• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bel83,gogus96 gobek99kalca104 son olculerim ,geçen haftaki
Yavaş yavaş azalacak canım bacak bel incetme videoları yap 😉 bende evde oturmaktan basen oluştu bacak basen çalışıyorum. üstüm zayıf 🙈

Bu tarifteki detoksu arkadaş yapmış guzel sonuş almış 2 haftada bir 2 gün uygulamış kendisi 😉 baskülden 1 gün önce başlayıp yapılsa süper olur 😉😉
Screenshot_2020-07-05-14-08-58-1.png

İf diyeti örnek menü 😍saatler yine size özgün bir aralıktır 😉 ister 17.00 de kapanış yapın ister 18.00 de ister 19 .00 da isterseniz ⬇ resimdeki saat aralıgı 16/8 pencerimizin örnegidir 😉
Screenshot_2020-07-05-14-18-45-1.png

5 temmuz menü 16/8
Sabah:1 yumurta,1 dilim kızarmış ekmek,biraz peynir,söğüş
Ara:1 haşlanmış yumurta
Kahve ,1 kuru incir
Yeşil detoks
Akşam: nohutlu marul salata 5.30
Kahve ile son

Iyi aksamlar kizlar halen regli olamadim bekleyisteyim:KK22:bebek ihtimali yok ama bir yerse okudum if te uzun sureli aclik regli gununu geciktirebiliyormus.bugun spor yok her yanim.yaniyor.
Sabah 10.30 sucuk ,omlet peynir domates salatalik.
12.00 1 fincan yesilcay
15.30 da 1 avuc kuru yemis 2 dilim.karpuz
18.00 1 kepce corba 1 tabak ton balikli.salata gunu kapattim.

5 temmuz menüm

16/8
Uyandım bol su
Dukan birası
11 de kahvaltım
Screenshot_2020-07-05-20-17-14-1.png

16 da tarçınlı kahvem
Screenshot_2020-07-05-20-19-12-1.png

19 da yarım peynirli pide yaptırdık onunda yarısını yedim çeyrek oluyor 😉kapanış
Screenshot_2020-07-05-20-18-45-1.png

Ev buyuk adana yanıyor temizlik yaptım evi kırkladım su içinde kaldım 😬😬 30 dkk basen bacak egzersizi yapıcam 30 mekik 💃💃

11:00 kahvaltı 2 dilim ekmek
15:00 bir kase bulgur
20:00 1 kase yoğurt çorbası,3 kaşık bulgur,1 baklava ,şerbeti dibe çökmüştü üstünü isirdim.
Yarın saf protein yapicam.
Karın egzersizleri ve uyumadan katın egzersiz i daha yapicam ve yarım saat yürüyüş.

Birde limon tansiyon düşürdüğü için 750 mlm su ve 1 sade maden suyu ile dengelenmiş oluyor .canım dün yazmayı unutmuşum isterseniz 2. litre suya 1 limon suyu 2 ince dilim zencefil 3 maden suyuda ekleniyor 😊☺ başka su içmesenizde olur
Canım bu dediğinin sıcak soğuk içme gibi bir ayrımı var mı? Ben yaptım mesela bugün soğuk içtim olmaz mı? 🤔

11:00 sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, 2 zeytin
14:00 emziren anne çayı
16:30 1 tabak kıymalı kabak yemeği ve 1 dilim ekmek
18:40 1 küçük kase sütlaç
1,5 saat yürüyüş yapıldı. 👍

Canım bu dediğinin sıcak soğuk içme gibi bir ayrımı var mı? Ben yaptım mesela bugün soğuk içtim olmaz mı? 🤔
Olur cnm zaten akşamdan oda sıcaklıgı suya hazırlıyorsun 4-5 saat oda sıcaklıgında demliyorsun dolaba koyup sabah içmeye başlıyorsun dolaba geri bırakıyorsun şişeyi 😊

Gunaydin arkadaslar bugun sabah adet oldum etkisi var mi bilmiyorum illa ki oluyor arti 200 gr

Bu da fotom cok sukur ki cok fazla arti olmuyor kacamak yapsamda toparlamaya çalışıyorum uzun aradan sonra cardio videolarina da basladim 20200706_073153.jpg

Bu da fotom cok sukur ki cok fazla arti olmuyor kacamak yapsamda toparlamaya çalışıyorum uzun aradan sonra cardio videolarina da basladim Eki Görüntüle 2658507
Canım salı günü oldu artık baskül günümüz 😊 750.mlm yarım limon suyu ve kabugunuda at suya sonra 1 sade maden suyu ekle 2-3 saatte bir iç cnm 2 litre suyunuda içersen yarına ödem kalmaz inşallh 😊😉😍 varsa 2 ince dilim zencefilde eklersin spor öncesi içildiğinde yagdan yakarsın

Canım salı günü oldu artık baskül günümüz 😊 750.mlm yarım limon suyu ve kabugunuda at suya sonra 1 sade maden suyu ekle 2-3 saatte bir iç cnm 2 litre suyunuda içersen yarına ödem kalmaz inşallh 😊😉😍
yaa kaçırmışım orayı canım salatalık nane limon suyu yapmıştım geceden onu içiyorum bgn umarım yarına kalmaz ama adetliyken artı çıkıyorum ben yarın tekrar eklerim cnm

yaa kaçırmışım orayı canım salatalık nane limon suyu yapmıştım geceden onu içiyorum bgn umarım yarına kalmaz ama adetliyken artı çıkıyorum ben yarın tekrar eklerim cnm
Haftaya çok eksili olursun inşallah canım 😘

İçine sade maden suyıda ekle istersen 😋😋

Back