• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah 2 yumurta ile peynirli omlet 1 adet domates 1 adet salatalık 6 zeytin yarım şeftali 1 dilim ekmek kabuğu sadece😀
Ara 1 adet incir ve erik pestili (pestiller bitti) extra şeker yok içinde o yüzden tercih ettim
Öğlen kabak kavurma ve yogurt 1 dilim ekmek
Aksam 1.5 adet poğaça 2 kurabiye aksam kötü oldu 🙄
Akşamı boşver, sonuçta sabah ekmek kabuğu yemişsin :KK70:

Günaydın canlar menüm
18/6pencerem
Kahvaltı klasik
Ara öğün
dibek kahvesi ve 1top dondurma
Akşam yemeği
1 kepçe corba
1dilim tam buğday ekmegi
7 kasık sebze sote
3 kasık et sote
1 kase yoğurt bol salata
23 bin adim
1 saat vücut egzersizler
bol eksiler olsun kızlar

Emziriyor musun? Kabak detoks bende çok yapmayı istiyorum ama hem gaz yaparsa bebede diye korkuyorum hem de sütüm azalırsa diye :KK64:
Ben emziriyorum ama yapmayı düşünüyorum çünkü sebze sonuçta yumurta falan da yiyecem bana mantıklı geldi 3 gün olmasa da 2 gün yapılabilir diye düşünüyorum

ben dün kabak detoksuna başlayacam dedim ama başlayamadim benim bebek ateslendi kabak almaya bile gidemedim bi iyleşseydi ya şu dişleri bir türlü çıkaramadık yalan oldu benim detoks

3 Temmuz Cumartesi

Sabah (11.00) Her zamanki kahvaltım
Ara (14.00) Fellas meyve barı
Ara (16.00) Karpuz
Akşam (19.00) Et döner, 2 kaşık pilav, yoğurt

Yarın aile günüyse bence tartı yarın olmalı ya, pazartesi şişmiş oluruz yoksa :KK70:

Merhaba arkadaşlar bugün çok yoğundum bildirim bu saate kaldı. Kabak detoksuna başlayamadılar. Kabaklarım akşam geldi. Artık yarın başlarım.
Sabah 11.00’da kahvaltı yaptım. Menemen salatalık yeşillik
Ara 13.00’da Türk kahvesi
Ara 15.00’da süt ve 7-8 çilekle somothie
17.00’daAkşam sebze köfte ve 2 dilim ekmek
Ara 19.00 yeşilliklerden detoks hazırladım

ben dün kabak detoksuna başlayacam dedim ama başlayamadim benim bebek ateslendi kabak almaya bile gidemedim bi iyleşseydi ya şu dişleri bir türlü çıkaramadık yalan oldu benim detoks
Çok geçmiş olsun. Ben de bugün başlayacaktım ama kabakları eşim geç getirdi artık yarın başlarım.

Bugünki menüm
Sabah Klasik kahvalti
Ara öğün 14 30 kuruyemiş bir avuç ve 1 avuç üzüm
Akşam lavaş arası döner
3 litre su içildi
30 dakika leslie yapabildim bebek hastaydı hiç durmadım 😢😢

Back