• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın canlar
menüm 18/6
kahvaltı yulaf lapası
yoğurt ve badem tozu protein tozu
ara öğün
dibek kahvesi 1 adet kayısı
Akşam yemeği
et sote
yeşillik salata bir dilim ekmek yoğurt
spor
22 bin adim
1 saat tüm vücut egzersizleri yaptım artık finali görmek istiyorum 😁😉😂🤣

Demleme falan değil değil mi oylece suyun içine atacam gündüz değil de gece yatmadan başlıyor açlık sabah yiyene kadar kurt gibi aç hissediyorum kendimi😀
gece yatmadan önce 4 kasık yoğurt 2 kasık yulaf ezmesi yapıyordum ara öğün de de yulaf yerdim baya sütüm oluyordu çubuk tarçın ise normal suyla içine at iki günde bir çubuğu değiştir 😊

gece yatmadan önce 4 kasık yoğurt 2 kasık yulaf ezmesi yapıyordum ara öğün de de yulaf yerdim baya sütüm oluyordu çubuk tarçın ise normal suyla içine at iki günde bir çubuğu değiştir 😊
Şimdi kendimi if e adapte etmeye çalışıyorum 3 gündür 14/10 yapıyorum akşam yemeği eşim geç geldiği için en iyi ihtimalle 9 da yiyorum o yüzden hemen kapatıyorum yeme işini ama yulaf mantıklı gün içinde yatıştırır beni 😊

Şimdi kendimi if e adapte etmeye çalışıyorum 3 gündür 14/10 yapıyorum akşam yemeği eşim geç geldiği için en iyi ihtimalle 9 da yiyorum o yüzden hemen kapatıyorum yeme işini ama yulaf mantıklı gün içinde yatıştırır beni 😊
akşam yemegi saati önemli değil dedi bir diyetisyen dün youtube den izliyordum dediği mantıklı saati önemli değil akşam yemegi olarak ne yediğin önemli dedi inşallah bu yazın kiloları verip kışa koruma yaparız 😊😁

akşam yemegi saati önemli değil dedi bir diyetisyen dün youtube den izliyordum dediği mantıklı saati önemli değil akşam yemegi olarak ne yediğin önemli dedi inşallah bu yazın kiloları verip kışa koruma yaparız 😊😁
61 i bir türlü göremedim şu 2 kiloyuda verseydim 50 lere adım atmış olacaktım insallah pazartesi 61 i görmek hedefim

61 i bir türlü göremedim şu 2 kiloyuda verseydim 50 lere adım atmış olacaktım insallah pazartesi 61 i görmek hedefim
olumsuz düşünme 3 ay aynı kiloda kaldım okadar spor diyet banamisin demedi gram veremedim sonra fark ettim ki taktigim için pskolojik olarak veremedim şükür takıntı halim gitti takmıyorum kafama 😁😂🤣

olumsuz düşünme 3 ay aynı kiloda kaldım okadar spor diyet banamisin demedi gram veremedim sonra fark ettim ki taktigim için pskolojik olarak veremedim şükür takıntı halim gitti takmıyorum kafama 😁😂🤣
Nerdeyse 1 aydir dogru durust bir kilo kaybim olmadi olmuyor ya

Screenshot_2021-06-26-22-43-26-647_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg

Kızlar ben bir süre if yapamayacağım hamile olduğumu öğrendim hem de bu kiloyla :) bir sorun çıkmazsa Allqhın izniyle sonra tekrar geleceğim diyetlerinize sadık kalın sevgiler

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir paylaşım yapamıyorum kafa olarak rahatlayamadım bir türlü ve bu durum beni her yönden olumsuz etkiliyor o yüzden biraz ara vermeye ve kafamı toplamaya ihtiyacım var ama tekrar mutlaka buraya geleceğim. Hepinize bu yolda gönülden başarılar diliyorum inşallah hepiniz istediğiniz kiloya sağlıkla ulaşırsınız ❤

Merhaba kızlar
Çok güzel bir grubunuz var sürekli okuyorum
Ve artık bende katılmak istiyorum
Yarın 28.06.2021 benim miladım olsun istiyorum sizinle
26 yaşındayım 158 boyunda ve 80 kiloyum
İf yapmak istiyorum
Ama düzenlilik sağlıyamıyorum
Bu guruba yazarak sağlayacağıma inanıyorum
Aranıza benide alırsanız çok sevinirin
İlk hedefim 20.07.2021 yani kurban bayramında 75 kilo olmak daha sonra 70 sonrasında hedefim 60 kilo

Back