- Konu Sahibi Ikra meyra
- #10.421
benimde 1 ekim doğum günüm7 Ekim'de 5 yaş olucaklar Allah'ın izni ile sizin ikizler kaç yaş oldular rabbim sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 1 ekim doğum günüm7 Ekim'de 5 yaş olucaklar Allah'ın izni ile sizin ikizler kaç yaş oldular rabbim sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah
Mutlu huzurlu sağlıklı yaşlar az kalmis 1 ekimebenimde 1 ekim doğum günüm
SüpersinGünaydın kızlar
20/4 pencerem
iki öğün yaptım
ilk öğün klasik kahvaltı
ikinci öğün
1 lahmacun 2 bardak ayran
bol salata
4 litre su içtim
spor olarak 5 te kalktım yürüdüm
sonra
100 mekik 100 bridge köprü
hareketi
ve 200 ip atladım
kendimi çok iyi hissediyorum
enerji patlaması
Maşallah Allah bağışlasın7 Ekim'de 5 yaş olucaklar Allah'ın izni ile sizin ikizler kaç yaş oldular rabbim sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah
süpermiş benim de 14 aylık oldular :)7 Ekim'de 5 yaş olucaklar Allah'ın izni ile sizin ikizler kaç yaş oldular rabbim sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah
Canim sütünü etkiliyor mu bu besleme şekli. Ben paket gıdaları çıkardım diyebilirim sadece ekmek var hayatımda onuda çıkarsam ahh.Unutuyorum yoğunluktan buraya menülerimi yazmayı
16\8 pencerem bugün
Sabah — yarım simitle klasik kahvaltı
Öğle — bir avuç çekirdek, 1 kurabiye
Akşam — 1 adet yaprak sarma, biraz kavurma
Toplam 7 bin adımla günü bitirdim
Etkilemedi canım. Bu haftanın başından beri günde bir öğünümü sağlam yapmaya çalışıyorum. Diğer öğünde kalori kısıtlıyorum. Başka türlü kilo veremiyorum anladım. Şuanda iyi gidiyor hafifledim bayrama göre sütüm de azalmadı. O bir öğünde her vitamini almaya bakıyorum çünkü kısmadan.Canim sütünü etkiliyor mu bu besleme şekli. Ben paket gıdaları çıkardım diyebilirim sadece ekmek var hayatımda onuda çıkarsam ahh.