• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bugünkü menüm 🤗

Eklentiler

• IMG_20210628_193914.jpg
    IMG_20210628_193914.jpg
    135,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20210628_130737.jpg
    IMG_20210628_130737.jpg
    195,5 KB · Görüntüleme: 35
Herkese iyi akşamlar
Sabah 11.30’da 2 tane haşlanmış yumurta bir dilim peynir yeşillik salatası
Ara öğün: Türk kahvesi sade soda yaklaşık 10 tane kiraz
15.00’te bulgur pilavı soğan salatası ve ayran
Ara öğün ince bir dilim karpuz
19.30 gibi bir avuç badem+yaban mersini çay ile kapanış
Sporu da 1 saat sonra eliptikle tamamlayacağım.

36 saat aç kalabildim 48 e tamamlayamadim 😂
menüm kahvaltı tarzı yeşillik salata yoğurtlu yulaf ve 1 dilim karpuz 10 15 tane kiraz bol su içtim dukan içeceğine ara verdim bir kaç gün sonra tekrar yürümeye başlıcam dün bugün toplam adim 40 bin güzel yürüdüm 😎🤩😍 bol eksiler olsun kızlar

30 Haziran Çarşamba

Sabah (11.00) - patatesli omlet, zeytin, domates salatalık, közlenmiş kırmızı biber arası kaşar peynir, 1 dilim ekmek

Ara (13.00) - kafeinsiz filtre kahve + fellas protein bar

Öğle (16.00) - bir kase şehriye salatası (dün akşam biraz şehriye pilavı kalınca salataya çevirdim)

Akşam (19.00) - ızgara balık, salata

Adım sayım 9280 de kaldı bugün..

Iyi aksamlar herkese
Sabah 11:00 2 yumurta peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara bitki cayi ve erik kutusu
15,30 da 1 kase çorba 3 kaşık nohut yemeği
19:30 tavuk ciğer yoğurt ve salata
7bin adım attım ama geceye kadar 8 bin olabilir.

Bu hafta pek bir fark görecekmişim gb Hissetmiyorum spor olmadigi icin. Ama en azindan diyet moduna girebildim
Trilice var evde ve ben uzak duruyorum. Dondurmada ve soğuk içeceklerden de.ice tea içmedm cay içtim bugun👏👏

36 saat aç kalabildim 48 e tamamlayamadim 😂
menüm kahvaltı tarzı yeşillik salata yoğurtlu yulaf ve 1 dilim karpuz 10 15 tane kiraz bol su içtim dukan içeceğine ara verdim bir kaç gün sonra tekrar yürümeye başlıcam dün bugün toplam adim 40 bin güzel yürüdüm 😎🤩😍 bol eksiler olsun kızlar
Masallah sana 40 bin adım da ağrı olmuyormu gecen sene 20 bin adım attım alt baldırlarım agridi gerildi.👏👏👏

Iyi aksamlar herkese
Sabah 11:00 2 yumurta peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara bitki cayi ve erik kutusu
15,30 da 1 kase çorba 3 kaşık nohut yemeği
19:30 tavuk ciğer yoğurt ve salata
7bin adım attım ama geceye kadar 8 bin olabilir.

Bu hafta pek bir fark görecekmişim gb Hissetmiyorum spor olmadigi icin. Ama en azindan diyet moduna girebildim
Trilice var evde ve ben uzak duruyorum. Dondurmada ve soğuk içeceklerden de.ice tea içmedm cay içtim bugun👏👏
Gayet iyi menülerin canım, spor olmasa da verirsin bu hafta kesinlikle🤗 emziriyorsun o da kalori yaktırıyor ve yediklerinde diyete uygun ilerliyorsun👍

Gayet iyi menülerin canım, spor olmasa da verirsin bu hafta kesinlikle🤗 emziriyorsun o da kalori yaktırıyor ve yediklerinde diyete uygun ilerliyorsun👍
Insallah canim 2 cocukla vakit ayırmak zor.oluyormus küçüğüm uyusa büyük ilgi bekliyor evcilik oynuyoruz.saglik olsun yavaş yavaş verilir kilolar. Use başlayana kadar yolu var insallah😁

Merhaba herkese❤ diyet yapamasam da saatlere uyuyorum yediklerimi hiç yazmayayım şimdilik diyorum iyi yiyorum çünkü ekmeği çok yiyorum ona da çare bulacağım inşallah midem az küçülsün söyle de 😬

Merhaba herkese❤ diyet yapamasam da saatlere uyuyorum yediklerimi hiç yazmayayım şimdilik diyorum iyi yiyorum çünkü ekmeği çok yiyorum ona da çare bulacağım inşallah midem az küçülsün söyle de 😬
Ekmek yerine bol ot koy tabağına ben bugunden itibaren oyle yapacagim bugün semizotu domates salatalık peynir koydum ve 2 yumurta😁

Masallah sana 40 bin adım da ağrı olmuyormu gecen sene 20 bin adım attım alt baldırlarım agridi gerildi.👏👏👏
yok canım agrım olmuyor agrım sporda ağır hiit gibi kardiyo yapınca oluyor oda ogüniçinde hemen geçiyor ilk başka yürüyüş e başladım zaman 10 bin adim atmak bana işkence oluyordu iki gün bacak ağrısına uyuyamazdim vücut alıştı şükür agrım olmuyor her gün düzenli yürü örnek iki hafta hergün 10 bin adım at sonra yavaş yavaş artır ağrın olmaz birden yürürsen vücud kesilir 😁😂🤣

merhaba
Dün akşm yemeğinde bulgur pilavı ve acı ezme yemiştim
Bugün kahvaltı 1 parça simit çay
Peynir
Zeytin yumurta
Akşm yemeği marka düşünüyorum
Bakalım

O zaman bakliyat ya da et tercih et canim🙂zayıf ve güçlü anneler olacağız hadi bakalim.
Ya hadi inşallah 😍😍 ne fit bir anne desinler 😀 ama önce sağlık için tabiki sabah uyanıyorum ayağa kalktıgımda dizlerim ağrıyor kiloya bağlıyorum hıc daha önce olmayan şeyler bide sıcaklarda çok var ama aşırı terliyorum öyle böyle değil onuda kiloya bağlıyorum. Doğumdan sonra adet olmadım daha onun etkisi var mıdır bilmiyorum

Back