- 7 Mayıs 2012
- 7.214
- 8.238
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.681
Baskül günü değişti miYarın 69 görürsün
Artık salı günleri okumuyormusun sayfaları o zaman ilk sayfayı takip et değişiklikler oradada güncelliyorumAy öyle mi bugün pazartesi
Tamam kuzuArtık salı günleri okumuyormusun sayfaları o zaman ilk sayfayı takip et değişiklikler oradada güncelliyorum
dikkat dikkat duyuru
Pazar günü eşleriniz evde iken azda olsa fazla yediğinizi düşünüyorsanızpazartesi telafi diyeti yapmanız için bundan sonraki basküllerimizi salı günleri paylaşım yapacagız motivenizi yükseltmek istiyorum ➡ bilginize
İlk sayfımızda pazartesiyi salı olarak güncelliyorumduyanlar duymayanları uyaralım ☺
Süper
Hoş geldinizSelam kızlar bende bu programı uygulamak istiyorum yardımcı olur musunuz
Yarın canım baskül günümüz artık salı günleri paylaşım yapıcagızCanım 6.30 da kalktım gece uyuyamadım servıse yetişmeye çalıştım.Atamadım buraya baskül .Böyle çok mahcup oluorum .Beni çıkar istersen.Çünkü vardıyalı calışıorum.Gözümü açmaya halım kalmıo.Ben yıne diyetımı yapıorum.Ama uyamıorum.
Paylaşım yaptım 82 sayfadan okuyarak gel cnm sadece akşamları uygulayacaksın sabah reçel balsız kahvaltı mutlaka 2 adet haşlama yumurta ekmeksiz öglen semizotlu salatalıklı 1 diş samırsaklı cacık akşamdakızlar benim zayıflamam durdu hasta olmadığım iiçin şişde hissediyorum kendimi ne yapacam ya şok diyet falan mı uygulasam??
Yarın canım baskül günümüz artık salı günleri paylaşım yapıcagızçıkma canım ne guzel uyguluyordun
[/QUOTEcanım uyguluyorum ama sabah 6.30 da tartılmak en son asama oluyo
Sakın bırakma gayet iyi gidiyosun.Canım 6.30 da kalktım gece uyuyamadım servıse yetişmeye çalıştım.Atamadım buraya baskül .Böyle çok mahcup oluorum .Beni çıkar istersen.Çünkü vardıyalı calışıorum.Gözümü açmaya halım kalmıo.Ben yıne diyetımı yapıorum.Ama uyamıorum.
Teşekkür ederım canım sadece uyum saglayamayınca uzuluorumSakın bırakma gayet iyi gidiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?