İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın Kızlar
18/6
Kahvaltı
Yumurta salatası
Ara öğün
1 fincan dibek kahvesi ve kare parça çikolata
Akşam yemeği
Et döner
yoğurt
salata
spor olarak yürüyüş yapmadım
1 saat ebru şallı plates
1 saat leslie
3 litre su içtim
dukan içeceği
detoks çaylarını içtim

Çok şiş elim ayağım. Maydanoz suyu yaptım akşam. Çok etkili olmadı
1 adet maden suyu
1 limon
1 yeşil çay
1 kayısı çayı
500 ml su
yapılış
suyu kaynat yeşil çay ve kayısı çayı demle 5 dakika limonu sık maden suyu dök ve bunu sabah aç karnina bide yatmadan önce iç pazartesi günü ne kadar yap ödem gider inşallah

Kayısı koymadan yapıyorum bunu
Bakalım bakalım

Emzirirken bunu yapmanın sakıncası olmaz sanırım sakıncalı hiçbirşey yok bende deneyeyim en iyisi

Emzirirken bunu yapmanın sakıncası olmaz sanırım sakıncalı hiçbirşey yok bende deneyeyim en iyisi
Yeşil çay sütun kalitesini düşürüyor canım siz zencefil çayı tüketin

Ödem atan yağ yakan detoks cayi

Ceviz kadar taze zencefil
Yarım limon suyu
İki dilim ananas kabuğu
Bir çubuk tarçın
1 litre suda 5 dkk fokurdasin
Ilıtıp süzüp gün içinde tüketin

Son düzenleme:
bu işi gerçekten çok iyi biliyorsun canım

zararlı değil ama emzirirken içmedim o yüzden kaptanımız daha iyi bilir Ikra meyra
Ya bende yeşil çayı araştırdım günde 1 fincan içilebilir demişler hıc içmedim ama çok iyi oldu bu tarif çok teşekkür ederim

Ya bende yeşil çayı araştırdım günde 1 fincan içilebilir demişler hıc içmedim ama çok iyi oldu bu tarif çok teşekkür ederim
Yeşil çay yediğimiz içtiğimiz ne varsa demir eksikliği yapıyor dikkat etmek çok önemli bir tek yeşil çay için demiyorum kahve siyah cay cola bunlar yemekten 2 saat önce yada sonra için günlük evet 1-2 kupa zararı yoktur saatlere dikkat ederseniz bu emziren yada emzirmeyenler için geçerli ama süt veren anne kafein az tüketmeli ben emzirmede hiç çay kahve yeşil çay kola tuketmedim bebeğim çok iyi gelişti zencefil çayı sütü artiyor bağışıklık için etkili bebek için de çok iyi olur onun için bu tarifi verdim rezene de çok iyi ıhlamur kuşburnu bunlarda çok iyi

Buda dünün menüsü

Eklentiler

• IMG_20210624_110731_410.jpg
    182,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210623_184605.jpg
    155,2 KB · Görüntüleme: 26
Çayı az içerik kahveyi çok severim ama hamileliğinde de hıc tüketmedim daha yeni yeni içmeye başlamıştım hıc başlamayayım en iyisi cok teşekkür ederim aydınlandım resmen

Çayı az içerik kahveyi çok severim ama hamileliğinde de hıc tüketmedim daha yeni yeni içmeye başlamıştım hıc başlamayayım en iyisi cok teşekkür ederim aydınlandım resmen
emziren anneler daha şanslı günlük 500 kalori yaktığını biliyor musun yani hergün 17 18 bin adim yürümüş oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…