- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.061
Akşamı boşver, sonuçta sabah ekmek kabuğu yemişsinSabah 2 yumurta ile peynirli omlet 1 adet domates 1 adet salatalık 6 zeytin yarım şeftali 1 dilim ekmek kabuğu sadece
Ara 1 adet incir ve erik pestili (pestiller bitti) extra şeker yok içinde o yüzden tercih ettim
Öğlen kabak kavurma ve yogurt 1 dilim ekmek
Aksam 1.5 adet poğaça 2 kurabiye aksam kötü oldu
Maalesef emzirmiyorum. Bebeğim emseydi sadece yediklerime dikkat ederdim detoksa cesaret edemezdim sanırımEmziriyor musun? Kabak detoks bende çok yapmayı istiyorum ama hem gaz yaparsa bebede diye korkuyorum hem de sütüm azalırsa diye
O zaman özgürce detokslaaarsınMaalesef emzirmiyorum. Bebeğim emseydi sadece yediklerime dikkat ederdim detoksa cesaret edemezdim sanırım
Tırtıklarmışsın sonuçta bir pakette yiyebilirdinO zaman özgürce detokslaaarsın
Ben yine dikkat etmeye devambugün tırtıkladığım cips ve akşam 7den sonra yediğim dondurmayı söylemeyeceğim size lütfen ısrar etmeyin
O zaman bebe 6 ay olsun sonra dene annesiYa geçen sene ben hiç diyetle kilo verememiştim hep detokslarla verebilmiştimyapmak istiyorum yine o yüzden ama işte emzirme olayı
55 ile hamile kaldım, 75 le doğuma girdimO zaman bebe 6 ay olsun sonra dene annesikilon aman aman yok sanki.dogumdan önce kac kiloydun
Allahtan büyük oğlum izin vermedi onun cipsini bitirmemeTırtıklarmışsın sonuçta bir pakette yiyebilirdin
Ben emziriyorum ama yapmayı düşünüyorum çünkü sebze sonuçta yumurta falan da yiyecem bana mantıklı geldi 3 gün olmasa da 2 gün yapılabilir diye düşünüyorumEmziriyor musun? Kabak detoks bende çok yapmayı istiyorum ama hem gaz yaparsa bebede diye korkuyorum hem de sütüm azalırsa diye
O zaman sen bi yapBen emziriyorum ama yapmayı düşünüyorum çünkü sebze sonuçta yumurta falan da yiyecem bana mantıklı geldi 3 gün olmasa da 2 gün yapılabilir diye düşünüyorum
TamamO zaman sen bi yapsorunsuz sonuçlanırsa bende yapayım bayram önü
Geçmiş olsun neden ateşlendi bende pazartesi başlamayı düşünüyorumben dün kabak detoksuna başlayacam dedim ama başlayamadim benim bebek ateslendi kabak almaya bile gidemedim bi iyleşseydi ya şu dişleri bir türlü çıkaramadık yalan oldu benim detoks
Yarın başLayacam bi aksilik olmazsa detoksa dişmi çıkarıyo anlamadim ateşi iniyo çıkıyoTamam
Geçmiş olsun neden ateşlendi bende pazartesi başlamayı düşünüyorum
Geçmiş olsunYarın başLayacam bi aksilik olmazsa detoksa dişmi çıkarıyo anlamadim ateşi iniyo çıkıyo
Çok geçmiş olsun. Ben de bugün başlayacaktım ama kabakları eşim geç getirdi artık yarın başlarım.ben dün kabak detoksuna başlayacam dedim ama başlayamadim benim bebek ateslendi kabak almaya bile gidemedim bi iyleşseydi ya şu dişleri bir türlü çıkaramadık yalan oldu benim detoks
Evet bende aldım bugün kabaklarımı bende yarın başlıyorumÇok geçmiş olsun. Ben de bugün başlayacaktım ama kabakları eşim geç getirdi artık yarın başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?