İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221

Süpersin canım hedefe hızla yaklaşıyorsun

Böyle devam edersen doğum günü pastasını telafi etmeyi geçtim güzel eksiyle taçlandırırsın haftayı

merhaba kızlar bende 3 haftada 4,5 kilo verdim şu ara pek dikkat etmedim ama kiloda almadım kiloda vermedim inatçı bir kiloya takılmış gibiyim bu arada bnm beslenmem 12,30 da ilk öğünüme başlıyorum 20.00 de bitirmiş oluyorum işe yürüyerek gidip geliyorum yapabilirsemde zumba yada lesli yapıyordum

Süper vermişiniz aramıza katılmak isterseniz ilk sayfaya güncel kilonuzu ve son hedefinizi yazacam

Normalde ayın son günü gelen reglim gelmedi, bir gelip bitseydi de pazartesi gününe şişkinliğim giderdi.

Ara öğünde 15:00 1 taze kayısı,1 bardak kefir(180 ml bardak)
Akşam yemeğini 18:00 de yedim.4 tane kuru biber dolma orta boy,5 kaşık light yoğurt,1 bardak acılı şalgam suyu,1 küçük ince lavaş.Sabahtır canım çekiyordu 1 tane twister yedim 59 kaloricikŞimdi de kahve içiyorum
Bugun toplam. 973 kalori ile kapattım 3 litre su içtim bakalım

1 temmuz menü 16/8
Sabah 10.00 1 dilim ekmek,peynir ,yumurta salata
Ara:3 badem 4 kaju 1 kuru incir sütlü Nescafe
Öğlen 14.30 mercimekli köfte salata
Akşam 18.00 3 dilim karpuz ,biraz peynir ve yarım mısır
Bugün fazla yedim sanki ,yarın ne yapsam acaba int muzlu süt detoksu mu yapsam şeker ihtiyacı m da azalır mı ki??
Bu aralar regl den hiç spor yapasım gelmiyor..

Eklentiler

• Screenshot_20200630-115930.png
    166 KB · Görüntüleme: 16
18.30 rokalı limonlu ton balıklı salatam ve kırmızı pancar havuçlu turplu limonlu sirkeli samırsaklı salatam eşliğinde görselli olucak menülerim başka yemedim yemiyecegim şıfır ekmek olucak bu hafta
16 daki tarçınlı kahvem ve 3 fındık 1 ceviz 2 gün kurusu eşliğinde

12.30 da kahvaltım zeytin yaglı ıspanaklı yumurtam

Son düzenleme:
Saat 12.00 1/2 kizarmis tavuk ve 5 kasik yogurt
Aksam 6 erik 7 kiraz 1 tabak patlican oturtma (patlicanlari tost mak. kizarttim) ve 1 bardak ayran
40 dk pilates 15 bin adim.attim

Fazla mi yedigini dusunuyorsun? Ben fazla bisey goremedim canim afiyet olsun guzel menü. Mercimek koftesi kac adet ,adeti yazmamissin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…