- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.721
cnm listeye balkarsan benimde öyle anca gördüm sıkıntı yapma cidden kaç yıldır 60a gelip geri alıyordum bu dönem akşamları çok hafif geçir suyu da 3 lt mutlaka iç2 aydır bi 60ın altını görmedim.sinirlerim bozuluyor artık.
Lipolysis krem varmış, göbeği beli inceltiyormus, o nasıl kızlar?
Selam kızlar
11:00 1 dilim ekmek, beyaz peynir, domates ve salatalık
13:30 1 küçük kase sütlaç
16:00 2 adet lahmacun (boynum tutulduğu için birşeyler yapamadım eşimde dışardan söyledi. Kalorisi az diye lahmacun seçtim.)
18:30 bir avuç fındık ve badem
Boynumdan ötürü bugün spor yapamadım. Şu limonlu sodalı karışımı yapıp bitirdim.
Ben yıllardır 3 3buçuk içerim canım sudan yana sıkıntım yok.ama bi 59ları göremedim ev taşıyorum eve doğru düzgün birşey almıyorum taşınmadan dolayı.dışarıdan da yemiyorum bence yine de az veriyorum.bu hafta kilo verdim ya şimdi iki hafta durur kilo vermem benim öyle oluyorcnm listeye balkarsan benimde öyle anca gördüm sıkıntı yapma cidden kaç yıldır 60a gelip geri alıyordum bu dönem akşamları çok hafif geçir suyu da 3 lt mutlaka iç
yok öyle düşünme moralini yüksek tut kılo aynı kalsa bile illaki inceliyorsundur ona da dikkat et boşver 1 ay dirensin sen yeneceksin bu seferBen yıllardır 3 3buçuk içerim canım sudan yana sıkıntım yok.ama bi 59ları göremedim ev taşıyorum eve doğru düzgün birşey almıyorum taşınmadan dolayı.dışarıdan da yemiyorum bence yine de az veriyorum.bu hafta kilo verdim ya şimdi iki hafta durur kilo vermem benim öyle oluyor
Ben asla bırakmam hedefime 5.700 kilo kaldıyok öyle düşünme moralini yüksek tut kılo aynı kalsa bile illaki inceliyorsundur ona da dikkat et boşver 1 ay dirensin sen yeneceksin bu sefer
ben sana günlük yediklerimi söyleyimBen asla bırakmam hedefime 5.700 kilo kaldıama baya uzun sürecek vermesi.Acaba kalori sayarak mı yapsam bu ifi.çünkü eminimki binin altında alıyorum ben hep kaloriyi.ama zor veriyorum.verdiklerimde genellikle detoksların etkisi
Ben de öyle yapıyorum akşam sebze ya da haşlanmış tavuk ton balıklı salata vs gibi şeyler tüketiyorum günlük 1 porsiyon meyve yiyorum.hayırlısı bu kilolar gidecek başka yolu yokben sana günlük yediklerimi söyleyim
kahvaltı
2 yumurta bir parça keçi peyniri 6 7 zeytin domates salatalık yeşillik
arada bazen meyve ceviz bazen activa ceviz
akşam da evde ne varsa yemek olarak
sunu gördüm akşamı ne kadar hafif geçirisem daha çok kılo veriyorum ama haftada bir lahmacundur falan o tarz kaçamaklarım da oluyor ama dengeliyorum
o zaman sabredeceksin cnm gayet iyi diyetin spor falan eklesen yyapıyorsundur belki bazen sayfayı kaçırıyorum ben fitness blender videolarından çok fayda gördümBen de öyle yapıyorum akşam sebze ya da haşlanmış tavuk ton balıklı salata vs gibi şeyler tüketiyorum günlük 1 porsiyon meyve yiyorum.hayırlısı bu kilolar gidecek başka yolu yok
Her gün 75 dk spor yapıyordum bu hafta biraz durdum evdeki işlerden dolayı.Yürüyüş yapemasam da evde hareket yapıyorum.o zaman sabredeceksin cnm gayet iyi diyetin spor falan eklesen yyapıyorsundur belki bazen sayfayı kaçırıyorum ben fitness blender videolarından çok fayda gördüm
hangi sporu yapıyorsun cnmHer gün 75 dk spor yapıyordum bu hafta biraz durdum evdeki işlerden dolayı.Yürüyüş yapemasam da evde hareket yapıyorum.
Canım ben emziriyorum o yüzden çok katı uygulamıyorumSanki bütün ödülleri bir günde toplamışsın canım sütlaç ve lahmacun
75 dk tempolu yürüyüş yapıyordum 1 aydır.evde de chloe tink hareketleri yapıyorum bence ona bi bak harika bi kadın.10 dk bile yapsan terler akıyor her yerden öyle etkili hareketlerhangi sporu yapıyorsun cnm
bakayım son dönemlerde görüyorum deneyim olmazsa ben de75 dk tempolu yürüyüş yapıyordum 1 aydır.evde de chloe tink hareketleri yapıyorum bence ona bi bak harika bi kadın.10 dk bile yapsan terler akıyor her yerden öyle etkili hareketler
kahvaltı yapmıyorum yemeye 12,30 da başlıyorum çalışdığım içn genelde öğle arasında fast food oluyorPaylaşım yaptım 82 sayfadan okuyarak gel cnm sadece akşamları uygulayacaksın sabah reçel balsız kahvaltı mutlaka 2 adet haşlama yumurta ekmeksiz öglen semizotlu salatalıklı 1 diş samırsaklı cacık akşamda
Bu resindeki listeyi hepsini blenderle 1 adet salatalıkta ekletaze nane yapragı tercih et
Eki Görüntüle 2658692
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?