- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.441
35 bin hatta 36 bin adım mıselam kızlar dün giremedim
misafirliğe davetliydim sadece iki dilim pasta yedim başkabir şey yemedim eve gelince akşamda kabak sote yoğurtlu yedim spor yapmadım sabah erkenden 20 bin yürüdüm geri kalan da aksam yürüdüm et kesiği olmuşum
evet ya pert oldum ama olsun pazartesi günü tartı da eksi görmem için zorluyorum kendimi35 bin hatta 36 bin adım mıspor yapmana hal mi kalır
spor yapma şansın var mı bilmiyorum ama en azından yürü yani bir yerden başla canım bol eksiler olsunSelam arkadaşlar hepinizi takip ediyorum. Malesef bayram tatili ve sonrası bu hafta benim için verimli geçmedi. Hergün bu gün sağlıklı beslenip dikkatli olucam desem de gün içinde çeldirici şeyler hep oldu bu haftada gitti. Haftaya inş daha sağlıklı beslenmeye başlıycam. Hergün de aman yedim diyip abartmamaya çalışıyorum 1 kilo artıyla devam şimdilik:)
hergün yürüyordum ama bu hafta işlerimde çok yoğun olduğu için eve çok yorgun geldim yürüyecek dermanım yoktu:) İnşallah yürüyüşe bugün başlıycamspor yapma şansın var mı bilmiyorum ama en azından yürü yani bir yerden başla canım bol eksiler olsun
sende iyki varsın hep birlikte başarıp istediğimiz kiloya geleceğiz inşallah inanıyorum benhergün yürüyordum ama bu hafta işlerimde çok yoğun olduğu için eve çok yorgun geldim yürüyecek dermanım yoktu:) İnşallah yürüyüşe bugün başlıycamIkra meyra o kadar güzel bilgiler paylaşıyor ki sayesinde ben de ip atlamaya karar verdim. iyi ki varsınız arkadaşlar:)
Maşallah çok azimlisinevet ya pert oldum ama olsun pazartesi günü tartı da eksi görmem için zorluyorum kendimi
Sende iyiki varsın canımhergün yürüyordum ama bu hafta işlerimde çok yoğun olduğu için eve çok yorgun geldim yürüyecek dermanım yoktu:) İnşallah yürüyüşe bugün başlıycamIkra meyra o kadar güzel bilgiler paylaşıyor ki sayesinde ben de ip atlamaya karar verdim. iyi ki varsınız arkadaşlar:)
Hepiniz iyiki varsınız seni seviyorumsende iyki varsın hep birlikte başarıp istediğimiz kiloya geleceğiz inşallah inanıyorum benikra meyra sayesinde bnde kendime geldim çok motive ediyor sağolsun
Geçmiş olsun cnm 18 kadar paylaşım yapalım cnm ama senin telde sorun var paylaşırsın 22 kadar tatlımIkra meyra canim dun kizim telefonumu dusurdu ekran gelmiyor suan da esimin telefonundan yaziyorum. Yeni telefon alacagiz ya da tamir edilme sansi varsa bakalim. Yarin kilo bildirimi yapamam sabah. Aksam bildiririm en kotu. Sorun olur mu ?
MerhabaIkra meyra bende katılmak istiyorum size acil kilo verip sıkılaşmam gerek düğünler var yarın mı ilk kiloyu bildireyim bugün mü yazayım birde ilk defa diyet yapcam kaç saat aralığında başlamalıyım emziriyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?