- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.881
1 litre suyun içine 1 çubuk tarçın ekleyip gün boyu içiyordum acıkdıkça sanki işe yarıyorduEvet o çok büyük avantajama emzirdikçe açlık krizlerine de giriyorum o da dezavantajı
Demleme falan değil değil mi oylece suyun içine atacam gündüz değil de gece yatmadan başlıyor açlık sabah yiyene kadar kurt gibi aç hissediyorum kendimi1 litre suyun içine 1 çubuk tarçın ekleyip gün boyu içiyordum acıkdıkça sanki işe yarıyordu
gece yatmadan önce 4 kasık yoğurt 2 kasık yulaf ezmesi yapıyordum ara öğün de de yulaf yerdim baya sütüm oluyordu çubuk tarçın ise normal suyla içine at iki günde bir çubuğu değiştirDemleme falan değil değil mi oylece suyun içine atacam gündüz değil de gece yatmadan başlıyor açlık sabah yiyene kadar kurt gibi aç hissediyorum kendimi
Şimdi kendimi if e adapte etmeye çalışıyorum 3 gündür 14/10 yapıyorum akşam yemeği eşim geç geldiği için en iyi ihtimalle 9 da yiyorum o yüzden hemen kapatıyorum yeme işini ama yulaf mantıklı gün içinde yatıştırır benigece yatmadan önce 4 kasık yoğurt 2 kasık yulaf ezmesi yapıyordum ara öğün de de yulaf yerdim baya sütüm oluyordu çubuk tarçın ise normal suyla içine at iki günde bir çubuğu değiştir
akşam yemegi saati önemli değil dedi bir diyetisyen dün youtube den izliyordum dediği mantıklı saati önemli değil akşam yemegi olarak ne yediğin önemli dedi inşallah bu yazın kiloları verip kışa koruma yaparızŞimdi kendimi if e adapte etmeye çalışıyorum 3 gündür 14/10 yapıyorum akşam yemeği eşim geç geldiği için en iyi ihtimalle 9 da yiyorum o yüzden hemen kapatıyorum yeme işini ama yulaf mantıklı gün içinde yatıştırır beni
Emmiyenler napsın beimkide çat pat canı ne zaman isterse zorla veriyorum bence ben yakmiyorumdur o kadaremziren anneler daha şanslı günlük 500 kalori yaktığını biliyor musun yani hergün 17 18 bin adim yürümüş oluyorsun
61 i bir türlü göremedim şu 2 kiloyuda verseydim 50 lere adım atmış olacaktım insallah pazartesi 61 i görmek hedefimakşam yemegi saati önemli değil dedi bir diyetisyen dün youtube den izliyordum dediği mantıklı saati önemli değil akşam yemegi olarak ne yediğin önemli dedi inşallah bu yazın kiloları verip kışa koruma yaparız
olumsuz düşünme 3 ay aynı kiloda kaldım okadar spor diyet banamisin demedi gram veremedim sonra fark ettim ki taktigim için pskolojik olarak veremedim şükür takıntı halim gitti takmıyorum kafama61 i bir türlü göremedim şu 2 kiloyuda verseydim 50 lere adım atmış olacaktım insallah pazartesi 61 i görmek hedefim
Nerdeyse 1 aydir dogru durust bir kilo kaybim olmadi olmuyor yaolumsuz düşünme 3 ay aynı kiloda kaldım okadar spor diyet banamisin demedi gram veremedim sonra fark ettim ki taktigim için pskolojik olarak veremedim şükür takıntı halim gitti takmıyorum kafama
Şehirler arası mi yürüdün naptın ben 10 bin yapayım diye akşam lesli tarzı video açtım yine yapamadım yorulmusum
Gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallahKızlar ben bir süre if yapamayacağım hamile olduğumu öğrendim hem de bu kiloyla :) bir sorun çıkmazsa Allqhın izniyle sonra tekrar geleceğim diyetlerinize sadık kalın sevgiler
Çok teşekkür ederim amin inşallahGözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah
HoşgeldinSabah tartılıp yazacağım kilo mu
Tartı günümüz hangi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?