- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #10.041
Emziren anneler kiraz sapı içebilir mi kızlar ziyan olmasın saplar gebelik öncesi kaynatır içerdim diyete katkısı var diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ödem sökücü çaylar önerilmiyor.Emziren anneler kiraz sapı içebilir mi kızlar ziyan olmasın saplar gebelik öncesi kaynatır içerdim diyete katkısı var diye
Yok canim içmiyoruz ödem sokuyor su tutmuyor vücutta su bize lazimEmziren anneler kiraz sapı içebilir mi kızlar ziyan olmasın saplar gebelik öncesi kaynatır içerdim diyete katkısı var diye
Emziren anneler kiraz sapı içebilir mi kızlar ziyan olmasın saplar gebelik öncesi kaynatır içerdim diyete katkısı var diye
EmzIrenler yapabilirmi acaba her seyde trend sorumuz
Merhaba karnıyarık otu nasıl kullanılıyor ilk kez duydummerhaba bende bir türlü direnç kilomu kıramazdım bunun için karnıyarık otu içtim ve beni tok tuttuğu için kırdım direnci tavsiye ederim
Emziriyor musun? Kabak detoks bende çok yapmayı istiyorum ama hem gaz yaparsa bebede diye korkuyorum hem de sütüm azalırsa diyeMerhaba arkadaşlar benim bebe 2 gündür aşıdan mahvoldu bildirim yapamadım. Dün sabah lorlu omlet ve yeşillik salatası
Ara öğün Türk kahvesi bir avuç kayısı çekirdeği+ yaban mersini
Öğlen menemen+ 2 dilim ekmek
Akşam detoks suyu yaptım
Bugün ise
Sabah klasik kahvaltı
Ara Yürk kahvesi ve maden suyu
Akla. Kinoalı salata yoğurt
Son ara öğünüm biraz sağlıksız oldu çayın yanında az cips yedim regl oldum canım çok baharat istedi ama 2 gün kabak detoksu yapacağım pazartesi tartıda eksiler görmek istiyorum.
Detokslar hic bana gore degil kabak detoksunu bir ara yaptim 2. Gun bıraktım hem gazdan hem tansiyon düşüklüğünden. Bebekler daha küçük ne bileyim sütlerini etkilerse üzülürüm bende.anans deposunu sevmiştim ama.kefir ananas tarçının uff ne güzeldiEmziriyor musun? Kabak detoks bende çok yapmayı istiyorum ama hem gaz yaparsa bebede diye korkuyorum hem de sütüm azalırsa diye
Ya geçen sene ben hiç diyetle kilo verememiştim hep detokslarla verebilmiştim yapmak istiyorum yine o yüzden ama işte emzirme olayıDetokslar hic bana gore degil kabak detoksunu bir ara yaptim 2. Gun bıraktım hem gazdan hem tansiyon düşüklüğünden. Bebekler daha küçük ne bileyim sütlerini etkilerse üzülürüm bende.anans deposunu sevmiştim ama.kefir ananas tarçının uff ne güzeldi