• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah tartılıp yazacağım kilo mu
Tartı günümüz hangi gün
Hoş geldiniz aramıza 🤗 pazartesi günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim başlangıç kilonuzu da yazın 🤗 bol eksiler olsun 💃

Merhaba kızlar
Çok güzel bir grubunuz var sürekli okuyorum
Ve artık bende katılmak istiyorum
Yarın 28.06.2021 benim miladım olsun istiyorum sizinle
26 yaşındayım 158 boyunda ve 80 kiloyum
İf yapmak istiyorum
Ama düzenlilik sağlıyamıyorum
Bu guruba yazarak sağlayacağıma inanıyorum
Aranıza benide alırsanız çok sevinirin
İlk hedefim 20.07.2021 yani kurban bayramında 75 kilo olmak daha sonra 70 sonrasında hedefim 60 kilo
Yarın ekliyecegim bol eksiler olsun başarılar diliyorum 😍

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir paylaşım yapamıyorum kafa olarak rahatlayamadım bir türlü ve bu durum beni her yönden olumsuz etkiliyor o yüzden biraz ara vermeye ve kafamı toplamaya ihtiyacım var ama tekrar mutlaka buraya geleceğim. Hepinize bu yolda gönülden başarılar diliyorum inşallah hepiniz istediğiniz kiloya sağlıkla ulaşırsınız ❤
Tamam canim sen toparlan ama üzerine fazlasını almadan aramızda görmek istiyoruz canım umarım uzun süre ayrı kalmayız başarılar diliyorum kendine iyi bak tatlım 😘

Kızlar ben bir süre if yapamayacağım hamile olduğumu öğrendim hem de bu kiloyla :) bir sorun çıkmazsa Allqhın izniyle sonra tekrar geleceğim diyetlerinize sadık kalın sevgiler
Yaaa maşallah 🧿 sağlıkla gelsin minnos 🥰😍🤲

Bugün 79 un gazı ile kabak detoksu yapayım dedim ama çok kabak detoksu olmadı.
sabah 10 da sirkeli su
öğlen 11.30 siyez ekmeğintost 1 haşlanmış yumurta sirkeli salata
saat 2 de hepsinden 1 tane kiraz erik kayısı
saat 18 de detoksa uygun kabak.
2 fincan filtre kahve kiraz sapı çayı ve 1 adet yeşil çay içtim.
su henüz 1 lt olmadı.
spor yok ama dolap içi düzenlemesi yaptım gün boyu. Şimdi acıktım zerdeçal karabiber tarçın süt karışımı içiyorum. Biraz daha işlerim var inşallah oğlanlarla uyuyup kalmazsam

Ya doğum oldumu hoş geldin canım ❤️ tabiki buyurun nasılsınız minik nasıl 😍
Oldu oldu çok şükür😍 12 nisanda doğdu oğluşum.. çok şükür iyiyiz 🤗
75 kilo ile doğuma girdim ikra 🤦‍♀️ İşte 62 lere kadar düştüydüm ama tekrar almaya başladım bu hafta. O yüzden if e başlayayım dedim sana koştum 😂

Oldu oldu çok şükür😍 12 nisanda doğdu oğluşum.. çok şükür iyiyiz 🤗
75 kilo ile doğuma girdim ikra 🤦‍♀️ İşte 62 lere kadar düştüydüm ama tekrar almaya başladım bu hafta. O yüzden if e başlayayım dedim sana koştum 😂
Gel kuzum iradene güveniyorum 🤗 umarım fazla almadın tatlım 🙈

Geçen hafta 80
Bu hafta 78.9
Fark 1.1
Biraz daha zamanım olsa daha düşük çıkardım her yerim şiş. Geç yattığımda yada yorgun olduğumda fazla şişliği hissedebiliyorum

Eklentiler

• IMG20210628070742.jpg
    IMG20210628070742.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 23
Back