• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben gün içerisinde bölgesel hareketlerde yapmak istiyorum ama fırsatım olmuyo bir türlü kucağımdan inmiyo beyfendi uyuduğundada ya yemek ya temizlik sıkıştırabilirsem 1 saat leslie yapabiliyorum

Kizlar herkese merhaba bende araniza katılmak istiyorum ben bir aydır diyettim kendi cabalarimla ama insan bir yerde sıkılıyor yolum çok uzun yardımcı olursanız sevinirim

Gunaydin.kizlar tartı gunu cuma olsa iyi olacakmış c.tesi ve pazar 2 gun neredeyse aile gunu oluyor 🙄dün hic diyette gb değildim 😣moralim bozuldu bugun kaldığım yerden devam edeceğim

Ben gün içerisinde bölgesel hareketlerde yapmak istiyorum ama fırsatım olmuyo bir türlü kucağımdan inmiyo beyfendi uyuduğundada ya yemek ya temizlik sıkıştırabilirsem 1 saat leslie yapabiliyorum
1 saat leslie süpermiş haftada 3 gun yapabilsen ne guzel olurmuş. Benim.hic fırsatım olmuyor küçük uyusa büyük ayakta büyük uyusa küçük kucak 😂

1 saat leslie süpermiş haftada 3 gun yapabilsen ne guzel olurmuş. Benim.hic fırsatım olmuyor küçük uyusa büyük ayakta büyük uyusa küçük kucak 😂
Haftanın 7 günü yapmaya çalışıyorum 1 saat yapamasam bile 45 dakika yarım saat yapmaya özen gösteriyorum ben basen bölgesinden kilo alma tipi olarak baya incelttim sanırım üstüme olmayan kıyafetlerim oluyo artık öyle mutlu oluyorumki

Haftanın 7 günü yapmaya çalışıyorum 1 saat yapamasam bile 45 dakika yarım saat yapmaya özen gösteriyorum ben basen bölgesinden kilo alma tipi olarak baya incelttim sanırım üstüme olmayan kıyafetlerim oluyo artık öyle mutlu oluyorumki
Masallah darisi başıma.leslie ile birkaç ay duzenli yürüdüm ve benimde basenlerim erimisti. Bende yapabilsem ah ahh

Kizlar herkese merhaba bende araniza katılmak istiyorum ben bir aydır diyettim kendi cabalarimla ama insan bir yerde sıkılıyor yolum çok uzun yardımcı olursanız sevinirim
hoş geldiniz kısaca kendinizden bahseder misiniz 😁umarım sağlıkla mutlu bir şekilde ulaşırsınız hedefinize 🤗

Merhaba kızlar nasılsınız bencede cumagünü olsun baskül paylaşımı oylama mi yapsak acaba 🤣

Gunaydin.kizlar tartı gunu cuma olsa iyi olacakmış c.tesi ve pazar 2 gun neredeyse aile gunu oluyor 🙄dün hic diyette gb değildim 😣moralim bozuldu bugun kaldığım yerden devam edeceğim
Ben dün iyiydim ama bugün kahvaltıya gittik orda iyi yedim:eek: akşam yemek yerine hafif geçirmeyi düşünüyorum, karpuz falan yiyip kapatayım diyorum dayanabilirsem:bicak:

Aile günü derken aktiflik olarak söylemek istedim 🙈 yeme konusunda olamam dikkat edin ekmek şeker yoksa kiloda olmaz 🤩

Merhaba arkadaşlar 🌼
Yarın baskül günü pazar tatil paylaşım şart değil tabi yazmak isteyen yazabilir 🤩

Dünkü menüm 🤗

Eklentiler

• IMG_20210703_143501_393.jpg
    IMG_20210703_143501_393.jpg
    185,7 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20210704_172115.jpg
    IMG_20210704_172115.jpg
    176,8 KB · Görüntüleme: 22
hoş geldiniz kısaca kendinizden bahseder misiniz 😁umarım sağlıkla mutlu bir şekilde ulaşırsınız hedefinize 🤗
Çok teşekkür ederim
Ben 102 kiloyla başladım geçen hafta pazartesi 96 100 çıktım şuana kadar yaklai6 kilo verdim ama sıkıldım ikiz annesiyim bu arada
O zaman bende yarın tartı kilomu atarak aranıza katilayim

Arkadaşlar ben bildirimleri alamıyorum gelmiyor uzun süredir aktif değildim biseyler degismis gelen bildirimleri nasıl alabilirim

Sabah 10.00 kıymalı yumurta domates salatalık.peynir çeyrek simit ve bir parça ekmek
Ara 1 sade kahve 5 kiraz
Aksam 18.00 5 parça balık salata 2 dolma
6 bin adım yürüdüm. Bugün temizlik günüydü eşimle ev temizliği yaptık.. Ablamız babasıyla arkadaşlarının yani a gitti ben de miskinlik yapmadim bebekle parka gidip yürüdüm.
Ama yarın hic iç acıcı şekilde çıkmayacak hissediyorum du. Karbonhidrata boğuldum resmen cok üzgünüm 🙄

Arkadaşlar ben bildirimleri alamıyorum gelmiyor uzun süredir aktif değildim biseyler degismis gelen bildirimleri nasıl alabilirim
Hoş geldiniz aramıza 🤗 yarın görselli baskül paylaşımı yapıyoruz 😊 bildirim için ayarlara bakmanız yeterli hesap detaylarına tıklayın 🤗 bol eksiler olsun 💃

Back