İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Moralim çok bozuk,ben bugün çok yedim yulafi sporda yapasim yok ve saat 7 de bebekle uyudum yeni uyandım (( agliycam(
Diyet yapmak icin uygun zamanda mi degilsin ya da uzun zamandir ayni diyet sekli ile mi devam ediyorsun canim. Motivasyonun dusmuse benziyor . Bazen diyet urunleri tuketerek bile kendimize nasil zarar veriyoruz bir farkina varsak. Aksam.icin basit hareketler yapabilirsin ve yarin daha guzel bir gunle devam edersin canim. Bu durum senin ilerlemeni etkilemesin

Yok canim doktorlar meyve suyu yerine meyvenin kendisini yiyin diyorlar ya o anlamada dusundum.
Ama meyveyi mide eritmeye calışıyor suyunu hazırlamak gerekiyor bu diyet sıvı diyet cnm kiloda duraklama yaptıysa bu diyet öneriliyor ananas suyu erik suyu vs vs ☺

Çok güzel ilerliyecen

Bugün malum sebeplerden dolayı menü paylaşımı yapamadım.ama sabah normal kahvaltı yaptım 1 dilim ekmekle.akşam bir kase sulu köfte 3 4 kaşık makarna ve salata yedim.üstüne de ne yazık ki pasta.yerken hiç keyif almadım gerçekten vicdan azabı hissettim yarın inşallah normal düzenime geçip hatta kendimi detokslara boğup devam edeceğim

Sen yaparsın tatlım azimli görüyorum seni pazartesiye çok var stres olma canım

Aslında denize yerken hazırladığım yulaf fazla geldi,kalmasın diye bitirdim. Çok büyük bir hata mı, biraz spor yaptım,yeşil çay içtim, bunu. Sabah kahvaltı da ekmeğim 1 dilimdi ve akşam da kısır bı kase ve karpuz vardı, menüm çok mu kötüydü (

Aman ziyan olmasin diye dusunmek bizi mahvediyor. Esim yemez kizim.yemez ay o kadar emek verdim kalmasin diye cogu seyi yerdim sonra vazgectim o gorevden.telafi edersin bu hafta ici karbonhdrattan uzak kal protein agirlikli beslenip gun icinde de hareketli kalirsin canim. Kaldigimiz yerden devam

Günaydın canlar
1 temmuz menüsü 16/8
10.00 1 haşlama yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı acuka 1 tk bal 1 dilim siyez ekmek
13.00 yeşil mercimekli salata ve ayran
17.00 yoğurt detoks ( 2 ceviz yeşil elma 1yk chia tohumu 1 salatalık 1 bardak ayran hepsini bızzzt yapıp içiyoruz)
Dukan birası
40 dk chloe ting videosu

Günaydınlar dün menü paylaşımı yapamadım bir sürü telaşım vardı...gün içerisinde fazla yemedim.pikniğe gittik ona rağmen çok da bozmadım...1 gibi kahvaltı yapabildim evde olmadığım için.akşama doğru 30dk kadar bacak ve alt karın çalıştım.

(instagramda bi bayan buldum çok güzel yağ yakıcı hareketler gösteriyor.yasak değilse paylaşırım burda)

18:00 e kadar birşey yemedim.sonra biraz leblebi yedim.pikniğe gittik orda da çok yemedim.günü kurtardığımı düşünüyorum.

Birde adet oldum dün akşam ama hiç tatlı krizim olmadı çok şaşırdım.

✌ bu ay taşınıyoruz oğlumun da doğum günü olacak benim için güzel bir ay olsun bol kilo vermeli bol heycanlı

1 temmuz menüm
Aralığım 16/8

12:00 İLK ARA ÖĞÜNÜM
1 tane ufak poğaçayla kahvaltı.
Bol salatalık
Domates

ARA ÖĞÜN : sütlü neskafe
Kuru kayısı ceviz

2. ANA ÖĞÜN
Bir kase çorba
Yeşil salata

Ogluşun iyiki dogmuş musmutlu yaşları olsun saglıkla inşallah yeni evinizde hayırlı saglıklı mutluluk dolsun kolay gelsiin tatlım menüne hayran oldum

Günaydın lokumlarsabah tartıldım yani dün ile aynı saatte 55.4 geldi 1 günde 600 gram imkansız ama motive etti beni dün 56 idim.Bu sabah ki menüm 16/8:
Uyanınca 1 taze kayısı 2 bardak su
Kahvaltı:
2 dilim ekmek biraz salça sürdüm.1 küçük salatalık,yarım domates,5 küçük çizik zeytin,kibrit kutusu peynir,1bardak acılı şalgam suyu.

1 temmuz menüm
18-6

12.30 kahvaltım ⬇ekmeksiz bu hafta sıfır ekmek olucak menülerim

16 da tarçınlı kahve 2 gun kurusu

18.30 da ton balıklı salata 1 bardak ayran kapanış

Aralarda dukan birası

30 dkk bacak basen egzersiz

01.07
Kahvaltim 12:30
1 yumurta
1 dilim peynir
Salatalik, biber
1 tane simit, bonus olarak yarim acma

Ara ogun
Filtre kahve
Badem unlu sekersiz brownie

Aksam
Taze fasulye
Yogurt

İle kapanisi yapmayi hedefliyorum normalde bu kadar karbonhidrat tuketmem ama dun aksam yemegi yemedigim icin gozum dondu

Gözün çok dönmüş canım simit, açma ve badem unlu brownie ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…