İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221

Sanki bütün ödülleri bir günde toplamışsın canım sütlaç ve lahmacun

cnm listeye balkarsan benimde öyle anca gördüm sıkıntı yapma cidden kaç yıldır 60a gelip geri alıyordum bu dönem akşamları çok hafif geçir suyu da 3 lt mutlaka iç
Ben yıllardır 3 3buçuk içerim canım sudan yana sıkıntım yok.ama bi 59ları göremedim ev taşıyorum eve doğru düzgün birşey almıyorum taşınmadan dolayı.dışarıdan da yemiyorum bence yine de az veriyorum.bu hafta kilo verdim ya şimdi iki hafta durur kilo vermem benim öyle oluyor

yok öyle düşünme moralini yüksek tut kılo aynı kalsa bile illaki inceliyorsundur ona da dikkat et boşver 1 ay dirensin sen yeneceksin bu sefer

yok öyle düşünme moralini yüksek tut kılo aynı kalsa bile illaki inceliyorsundur ona da dikkat et boşver 1 ay dirensin sen yeneceksin bu sefer
Ben asla bırakmam hedefime 5.700 kilo kaldı ama baya uzun sürecek vermesi.Acaba kalori sayarak mı yapsam bu ifi.çünkü eminimki binin altında alıyorum ben hep kaloriyi.ama zor veriyorum.verdiklerimde genellikle detoksların etkisi

ben sana günlük yediklerimi söyleyim
kahvaltı
2 yumurta bir parça keçi peyniri 6 7 zeytin domates salatalık yeşillik

arada bazen meyve ceviz bazen activa ceviz

akşam da evde ne varsa yemek olarak
sunu gördüm akşamı ne kadar hafif geçirisem daha çok kılo veriyorum ama haftada bir lahmacundur falan o tarz kaçamaklarım da oluyor ama dengeliyorum

Ben de öyle yapıyorum akşam sebze ya da haşlanmış tavuk ton balıklı salata vs gibi şeyler tüketiyorum günlük 1 porsiyon meyve yiyorum.hayırlısı bu kilolar gidecek başka yolu yok

Ben de öyle yapıyorum akşam sebze ya da haşlanmış tavuk ton balıklı salata vs gibi şeyler tüketiyorum günlük 1 porsiyon meyve yiyorum.hayırlısı bu kilolar gidecek başka yolu yok
o zaman sabredeceksin cnm gayet iyi diyetin spor falan eklesen yyapıyorsundur belki bazen sayfayı kaçırıyorum ben fitness blender videolarından çok fayda gördüm

07 temmuz.16/8
Uyanınca 2 bardak su
09.30 2 minik top peynir 2 yumurtalı omlet 5 zeytin yeşillik domates salatalık 1 tk acuka 1 tk bal 1 dilim tahıllı ekmek
13.30 1 kase ayran aşı (yeşil mercimek buğday ve ayrandan oluşan karışım)
15.00 3 4 erik
17.30 yoğurtlu kabak sote yağsız +2 ceviz
20 dk chloe tink hareketleri

o zaman sabredeceksin cnm gayet iyi diyetin spor falan eklesen yyapıyorsundur belki bazen sayfayı kaçırıyorum ben fitness blender videolarından çok fayda gördüm
Her gün 75 dk spor yapıyordum bu hafta biraz durdum evdeki işlerden dolayı.Yürüyüş yapemasam da evde hareket yapıyorum.

kahvaltı yapmıyorum yemeye 12,30 da başlıyorum çalışdığım içn genelde öğle arasında fast food oluyor

Günaydın şekerler
56 ile başlamıştım ben bir haftada 1.5 kilo.Kaldı 1.5 kg.Hepinize bol eksiler

Eklentiler

• 20200707_115219~2.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 15
Ben dün sabah misafirlerimi gönderdim 1 hafta iki öğün 18 6 beslenme mümkün olmadı bir umut çok almamışımdır diye ümit ettim ama bu sabah bir tartıldım 91 800 olmuş aglasammi kizsammi bir haftada zorla verdiğim bir kilo fazlasıyla geri gelmiş çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…