- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #9.861
Çok şiş elim ayağım. Maydanoz suyu yaptım akşam. Çok etkili olmadıödem olabilir ödem atıcı şeyler yapsan pazartesi günü 79 u görürsün
1 adet maden suyuÇok şiş elim ayağım. Maydanoz suyu yaptım akşam. Çok etkili olmadı
Kayısı koymadan yapıyorum bunu1 adet maden suyu
1 limon
1 yeşil çay
1 kayısı çayı
500 ml su
yapılış
suyu kaynat yeşil çay ve kayısı çayı demle 5 dakika limonu sık maden suyu dök ve bunu sabah aç karnina bide yatmadan önce iç pazartesi günü ne kadar yap ödem gider inşallah
kayısı ben ekliyorum bağırsaklara iyigeliyorKayısı koymadan yapıyorum bunu
Bakalım bakalım
WC sorunum yok. WC ye çok çıkmak benim için olumsuz olur. Sürekli araçla seyehat ederek çalışıyorumkayısı ben ekliyorum bağırsaklara iyigeliyor
Emzirirken bunu yapmanın sakıncası olmaz sanırım sakıncalı hiçbirşey yok bende deneyeyim en iyisi1 adet maden suyu
1 limon
1 yeşil çay
1 kayısı çayı
500 ml su
yapılış
suyu kaynat yeşil çay ve kayısı çayı demle 5 dakika limonu sık maden suyu dök ve bunu sabah aç karnina bide yatmadan önce iç pazartesi günü ne kadar yap ödem gider inşallah
Yeşil çay sütun kalitesini düşürüyor canım siz zencefil çayı tüketinEmzirirken bunu yapmanın sakıncası olmaz sanırım sakıncalı hiçbirşey yok bende deneyeyim en iyisi
zararlı değil ama emzirirken içmedim o yüzden kaptanımız daha iyi bilirEmzirirken bunu yapmanın sakıncası olmaz sanırım sakıncalı hiçbirşey yok bende deneyeyim en iyisi
bu işi gerçekten çok iyi biliyorsun canımYeşil çay sütun kalitesini düşürüyor canım siz zencefil çayı tüketin
Ödem atan yağ yakan detoks cayi
Ceviz kadar taze zencefil
Yarım limon suyu
İki dilim ananas kabuğu
Bir çubuk tarçın
1 litre suda 5 dkk fokurdasin
Ilıtıp süzüp gün içinde tüketin
Yeşil çay sütun kalitesini düşürüyor canım siz zencefil çayı tüketin
Ödem atan yağ yakan detoks cayi
Ceviz kadar taze zencefil
Yarım limon suyu
İki dilim ananas kabuğu
Bir çubuk tarçın
1 litre suda 5 dkk fokurdasin
Ilıtıp süzüp gün içinde tüketin
Ya bende yeşil çayı araştırdım günde 1 fincan içilebilir demişler hıc içmedim ama çok iyi oldu bu tarif çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımbu işi gerçekten çok iyi biliyorsun canım
Yeşil çay yediğimiz içtiğimiz ne varsa demir eksikliği yapıyor dikkat etmek çok önemli bir tek yeşil çay için demiyorum kahve siyah cay cola bunlar yemekten 2 saat önce yada sonra için günlük evet 1-2 kupa zararı yoktur saatlere dikkat ederseniz bu emziren yada emzirmeyenler için geçerli ama süt veren anne kafein az tüketmeli ben emzirmede hiç çay kahve yeşil çay kola tuketmedim bebeğim çok iyi geliştiYa bende yeşil çayı araştırdım günde 1 fincan içilebilir demişler hıc içmedim ama çok iyi oldu bu tarif çok teşekkür ederim❤
Çayı az içerik kahveyi çok severim ama hamileliğinde de hıc tüketmedim daha yeni yeni içmeye başlamıştım hıc başlamayayım en iyisiYeşil çay yediğimiz içtiğimiz ne varsa demir eksikliği yapıyor dikkat etmek çok önemli bir tek yeşil çay için demiyorum kahve siyah cay cola bunlar yemekten 2 saat önce yada sonra için günlük evet 1-2 kupa zararı yoktur saatlere dikkat ederseniz bu emziren yada emzirmeyenler için geçerli ama süt veren anne kafein az tüketmeli ben emzirmede hiç çay kahve yeşil çay kola tuketmedim bebeğim çok iyi geliştizencefil çayı sütü artiyor bağışıklık için etkili bebek için de çok iyi olur onun için bu tarifi verdim rezene de çok iyi ıhlamur kuşburnu bunlarda çok iyi
emziren anneler daha şanslı günlük 500 kalori yaktığını biliyor musun yani hergün 17 18 bin adim yürümüş oluyorsunÇayı az içerik kahveyi çok severim ama hamileliğinde de hıc tüketmedim daha yeni yeni içmeye başlamıştım hıc başlamayayım en iyisicok teşekkür ederim aydınlandım resmen
Evet o çok büyük avantajemziren anneler daha şanslı günlük 500 kalori yaktığını biliyor musun yani hergün 17 18 bin adim yürümüş oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?