• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kahvaltıda bunları yemeyi planlıyodum ama meyvemin yarısı eşime gitti yumurtamı da oğlum yedi 😀😀 ara öğün dondurma ev yapımı yedim..bir erik ve yarım paket diyet bisküvi..akşama da tost yedim kepek ekmeğe.

Eklentiler

• 20200705_122151.jpg
    20200705_122151.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 18
  • 20200705_122146.jpg
    20200705_122146.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 20
Dün mesajımı yazmışım ama göndermemişim öyle kalmış..bugün annemler sürpriz yapıp geldiler arkadaşlar..programa devame edicem.taşınma süresiniz başladı.yoğunluktan günlük yazamasam bile tartı günleri mutlaka girerim.sorun olmaz değil mi

Olur cnm zaten akşamdan oda sıcaklıgı suya hazırlıyorsun 4-5 saat oda sıcaklıgında demliyorsun dolaba koyup sabah içmeye başlıyorsun dolaba geri bırakıyorsun şişeyi 😊
Aaa ben direk dolaba koydum ya orda demlennez mi 🤔 soda da mı oda sıcaklığında olacak? Bugün ona göre yapayım bari 😁

6 temmuz 16/8
Uyanınca 2bardak su
40 dk chloe ting hareketleri
09.30 1 dilim tam buğdaylı ekmek,sahanda yumurta,salatalık domates bol yeşillik,3 zeytin bir dilim peynir,1 tk bal,1 tk cevizli acuka.
13.00 3 4 tane yeşil erik
17.30 sebze yemeği ( yaz türlüsü etsiz)
Kilo verimi durdu.ödem çayları suları da yapmama rağmen kendimi şiş hissediyorum bunda sıcakların etkisi olabilir.

Günaydın canlar

Reçel bal olmayan kahvaltı
Öglen semiz otu salatalıktan oluşan yogurtlusu
Akşamda resimdeki malzemeleri blenderleyin hüpletin.içine 1 adette salatalık katıyorum 😉 bunu 3 akşam yaparsanız göbüşler gitsin kilo gitsin 😉 kuru nane yada taze nane yapragıda olur bu detoks 3-5 gun yapılıyor sadece akşamları ögün yerine geçiyor .bilginize resimdeki malzemeleri bızlatın için arzuya göre 1 adet salatalıl ekleyin ⬇
Screenshot_2020-07-06-00-58-10-1.png

Baskül öncesi çok iyi seçenektir 😉

Günaydın canlar

Reçel bal olmayan kahvaltı
Öglen semiz otu salatalıktan oluşan yogurtlusu
Akşamda resimdeki malzemeleri blenderleyin hüpletin.içine 1 adette salatalık katıyorum 😉 bunu 3 akşam yaparsanız göbüşler gitsin kilo gitsin 😉 kuru nane yada taze nane yapragıda olur bu detoks 3-5 gun yapılıyor sadece akşamları ögün yerine geçiyor .bilginize resimdeki malzemeleri bızlatın için arzuya göre 1 adet salatalıl ekleyin ⬇
Eki Görüntüle 2658533

Baskül öncesi çok iyi seçenektir 😉
Ben bu kadının tariflerini seviyorum ara ara uygulamaya çalışıyorum.Yoğurt kürünü yaptım 900 gr gitti sayesinde.ama şimdi durdu normal beslenmeye geçince.

Korkunun ecele faydası yok ve
Baskulu sildim:))

Eklentiler

• IMG_20200706_104701.jpg
    IMG_20200706_104701.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 34
Ben bu kadının tariflerini seviyorum ara ara uygulamaya çalışıyorum.Yoğurt kürünü yaptım 900 gr gitti sayesinde.ama şimdi durdu normal beslenmeye geçince.
Bugun akşam bu resimdekini hüplet 1 adet salatalıkta ekle ödem için yag için iyidir 😉 wc sorunu içinde

Back