- 7 Mayıs 2012
- 7.214
- 8.238
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.681
Baskül günü değişti miYarın 69 görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baskül günü değişti miYarın 69 görürsün
Artık salı günleri okumuyormusun sayfaları o zaman ilk sayfayı takip et değişiklikler oradada güncelliyorumAy öyle mi bugün pazartesi
Tamam kuzuArtık salı günleri okumuyormusun sayfaları o zaman ilk sayfayı takip et değişiklikler oradada güncelliyorum
dreamy07dikkat dikkat duyuru
Pazar günü eşleriniz evde iken azda olsa fazla yediğinizi düşünüyorsanız pazartesi telafi diyeti yapmanız için bundan sonraki basküllerimizi salı günleri paylaşım yapacagız motivenizi yükseltmek istiyorum ➡ bilginize
İlk sayfımızda pazartesiyi salı olarak güncelliyorum duyanlar duymayanları uyaralım ☺
SüperBugunun kahvaltisi,12:45. Lavasi fazla isitmisim firinda galeta olmus
Eki Görüntüle 2658615
Hoş geldinizSelam kızlar bende bu programı uygulamak istiyorum yardımcı olur musunuz
Yarın canım baskül günümüz artık salı günleri paylaşım yapıcagız çıkma canım ne guzel uyguluyordunCanım 6.30 da kalktım gece uyuyamadım servıse yetişmeye çalıştım.Atamadım buraya baskül .Böyle çok mahcup oluorum .Beni çıkar istersen.Çünkü vardıyalı calışıorum.Gözümü açmaya halım kalmıo.Ben yıne diyetımı yapıorum.Ama uyamıorum.
Paylaşım yaptım 82 sayfadan okuyarak gel cnm sadece akşamları uygulayacaksın sabah reçel balsız kahvaltı mutlaka 2 adet haşlama yumurta ekmeksiz öglen semizotlu salatalıklı 1 diş samırsaklı cacık akşamdakızlar benim zayıflamam durdu hasta olmadığım iiçin şişde hissediyorum kendimi ne yapacam ya şok diyet falan mı uygulasam??
Yarın canım baskül günümüz artık salı günleri paylaşım yapıcagız çıkma canım ne guzel uyguluyordun
[/QUOTEcanım uyguluyorum ama sabah 6.30 da tartılmak en son asama oluyo
Sakın bırakma gayet iyi gidiyosun.Canım 6.30 da kalktım gece uyuyamadım servıse yetişmeye çalıştım.Atamadım buraya baskül .Böyle çok mahcup oluorum .Beni çıkar istersen.Çünkü vardıyalı calışıorum.Gözümü açmaya halım kalmıo.Ben yıne diyetımı yapıorum.Ama uyamıorum.
Teşekkür ederım canım sadece uyum saglayamayınca uzuluorumSakın bırakma gayet iyi gidiyosun.