- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.661
Günaydınnnn hayırlı bir hafta geçirelim inşallah. Ben perişanım hem yorgun, uykusz hem de güneş yanıklarımla dertliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ben direk dolaba koydum ya orda demlennez mi soda da mı oda sıcaklığında olacak? Bugün ona göre yapayım bariOlur cnm zaten akşamdan oda sıcaklıgı suya hazırlıyorsun 4-5 saat oda sıcaklıgında demliyorsun dolaba koyup sabah içmeye başlıyorsun dolaba geri bırakıyorsun şişeyi
Gecmis olsunGünaydın herkese, boynum tutulmuş
Yok sodayı dolaba koyarken katın yada içmeye başlayınca ben öyle yapıyorumAaa ben direk dolaba koydum ya orda demlennez mi soda da mı oda sıcaklığında olacak? Bugün ona göre yapayım bari
Korkm yarın yarınKorkuyorum tartıya gitmeye
Ben bu kadının tariflerini seviyorum ara ara uygulamaya çalışıyorum.Yoğurt kürünü yaptım 900 gr gitti sayesinde.ama şimdi durdu normal beslenmeye geçince.Günaydın canlar
Reçel bal olmayan kahvaltı
Öglen semiz otu salatalıktan oluşan yogurtlusu
Akşamda resimdeki malzemeleri blenderleyin hüpletin.içine 1 adette salatalık katıyorum bunu 3 akşam yaparsanız göbüşler gitsin kilo gitsin kuru nane yada taze nane yapragıda olur bu detoks 3-5 gun yapılıyor sadece akşamları ögün yerine geçiyor .bilginize resimdeki malzemeleri bızlatın için arzuya göre 1 adet salatalıl ekleyin ⬇
Eki Görüntüle 2658533
Baskül öncesi çok iyi seçenektir
Sağol canım benim.Gecmis olsun
Hııı bugün öyle yapayım o zaman ben hepsini kattım karıştırdımYok sodayı dolaba koyarken katın yada içmeye başlayınca ben öyle yapıyorum
Yarın baskül günü yazdım oysaKorkunun ecele faydası yok ve
Eki Görüntüle 2658554
Bugun akşam bu resimdekini hüplet 1 adet salatalıkta ekle ödem için yag için iyidir wc sorunu içindeBen bu kadının tariflerini seviyorum ara ara uygulamaya çalışıyorum.Yoğurt kürünü yaptım 900 gr gitti sayesinde.ama şimdi durdu normal beslenmeye geçince.
Ay öyle mi bugün pazartesiYarın baskül günü yazdım oysa
Yarın 69 görürsün200 Gr ((((((( spor yapıyorum ama yaa