- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.701
Arada olur cnm yarın paylaşabilirsen beklerizTeşekkür ederım canım sadece uyum saglayamayınca uzuluorum
Yamuna korse kullanmıştım daha önce.incelme olmuştu ama düzenli kullanmak lazım.şekil alıyor bel düzenli kullanımda.Benim aldığım korsede bir baleni çıkmıştı ama ben takıp kullandım sorun olmadıKorse alicam marka önerir misiiz
Göbek gider miYamuna korse kullanmıştım daha önce.incelme olmuştu ama düzenli kullanmak lazım.şekil alıyor bel düzenli kullanımda.Benim aldığım korsede bir baleni çıkmıştı ama ben takıp kullandım sorun olmadı
Benim de bu hafta direnc haftasi sanirim, onca dikkate ragmen tek gram veremedim. Ayni tempoda devam, sok diyete hic gerek yok. Bir noktada vucut toparlayip kilo verme surecine geciyor tekrar.kızlar benim zayıflamam durdu hasta olmadığım iiçin şişde hissediyorum kendimi ne yapacam ya şok diyet falan mı uygulasam??
Cok kotu yorumlar var internette onunla ilgili, bir arastir istersen.Lipolysis krem varmış, göbeği beli inceltiyormus, o nasıl kızlar?
Ya benim göbüş kocamanken bi ara kullandim korse ve cikartinca i na nıl maz catlak olduKorse alicam marka önerir misiiz
Doğru kaslar da tembellesir,benim evde cei bslenli var ama kopçalar kavuşmuyor :)Ya benim göbüş kocamanken bi ara kullandim korse ve cikartinca i na nıl maz catlak oldutembelleştiriyormuş kasları onun yerine bir kaç kg ağırlık al beline hip thrust ya da mekik çek. Ben de ağırlık kemeri arıyorum
En iyi yağ yakımı ve göbek eritme yöntemi, mutfaktan geçiyor canım. Yapacak bir şey yok az yiyip spor yapcazDoğru kaslar da tembellesir,benim evde cei bslenli var ama kopçalar kavuşmuyor :)
2 aydır bi 60ın altını görmedim.sinirlerim bozuluyor artık.Gunaydin kizlar dun aksami sebze ile hafif atlattim ve cok guzel su ictim sonuc bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?