- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.081
1 saat leslie süpermiş haftada 3 gun yapabilsen ne guzel olurmuş. Benim.hic fırsatım olmuyor küçük uyusa büyük ayakta büyük uyusa küçük kucakBen gün içerisinde bölgesel hareketlerde yapmak istiyorum ama fırsatım olmuyo bir türlü kucağımdan inmiyo beyfendi uyuduğundada ya yemek ya temizlik sıkıştırabilirsem 1 saat leslie yapabiliyorum
Haftanın 7 günü yapmaya çalışıyorum 1 saat yapamasam bile 45 dakika yarım saat yapmaya özen gösteriyorum ben basen bölgesinden kilo alma tipi olarak baya incelttim sanırım üstüme olmayan kıyafetlerim oluyo artık öyle mutlu oluyorumki1 saat leslie süpermiş haftada 3 gun yapabilsen ne guzel olurmuş. Benim.hic fırsatım olmuyor küçük uyusa büyük ayakta büyük uyusa küçük kucak
Masallah darisi başıma.leslie ile birkaç ay duzenli yürüdüm ve benimde basenlerim erimisti. Bende yapabilsem ah ahhHaftanın 7 günü yapmaya çalışıyorum 1 saat yapamasam bile 45 dakika yarım saat yapmaya özen gösteriyorum ben basen bölgesinden kilo alma tipi olarak baya incelttim sanırım üstüme olmayan kıyafetlerim oluyo artık öyle mutlu oluyorumki
hoş geldiniz kısaca kendinizden bahseder misinizKizlar herkese merhaba bende araniza katılmak istiyorum ben bir aydır diyettim kendi cabalarimla ama insan bir yerde sıkılıyor yolum çok uzun yardımcı olursanız sevinirim
Ben dün iyiydim ama bugün kahvaltıya gittik orda iyi yedimGunaydin.kizlar tartı gunu cuma olsa iyi olacakmış c.tesi ve pazar 2 gun neredeyse aile gunu oluyordün hic diyette gb değildim moralim bozuldu bugun kaldığım yerden devam edeceğim
Aile günü derken aktiflik olarak söylemek istedimGunaydin.kizlar tartı gunu cuma olsa iyi olacakmış c.tesi ve pazar 2 gun neredeyse aile gunu oluyordün hic diyette gb değildim moralim bozuldu bugun kaldığım yerden devam edeceğim
Tüh beeAile günü derken aktiflik olarak söylemek istedimyeme konusunda olamam dikkat edin ekmek şeker yoksa kiloda olmaz
Çok tatlısınTüh beeben yeme içme tatili sandım
Neyse bugün yendi, haftaya pazar bakarız
Çok teşekkür ederimhoş geldiniz kısaca kendinizden bahseder misinizumarım sağlıkla mutlu bir şekilde ulaşırsınız hedefinize
Ah canim aile gunu vakitsiz bir şekilde dışarı çıktık aksam yemeği atıştırma tarzı yedik cok acıkmıştımAile günü derken aktiflik olarak söylemek istedimyeme konusunda olamam dikkat edin ekmek şeker yoksa kiloda olmaz
Hoş geldiniz aramızaArkadaşlar ben bildirimleri alamıyorum gelmiyor uzun süredir aktif değildim biseyler degismis gelen bildirimleri nasıl alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?