geçmiş olsun ikiside hastami allah şifa versingünaydın kızlar şu haftasonaları asla diyete uyamıyorum düzensiz besleniyorum birde ikizim var hastalargecen hastadan bu sabaha 59,80 (-1) olmuşum daha çok vermiştim ama haftasonu almışım yine düzene sokmam lazım çok sıcaklardan ne yürüyüş neden spor yapabiliyorum
evet ya salgın varmış ... işe gidiyorum her akşam acildeyiz..kusma ateş maf oldular 14 aylıklarÇok geçmiş olsun ikiside hastami allah şifa versin
TebriklerSelam kızlar ben geldim çok mutluyum
teşekkür ederimTebrikler
Çok geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar şu haftasonaları asla diyete uyamıyorum düzensiz besleniyorum birde ikizim var hastalargecen hastadan bu sabaha 59,80 (-1) olmuşum daha çok vermiştim ama haftasonu almışım yine düzene sokmam lazım çok sıcaklardan ne yürüyüş neden spor yapabiliyorum
HarikasınSelam kızlar ben geldim çok mutluyum
Inanamadim bu sonuca çok çok tebrik ederimSelam kızlar ben geldim çok mutluyum
çok teşekkür ederim bende ama bayramda kendimi tutmam ve sporu eksik etmememle bu hfta da güzel yürüyüş ve sporla oldu umarım herkes hedefine ulaşır sağlıklaInanamadim bu sonuca çok çok tebrik ederim
çok teşekkür ederim canım benim ben 55 de mi koruma yapsam acaba yoksa 50 ye kadar devam mi etsem senin fikrini merakediyorumHarikasınsöyleyecek bir şey olmaz en güzel azim
keşke bi öncesi sonrası foto yapsan ne güzel olurçok teşekkür ederim bende ama bayramda kendimi tutmam ve sporu eksik etmememle bu hfta da güzel yürüyüş ve sporla oldu umarım herkes hedefine ulaşır sağlıkla
benim de aklımda yapcam en kısa zamanda görenler şok oluyor ne oldu sana ne kadar zayıflamışsın diyorlarkeşke bi öncesi sonrası foto yapsan ne güzel olur
Maşallah yaaabenim de aklımda yapcam en kısa zamanda görenler şok oluyor ne oldu sana ne kadar zayıflamışsın diyorlarbu arada bunu diyenler bna çok kötü eleştiri yapan kişiler bunu bekliyordum işte ilahi adalet şimdi onlar o kilolarıyla versinler bakalım kolay mı kiloverme serüveni
instagram kullanmıyorum çevremdeki takipcilerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?