İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Selam kızlar
11:00 1 dilim ekmek, beyaz peynir, domates ve salatalık
13:30 1 küçük kase sütlaç
16:00 2 adet lahmacun (boynum tutulduğu için birşeyler yapamadım eşimde dışardan söyledi. Kalorisi az diye lahmacun seçtim.)
18:30 bir avuç fındık ve badem
Boynumdan ötürü bugün spor yapamadım. Şu limonlu sodalı karışımı yapıp bitirdim.

Slm kızlar sabaha bol eksiler
6 temmuz menüm
16/8

Uyandım bol su dukan birası
11 de Sabah kahvaltım ıspanaklı yumurta

16 da semiz otlu salatalık samırsaklı yogurt

19 da yeşil mercimekli ayranlı detoks

1 saat yürüyüş 30 dkk bacak basen egzersiz

kızlar benim zayıflamam durdu hasta olmadığım iiçin şişde hissediyorum kendimi ne yapacam ya şok diyet falan mı uygulasam??
Benim de bu hafta direnc haftasi sanirim, onca dikkate ragmen tek gram veremedim. Ayni tempoda devam, sok diyete hic gerek yok. Bir noktada vucut toparlayip kilo verme surecine geciyor tekrar.

Merhaba hanımlar çok iyi gidiyorsunuz arada sırada gelip gelip diyet bölümünü okuyorum if ı bıraktım yani aslında sabaha kayısı ve ceviz ekledim sadece, akşamları dikkat etmeye çalışıyorum. 3 hafta oldu herhalde dikkat edemiyorum bazen. bu hafta akşam çalışılırken evde stresten yediğim oldu 3 gün falan, gun içinde de kacirdigim oldu ertesi gün akşamına sade çorba içerek telafi ettim ve kilom aynı. Almadım yani almamışım şaka gibibir tık 200 gr eksi vermişti ama ciddiye almadım. Gerçekten demek ki aclikta yağ yakımı gerçek.
Söylemiştim bıraktıktan sonra ne olacağını gelip yazacağım diye. Yani ideal kiloya ulaştıktan sonra dengelemek, kilo korumak daha kolay bi program bu ve harika
2 gun turşu yedim ondan mi yoksa sıcaktan mi biraz ayaklarda falan şişlik ödem oldu buna rağmen tartı stabil.
Hafta da 2 gün popsugarfitness ın 30dk lık videolarından birini yapıyorum/deniyorum en azından
Bugün bir yazı okudum hiit sporları en iyi forma sokan egzersizler olarak anlatıyordu. Belki onun sayesinde dengeleyebildim yani.
Kalori saymayı beceremedim ancak yarından itibaren ciddi olarak yapacağım ve sonucunu paylaşırım sizinle.
Bu süreçte fark ettiğim şey "ne kadar çok şey yediğim" oldu. Hakikaten bir sürü gereksiz şey yediğimi, yememi kontrol etmeye çalışırken daha iyi anladım. En önemlisi "neden yiyorum?" un cevabını buldum... kesinlikle akşam 6 gibi sofradan kalktıktan sonra yemek yemenin açlıkla hiç bir ilgisi yok. Susuzluk olabiliyor, gun içinde çok karbonhidrat alınmışsa eğer kan şekeri dengesizliği olabiliyor, stres olabiliyor ki diyet yapmakta stres yapıyor ama kesinlikle açlık değil. Evde fazla çeşit yiyecek bulundurma ve gün içinde kısıtlı yemekte özellikle benim gibi kontrolsüz olanlar için bir anlık yeme atağıyla, tüm emekleri çöp edebiliyor. Bugun mesela hurmanin kabizliga iyi geldigini duyunca, sabah, geceden suya koyulmuş hurma yedim evet wc ye çıktım ama öğlene kadar durabilen ben inanılmaz acıktım 11 de. Elim ayağım titredi lafını bizzat yaşadım malesef. Geçen haftada öğlen yemeğinde yarim patatesle omlet yapmıştım ve o zaman da 2 saat sonra acıktım. Daha doğrusu farklı bir açlık oluyor diyet yaparken ki gerçek açlık değil. Birden geliyor ve tatlı isteği zirve yapıyor. Yani karbonhidratı sınırlandırmama rağmen arada yediğim hurma, patates gibi şeyler, total de karbonhidrat alımı kısıtlı olsa bile çok aciktiriyor ve üstelik tatli istediyor sürekli.
Diyeti bozmuş bir arkadaşınız olarak, daha kolay diyete devam edebilmeniz için fikir olsun istedim size de. Arpa ekmeği, çavdar ekmegi 1 dilim olmak koşulu ile çok tok tutuyor ve kan şekerini dengeliyor. Tavuk, hindi, haşlanmış yumurta inanilmaz doyurucu. Tabi baharatli olmasi da etkiliyor bence. Bunları tukettigimde hipoglisemisi olan birisi olarak acıkmıyorum, tatlı istemiyorum.
Ay çok uzun yazdım biliyorum ama zor diyet yapan ve zor kilo veren birisi olduğum için fark ettiğim hatalarımı paylaşmak istedim ki kimse benim gibi yarıda kalmasın. Yiyecekleri tek tek deneyin ve hangisi uzun süre az miktarda tüketmeye rağmen tok tutuyorsa baş tacı edin ve hangi yiyecek o gün ve ertesinde daha çok ve cabuk aciktiriyor deneyin derim. Sarı kavun yedikten 2 saat sonra canımın makarna çekmesinin bir anlamı olmalı
Herkes istediği bedene, sağlam adımlarla gitsin dilerim

Doğru kaslar da tembellesir,benim evde cei bslenli var ama kopçalar kavuşmuyor :)

Direnç kilondayım diyen arkadaslar sakin olun aynen devam edin spor yapin yillarin direnç sonucu bırakan tecrübesiyim bakin bu yıl gidiyor sabredin

Gunaydin kizlar 2 haftadir gelmeyen reglime inat vücudum yinede -300gramla bana yanit verdi cok sukur . artida gelebilirdim .
Pes etmek yok. Su yaniklarim.hafiflesin spora devam bugun 4 km yurudum sabah serinliginde en azindan 10 bin adim atmak istiyorum.

Eklentiler

• 20200707_090615.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…