- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.901
Ikra meyra yarın itibariyle ben tekrar katılıyorum aranıza canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 bin olan 4-5 saat yürüdümŞehirler arası mi yürüdün naptın ben 10 bin yapayım diye akşam lesli tarzı video açtım yine yapamadım yorulmusum
Ya doğum oldumu hoş geldin canım tabiki buyurun nasılsınız minik nasılIkra meyra yarın itibariyle ben tekrar katılıyorum aranıza canım
Hoş geldiniz aramıza pazartesi günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim başlangıç kilonuzu da yazın bol eksiler olsunSabah tartılıp yazacağım kilo mu
Tartı günümüz hangi gün
Yarın ekliyecegim bol eksiler olsun başarılar diliyorumMerhaba kızlar
Çok güzel bir grubunuz var sürekli okuyorum
Ve artık bende katılmak istiyorum
Yarın 28.06.2021 benim miladım olsun istiyorum sizinle
26 yaşındayım 158 boyunda ve 80 kiloyum
İf yapmak istiyorum
Ama düzenlilik sağlıyamıyorum
Bu guruba yazarak sağlayacağıma inanıyorum
Aranıza benide alırsanız çok sevinirin
İlk hedefim 20.07.2021 yani kurban bayramında 75 kilo olmak daha sonra 70 sonrasında hedefim 60 kilo
Harikasın hep ileri hedefe doğru inşallahYarına kadar sabredenedim tutayım kendimi dedim tutamadım dün 79 u gördüm şükür
81 il ve yavru vatan Kıbrıs'ta kutlamalara başladık tebrikleri alabilirim
Tamam canim sen toparlan ama üzerine fazlasını almadan aramızda görmek istiyoruz canım umarım uzun süre ayrı kalmayız başarılar diliyorum kendine iyi bak tatlımArkadaşlar merhaba. Uzun süredir paylaşım yapamıyorum kafa olarak rahatlayamadım bir türlü ve bu durum beni her yönden olumsuz etkiliyor o yüzden biraz ara vermeye ve kafamı toplamaya ihtiyacım var ama tekrar mutlaka buraya geleceğim. Hepinize bu yolda gönülden başarılar diliyorum inşallah hepiniz istediğiniz kiloya sağlıkla ulaşırsınız ❤
Yaaa maşallah sağlıkla gelsin minnosKızlar ben bir süre if yapamayacağım hamile olduğumu öğrendim hem de bu kiloyla :) bir sorun çıkmazsa Allqhın izniyle sonra tekrar geleceğim diyetlerinize sadık kalın sevgiler
Hala ayak altim zonkluyor dün iyi yürüdümŞehirler arası mi yürüdün naptın ben 10 bin yapayım diye akşam lesli tarzı video açtım yine yapamadım yorulmusum
Oldu oldu çok şükür 12 nisanda doğdu oğluşum.. çok şükür iyiyizYa doğum oldumu hoş geldin canım tabiki buyurun nasılsınız minik nasıl
Gel kuzum iradene güveniyorum umarım fazla almadın tatlımOldu oldu çok şükür 12 nisanda doğdu oğluşum.. çok şükür iyiyiz
75 kilo ile doğuma girdim ikra İşte 62 lere kadar düştüydüm ama tekrar almaya başladım bu hafta. O yüzden if e başlayayım dedim sana koştum
Evet tatlım görsel olarak paylaşayım yapıyoruzIyi aksamlar kizlar. Yarın bende başlıyorum Allah kararlılığından dondurmesin. Sabah tartılırım paylaşırım. Baskül fotoğrafı paylaşıyormuşuz Ikra meyra
Tamamdır yarın sabah tartı fotosu atacağımHoşgeldin
tartı günü yarın fotoğraf atacaksın tartının
hadi yetiş bana yarın görüşelim
Teşekkür ederim yarın tartı fotosu paylaşacağımYarın ekliyecegim bol eksiler olsun başarılar diliyorum
İşte şuan 64 te geziniyorum bakalım sabah kaç çıkacağımGel kuzum iradene güveniyorum umarım fazla almadın tatlım
Geçen hafta 80
Bu hafta 78.9
Fark 1.1
Biraz daha zamanım olsa daha düşük çıkardım her yerim şiş. Geç yattığımda yada yorgun olduğumda fazla şişliği hissedebiliyorum