• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221

Bunu 2-3gün yaparsan arınma sıvı diyeti cnm zor gelirse arada salatalık elma yersin 😬 3 günde 2 kilo ben yaptım bunu ama ikizlerden yapamıyorum sıvı diyeti 😬 çorba kısmını tavuklu şehriyeli çorba yaparsın 😉

Screenshot_2020-06-30-15-10-49.png

Bunu 2-3gün yaparsan arınma sıvı diyeti cnm zor gelirse arada salatalık elma yersin 😬 3 günde 2 kilo ben yaptım bunu ama ikizlerden yapamıyorum sıvı diyeti 😬 çorba kısmını tavuklu şehriyeli çorba yaparsın 😉

Eki Görüntüle 2656289
Meyve suyu kendin yapacaksın canım yapamıyorsan laktozsuz sütle tarçınlı süt sutlü kahve sütlü yeşil cay yada sade yeşil cay tuzsuz ayran bunları eklersin (meyvesuyu )yerine F flamefire

Eki Görüntüle 2656289

Vücuda şeker yüklemiş oluyorsun bu diyetle canım o_O Sağlıklı gelmedi bana .

Kizlar bu benim akşam yemeği resim biraz dağınık oldu foto çekmeyi unutmuşum dürümü açtım tekrar,dağıldı sağa sola affola:110:1 lavaş arası tavuk sote ve acılı şalgam suyu.Diger lavaş eşimin😇Kapanışa yarım saatim var.Çok halsizdim bugun ya ama alışacağım.Birde kapanıştan sonra çay(şekersiz)İçebilir miyiz

Eklentiler

• 20200630_182840-1.jpg
    20200630_182840-1.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 22
10:30 1 dili ekmekle kahvaltı

15:00 bir tabak dolusu yulaf ustune süt,sahilde yedim,denizde, ama tabi öyle çok yuzmedim, domates salatalık

Akşam 19 gibi karpuz yer bitiririm
Birazda spor
Kızlar 19:00 karpuz ve kısır yedim doydum ya ,doydugum için kendimi kötü hissediyorum

Yorum lütfen

Kızlar 19:00 karpuz ve kısır yedim doydum ya ,doydugum için kendimi kötü hissediyorum

Yorum lütfen
Canım yulaf günlük 3 4 kaşıktan fazla yenilmemeli.hatta bana diyetisyenim günlük 2 kaşık yazmıştı.Kaç dilim karpuz yedin bilmiyorum ama 2 3 dilimse çok iyi.kısırda 1 kase olmalı

30 haziran menü 16/8
Saat 10 Sabah:3 kaşık yulaf ,süt,1 kuru incir ,tarçın
Ara:sütlü Nescafe ,1 Halley🙁(hep bu regl)
Öğlen 13.30
Pirinç lapası yoğurt

Ara:1 orta haşlanmış mısır
Akşam 18:00
2 kepçe yayla çorbası
3 badem 4 kaju
Gün boyu ödem çay dünkünden

Kizlar bu benim akşam yemeği resim biraz dağınık oldu foto çekmeyi unutmuşum dürümü açtım tekrar,dağıldı sağa sola affola:110:1 lavaş arası tavuk sote ve acılı şalgam suyu.Diger lavaş eşimin😇Kapanışa yarım saatim var.Çok halsizdim bugun ya ama alışacağım.Birde kapanıştan sonra çay(şekersiz)İçebilir miyiz
Yatana kadar sade maden suyu şekersiz çay yeşil cay şekersiz kahve bol su içebiliyorsun 😊

Slm kizlar sabah 45 dk.leslie ile yurudum aksam isten geldim 30 dk leslie ile yurudum, gun icinde toplam.adim sayim 26 bini gecti. Ilk.ogunumde soyle;
12.15 gb 2 yumurta domates salatalik peynir zeytin
2 bardak dukan birasi
19.30 gb 3/5 dilim.firinda kabak yemegi, kucuk kase kadar kuru fasulye 5 dilim.kadar karpuz.

Back