- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.581
Yoğurt küründe yoğurdun içine bişey katıyor musun?kaç günlük03 temmuz 16/8
Uyanınca su
09.30 3 zeytin ,1 dilim peynir ,1 dilim siyez ekmeği, domates biber sote ,1 tk acuka ,1 tk pekmez tahin, 1 avuç kiraz 3 adet erik
13.30 yumurta salatası 1 bardak ayran
17.30 yoğurt kür
Dukan birası
40 dk chloe tink hareketleri
3 temmuz menü 16/8
Sabah 10 kahvaltıEki Görüntüle 2657503
Ara:Nescafe 1 kuru incir
15.00 2 karnı yarık ve yoğurt
Kahve ve 2 hurma ile günü kapatacağım
Lütfen yorum
11:00 2 yumurta ve 2 dilim ekmekle kahvaltı
15 :00 kızıma makarna yaptım ,bir tabak bol yoğurtlu makarna
Akşama
19 :00 fırında tavuk ve salata
Kötü mü? Ve karın egzersizleri yaptım bide bugün çocuğu eşime bırakıp yürüyeceğim
3 lt su
Makarna yedim diye üzgünüm ama erken saatte yedim protein ve spor ile telafi ederimsabah 70.0 kg dim.ins pazartesi 60 katı gorurim bu arada göbek ve yanlar gitse ahhhh
3 5 gün yapılabiliyor. 1 küçük yeşil elma 1 küçük salatalık 2 tam ceviz 1yk chia tohumu.1 bardak ayran.hepsini robotta çekip içiyoruz.ara öğün yapılmıyor öğlen protein içeren bi salata ya da 1 kase çorba ile ayran içiliyor.sabah yumurtalı kahvaltı yapılıyor ekmeksiz.ama benim ekmeklerim çok küçük 1 dilim yiyorum.Yoğurt küründe yoğurdun içine bişey katıyor musun?kaç günlük
Merhaba kızlar
Sabah 11:15te 1 sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, peynir, domates ve salatalık yedim.
14:00 incir uyutması
17:30 gibi salata yiyip kapatıcam günü.
Bu kademeli korseler var kopçalı bilirsiniz. Hamile kalmadan önce vardı bende. Doğumdan sonra denediğimde girememiştim içine, şu an üzerimde. Çok mutluyum.4 cm inceltmişti beni 1 ay düzenli taktığımda. İnşallah göbeğime etkisi olur hemen ağustosta tatile gidiyoruz.
Canımsın cidden iyi mi olmuş, makarna var ondan işte tuhaf oldumafiyet olsun bakalım akşama açlık belirtisi olacak mı . düne göre daha güzel olmuş. Ben hem if hem de düşük karbonhidrat besleniyorum. o yüzden yorumu daha çok if e göre yapmıyorum
Canımsın cidden iyi mi olmuş, makarna var ondan işte tuhaf oldum
100 ml falandır canım küçük kase.afiyet olsun incir uyutmasının miktarı nasıl küçük mü büyük mü kabın
Sana katılıyorum ne kadar çok karbonhidrat o kadar çok acıkma.ben bu hafta protein ağırlıklı beslendim açlık hissetmedim hiç.daha önce dukan diyeti yapmıştım katı kuralları vardı şimdi kendimi kontrol ederek yiyorum çok sıkılmıyorum.Bence iyi bir dahaki sefere salata, köfte vs yaparsın ben senin zamanla ara öğünsüz 2 öğüne alışacağını düşünüyorum ama öğünlerinde ciddi anlamada beslenip açlık hisstemezsen..
Evet bende farkettim yumurtasız oldu bugünAfiyet olsun canım kahvaltını proteinle taçlandırırsan daha iyi olur
Çok güzel tatlım afiyet olsun3 temmuz menüm
16/8
11 de Kahvaltım
Eki Görüntüle 2657577
15 de regl şişlik ödem canım çikolata istedi kendimi kavuna sardım
Eki Görüntüle 2657578
17.00 da tarçınlı kahve
Eki Görüntüle 2657579
19 da akşam yemegim zerdaçal karabiberde ekledim ikisi birleşince emzini daha etkili oluyor
Eki Görüntüle 2657576
1 saat video karşısında hopladım zıpladım bacak basen egzersizleri ile birlikte
Teşekkur ederim canım pazartesi günü bu ödemle artı çıkmam umarımÇok güzel tatlım afiyet olsun
Günaydın çok şükür bende merak yaptım sizin msjı görünce bi tartılayım dedim şimdilik -900 vermişim.pazartesine kadar ne olur acabaGünaydın çok mutluyum az önce tartıldım 72.6programa devam
Çok iyi süperGünaydın çok mutluyum az önce tartıldım 72.6programa devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?