• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Dün tartıldım 62 .1 dim bugün tartildım 63 çıktim insan 1 günde 1 kilo alabilirmi şiş hissediyorum biraz
her gün tartılma hem moralini bozmuş olursun hemde vücut hergün değişir oyuzden sadece pazartesi sabahı aç karnina tartılmalısın ödem olabilir regl yakındır yada dün çok ayakta kaldın oda etkiler yani herşey etkiliyor kendi vücudumda böyle olduğu için biliyorum 😊

Merhaba arkadaşlar 🌼
Bugünkü menüm

Eklentiler

• IMG_20210623_105522_681.jpg
    IMG_20210623_105522_681.jpg
    193,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20210622_182008.jpg
    IMG_20210622_182008.jpg
    195,1 KB · Görüntüleme: 30
her gün tartılma hem moralini bozmuş olursun hemde vücut hergün değişir oyuzden sadece pazartesi sabahı aç karnina tartılmalısın ödem olabilir regl yakındır yada dün çok ayakta kaldın oda etkiler yani herşey etkiliyor kendi vücudumda böyle olduğu için biliyorum
Sanirim regl yakın hayırlısı olsun bakalım pazartesi kaç çıkacam artık bi ilerleme istiyorum

Acaba 50leri göre bilirmiyim 61 e inemedim takili kaldim dikkat etmeme rağmen olmuyor evde 1 saatten fazla leslie yapiyorum
inşallah göreceğiz sadece zaman lazım bir günde almadık bu kiloları bir günde de veremeyiz duraklama dönemine girmiş olabilirsin vücudunu şaşırt misal 1 saat leslie yapma dışarda yürüme şansın var ise yürü yürüyüş en iyi kardiyolardan bir tanesi yada youtube den yağ yakıcı egzersizler yaz ordan değişik videolar yap emzirdigin için kür öneremem bebeğe etkisi olur bir not defterin olsun yediğin tüm lokmaları yaz gün sonunda bakalım kaç kalori alıyorsun bu aldığın kalori karbonhidratlı mi yoksa vücuda yararlı mi yâni aklıma bu kadar geldi merak ettiğin varsa sor yardımcı olmak isterim 😊

Günaydın canlar
20/4 pencerem
tek öğün yaptım
1 domates
salatalık
bol yeşillik
1 yumurta haşlanmış
5 zeytin
2 tam ceviz
1 dilim tam buğday ekmegi
2 kayısı
1 yeşil çay
3 litre su içtim
dukan içeceği
ve detoks çaylarımı içtim

Spor
21 bin adim
30 dakika yağ yakıcı egzersizler
30 dakika bölgesel egzersizler
100 tane mekik

mekike geri döndüm karin kası olayına taktım bu ara kesinlikle karın kasım olsun istiyorum
hatta o kadr çok taktım ki profosyonel olarak ders almak gibi düşünceler içindeyim 😁😂🤣

Günaydın canlar
20/4 pencerem
tek öğün yaptım
1 domates
salatalık
bol yeşillik
1 yumurta haşlanmış
5 zeytin
2 tam ceviz
1 dilim tam buğday ekmegi
2 kayısı
1 yeşil çay
3 litre su içtim
dukan içeceği
ve detoks çaylarımı içtim

Spor
21 bin adim
30 dakika yağ yakıcı egzersizler
30 dakika bölgesel egzersizler
100 tane mekik

mekike geri döndüm karin kası olayına taktım bu ara kesinlikle karın kasım olsun istiyorum
hatta o kadr çok taktım ki profosyonel olarak ders almak gibi düşünceler içindeyim 😁😂🤣
Hadi bakalım 😁

Geçen hafta 80.3
Bu hafta 80.6
Fark +0.3
Çok kötü değil beslenmem ama var bir yerde hatam hadi bakalım

Eklentiler

• IMG20210625071520.jpg
    IMG20210625071520.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 20
Back