- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.501
1 temmuz menüm
18-6
12.30 kahvaltım ⬇ekmeksiz bu hafta sıfır ekmek olucak menülerim
Eki Görüntüle 2656627
16 da tarçınlı kahve 2 gun kurusu
18.30 da ton balıklı salata 1 bardak ayran kapanış
Aralarda dukan birası
30 dkk bacak basen egzersiz
Günaydın canlar
1 temmuz menüsü 16/8
10.00 1 haşlama yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı acuka 1 tk bal 1 dilim siyez ekmek
13.00 yeşil mercimekli salata ve ayran
17.00 yoğurt detoks ( 2 ceviz yeşil elma 1yk chia tohumu 1 salatalık 1 bardak ayran hepsini bızzzt yapıp içiyoruz)
Dukan birası
40 dk chloe ting videosu
İnşallah bunu 3 gün yapacağım.bakalım nasıl bir değişim olacak.Böyle devam edersen doğum günü pastasını telafi etmeyi geçtim güzel eksiyle taçlandırırsın haftayı
Süper vermişinizmerhaba kızlar bende 3 haftada 4,5 kilo verdim şu ara pek dikkat etmedim ama kiloda almadım kiloda vermedim inatçı bir kiloya takılmış gibiyimbu arada bnm beslenmem 12,30 da ilk öğünüme başlıyorum 20.00 de bitirmiş oluyorum işe yürüyerek gidip geliyorum yapabilirsemde zumba yada lesli yapıyordum
Yapmak istersen yapabilirsin cnm ben günlük 950 yapıyorum 6 agustosta 59 kilo olucam bu kalorinin üstüne çıkmasamKizlar siz kalori hesapliyor musunuz?
tabiki katırılırım :) 77 ile başladım şuan 72,5 ve 73 arasında gidip geliyorum hedef 64 :) plan hamile kalmakSüper vermişinizaramıza katılmak isterseniz ilk sayfaya güncel kilonuzu ve son hedefinizi yazacam
Heheeh evet 3 gunluk karbonhidrati depoladim bunyeyeGözün çok dönmüş canım simit, açma ve badem unlu brownie,
ekliyorum canım bol eksiler hoş geldin aramızatabiki katırılırım :) 77 ile başladım şuan 72,5 ve 73 arasında gidip geliyorum hedef 64 :) plan hamile kalmak
Fazla mi yedigini dusunuyorsun? Ben fazla bisey goremedim canim afiyet olsun guzel menü. Mercimek koftesi kac adet ,adeti yazmamissin ?1 temmuz menü 16/8
Sabah 10.00 1 dilim ekmek,peynir ,yumurta salata
Ara:3 badem 4 kaju 1 kuru incir sütlü Nescafe
Öğlen 14.30 mercimekli köfte salata
Akşam 18.00 3 dilim karpuz ,biraz peynir ve yarım mısır
Bugün fazla yedim sanki ,yarın ne yapsam acaba int muzlu süt detoksu mu yapsam şeker ihtiyacı m da azalır mı ki??
Bu aralar regl den hiç spor yapasım gelmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?