İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba kızlar
Sabah 11:15te 1 sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, peynir, domates ve salatalık yedim.
14:00 incir uyutması
17:30 gibi salata yiyip kapatıcam günü.
Bu kademeli korseler var kopçalı bilirsiniz. Hamile kalmadan önce vardı bende. Doğumdan sonra denediğimde girememiştim içine, şu an üzerimde. Çok mutluyum. 4 cm inceltmişti beni 1 ay düzenli taktığımda. İnşallah göbeğime etkisi olur hemen ağustosta tatile gidiyoruz.

Yoğurt küründe yoğurdun içine bişey katıyor musun?kaç günlük

3 temmuz menü 16/8
Sabah 10 kahvaltı
Ara:Nescafe 1 kuru incir
15.00 2 karnı yarık ve yoğurt
Kahve ve 2 hurma ile günü kapatacağım

Lütfen yorum
11:00 2 yumurta ve 2 dilim ekmekle kahvaltı
15 :00 kızıma makarna yaptım ,bir tabak bol yoğurtlu makarna
Akşama
19 :00 fırında tavuk ve salata
Kötü mü? Ve karın egzersizleri yaptım bide bugün çocuğu eşime bırakıp yürüyeceğim
3 lt su
Makarna yedim diye üzgünüm ama erken saatte yedim protein ve spor ile telafi ederimsabah 70.0 kg dim.ins pazartesi 60 katı gorurim bu arada göbek ve yanlar gitse ahhhh

afiyet olsun bakalım akşama açlık belirtisi olacak mı . düne göre daha güzel olmuş . Ben hem if hem de düşük karbonhidrat besleniyorum. o yüzden yorumu daha çok if e göre yapmıyorum

Yoğurt küründe yoğurdun içine bişey katıyor musun?kaç günlük
3 5 gün yapılabiliyor. 1 küçük yeşil elma 1 küçük salatalık 2 tam ceviz 1yk chia tohumu.1 bardak ayran.hepsini robotta çekip içiyoruz.ara öğün yapılmıyor öğlen protein içeren bi salata ya da 1 kase çorba ile ayran içiliyor.sabah yumurtalı kahvaltı yapılıyor ekmeksiz.ama benim ekmeklerim çok küçük 1 dilim yiyorum.

afiyet olsun incir uyutmasının miktarı nasıl küçük mü büyük mü kabın

Bence iyi bir dahaki sefere salata, köfte vs yaparsın ben senin zamanla ara öğünsüz 2 öğüne alışacağını düşünüyorum ama öğünlerinde ciddi anlamada beslenip açlık hisstemezsen..
Sana katılıyorum ne kadar çok karbonhidrat o kadar çok acıkma.ben bu hafta protein ağırlıklı beslendim açlık hissetmedim hiç.daha önce dukan diyeti yapmıştım katı kuralları vardı şimdi kendimi kontrol ederek yiyorum çok sıkılmıyorum.

3 temmuz menüm

16/8
11 de Kahvaltım

15 de regl şişlik ödem canım çikolata istedi kendimi kavuna sardım

17.00 da tarçınlı kahve

19 da akşam yemegim zerdaçal karabiberde ekledim ikisi birleşince emzini daha etkili oluyor

1 saat video karşısında hopladım zıpladım bacak basen egzersizleri ile birlikte

Çok güzel tatlım afiyet olsun

Çok güzel tatlım afiyet olsun
Teşekkur ederim canım pazartesi günü bu ödemle artı çıkmam umarım hande_buse rakib olduk maşallah spor egzersiz herşeyi yapıyor ben ikizlerle onun kadar yapamıyorum hedefe kim gelir önce bilmiyorum ama ben 64-65 te takılıyorum her defasında bu defa kırmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…