- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.841
benim hedef kilom 52 insallah inicem o sayılara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim hedef kilom 52 insallah inicem o sayılara
Dün tartıldım 62 .1 dim bugün tartildım 63 çıktim insan 1 günde 1 kilo alabilirmi şiş hissediyorum birazHoş geldin umarım istediğin kiloya sağlıkla mutlu bir şekilde ulaşırsınız
benim hedefte 50benim hedef kilom 52 insallah inicem o sayılara
her gün tartılma hem moralini bozmuş olursun hemde vücut hergün değişir oyuzden sadece pazartesi sabahı aç karnina tartılmalısın ödem olabilir regl yakındır yada dün çok ayakta kaldın oda etkiler yani herşey etkiliyor kendi vücudumda böyle olduğu için biliyorumDün tartıldım 62 .1 dim bugün tartildım 63 çıktim insan 1 günde 1 kilo alabilirmi şiş hissediyorum biraz
Hosbuldum inşallah hemencik hepimiz ❤Hoş geldin umarım istediğin kiloya sağlıkla mutlu bir şekilde ulaşırsınız
Acaba 50leri göre bilirmiyim 61 e inemedim takili kaldim dikkat etmeme rağmen olmuyor evde 1 saatten fazla leslie yapiyorumbenim hedefte 50
Sanirim regl yakın hayırlısı olsun bakalım pazartesi kaç çıkacam artık bi ilerleme istiyorumher gün tartılma hem moralini bozmuş olursun hemde vücut hergün değişir oyuzden sadece pazartesi sabahı aç karnina tartılmalısın ödem olabilir regl yakındır yada dün çok ayakta kaldın oda etkiler yani herşey etkiliyor kendi vücudumda böyle olduğu için biliyorum
Süpersin kaç gün yapican cnm bırakınca dikkat et beslenmenegünaydın kızlzar ayran detoksu ikinci gün sonuç 62,4 inşallah pazartesiye 61i görürüm
cnm bgn normal diyetime döndüm bozmuyorumSüpersin kaç gün yapican cnm bırakınca dikkat et beslenmene
inşallah göreceğiz sadece zaman lazım bir günde almadık bu kiloları bir günde de veremeyiz duraklama dönemine girmiş olabilirsin vücudunu şaşırt misal 1 saat leslie yapma dışarda yürüme şansın var ise yürü yürüyüş en iyi kardiyolardan bir tanesi yada youtube den yağ yakıcı egzersizler yaz ordan değişik videolar yap emzirdigin için kür öneremem bebeğe etkisi olur bir not defterin olsun yediğin tüm lokmaları yaz gün sonunda bakalım kaç kalori alıyorsun bu aldığın kalori karbonhidratlı mi yoksa vücuda yararlı mi yâni aklıma bu kadar geldi merak ettiğin varsa sor yardımcı olmak isterimAcaba 50leri göre bilirmiyim 61 e inemedim takili kaldim dikkat etmeme rağmen olmuyor evde 1 saatten fazla leslie yapiyorum
regl öncesi vücut şişer ödem olur bu hafta eksi olmasada canını sıkma stres de etkiliyor kiloyuSanirim regl yakın hayırlısı olsun bakalım pazartesi kaç çıkacam artık bi ilerleme istiyorum
tebrik ediyorum canım boleksiler olsuncnm bgn normal diyetime döndüm bozmuyorum
Hadi bakalımGünaydın canlar
20/4 pencerem
tek öğün yaptım
1 domates
salatalık
bol yeşillik
1 yumurta haşlanmış
5 zeytin
2 tam ceviz
1 dilim tam buğday ekmegi
2 kayısı
1 yeşil çay
3 litre su içtim
dukan içeceği
ve detoks çaylarımı içtim
Spor
21 bin adim
30 dakika yağ yakıcı egzersizler
30 dakika bölgesel egzersizler
100 tane mekik
mekike geri döndüm karin kası olayına taktım bu ara kesinlikle karın kasım olsun istiyorum
hatta o kadr çok taktım ki profosyonel olarak ders almak gibi düşünceler içindeyim
ödem olabilir ödem atıcı şeyler yapsan pazartesi günü 79 u görürsünGeçen hafta 80.3
Bu hafta 80.6
Fark +0.3
Çok kötü değil beslenmem ama var bir yerde hatam hadi bakalım