• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊 dikkat dikkat duyuru

Pazar günü eşleriniz evde iken azda olsa fazla yediğinizi düşünüyorsanız 💙pazartesi telafi diyeti yapmanız için💃💃 bundan sonraki basküllerimizi salı günleri paylaşım yapacagız🔊🔊 motivenizi yükseltmek istiyorum ➡ bilginize 😍😎😉

İlk sayfımızda pazartesiyi salı olarak güncelliyorum 💃💃 duyanlar duymayanları uyaralım ☺😎😙😘😍
dreamy07 dreamy07

Uyanınca: detox suyu 1 bardak
Saat 12:00 sahanda 1 cay kaşiği zeytin yağı ile yumurta
1 domates 1 salatalık,1 dilim peynir 1 dilim ekmek şalgam suyu

25 günlük hepsi 1. gün içindeki videolarını hepsini yapın. 2 .gündekinide aynı şekilde 25 günde incelme 😉😉
dreamy07 dreamy07
Örnek foto paylaşıyorum 3 video var sabah öglen akşam olucak şekilde yapıcam 😉
Screenshot_2020-07-06-13-03-05-1.png

Son düzenleme:
Selam kızlar bende bu programı uygulamak istiyorum yardımcı olur musunuz
Hoş geldiniz 😍
İlk sayfamızı okudunuzmu 😊 yarın baskül günümüz paylaşım yapılmalı ve son hedefinizi yazınız ilk sayfaya güncellicegim 😉

kızlar benim zayıflamam durdu hasta olmadığım iiçin şişde hissediyorum kendimi ne yapacam ya şok diyet falan mı uygulasam??

Canım 6.30 da kalktım gece uyuyamadım servıse yetişmeye çalıştım.Atamadım buraya baskül .Böyle çok mahcup oluorum .Beni çıkar istersen.Çünkü vardıyalı calışıorum.Gözümü açmaya halım kalmıo.Ben yıne diyetımı yapıorum.Ama uyamıorum.

Canım 6.30 da kalktım gece uyuyamadım servıse yetişmeye çalıştım.Atamadım buraya baskül .Böyle çok mahcup oluorum .Beni çıkar istersen.Çünkü vardıyalı calışıorum.Gözümü açmaya halım kalmıo.Ben yıne diyetımı yapıorum.Ama uyamıorum.
Yarın canım baskül günümüz artık salı günleri paylaşım yapıcagız😊 çıkma canım ne guzel uyguluyordun 😕😑

kızlar benim zayıflamam durdu hasta olmadığım iiçin şişde hissediyorum kendimi ne yapacam ya şok diyet falan mı uygulasam??
Paylaşım yaptım 82 sayfadan okuyarak gel cnm sadece akşamları uygulayacaksın sabah reçel balsız kahvaltı mutlaka 2 adet haşlama yumurta ekmeksiz öglen semizotlu salatalıklı 1 diş samırsaklı cacık akşamda
Bu resindeki listeyi hepsini blenderle 1 adet salatalıkta ekle 😉 taze nane yapragı tercih et 😊
Screenshot_2020-07-06-00-58-10-1.png

Sakın bırakma gayet iyi gidiyosun.

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 12.30 da yarim izgara tavuk ve 3 kasik yogurt
Aksam 19.30 kapanis melemen,peynir salatalik zeytin ve bir tabak.kiraz :super:

11:00 2 dilim ekmek kahvaltı
16:00 2 içli köfte,patates kızartması,yufka ekmek 1 kase yoğurt çorbası (misafirlikteydik) yufka sardım yedim
19:00 kiraz ,zaten aç değildim
Birazdan spor
İnşallah yarın 60 li rakamı gorurum

Back