- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.481
Diyet yapmak icin uygun zamanda mi degilsin ya da uzun zamandir ayni diyet sekli ile mi devam ediyorsun canim. Motivasyonun dusmuse benziyor . Bazen diyet urunleri tuketerek bile kendimize nasil zarar veriyoruz bir farkina varsak. Aksam.icin basit hareketler yapabilirsin ve yarin daha guzel bir gunle devam edersin canim. Bu durum senin ilerlemeni etkilemesinMoralim çok bozuk,ben bugün çok yedim yulafisporda yapasim yok ve saat 7 de bebekle uyudum yeni uyandım (( agliycam (
Su ic canim bir kac gun sonra alisirsinAçımmm kızlar:)
Ama meyveyi mide eritmeye calışıyor suyunu hazırlamak gerekiyor bu diyet sıvı diyet cnm kiloda duraklama yaptıysa bu diyet öneriliyorYok canim doktorlar meyve suyu yerine meyvenin kendisini yiyin diyorlar ya o anlamada dusundum.
Çok güzel ilerliyecenSlm kizlar sabah 45 dk.leslie ile yurudum aksam isten geldim 30 dk leslie ile yurudum, gun icinde toplam.adim sayim 26 bini gecti. Ilk.ogunumde soyle;
12.15 gb 2 yumurta domates salatalik peynir zeytin
2 bardak dukan birasi
19.30 gb 3/5 dilim.firinda kabak yemegi, kucuk kase kadar kuru fasulye 5 dilim.kadar karpuz.
Sen yaparsın tatlım azimli görüyorum seniBugün malum sebeplerden dolayı menü paylaşımı yapamadım.ama sabah normal kahvaltı yaptım 1 dilim ekmekle.akşam bir kase sulu köfte 3 4 kaşık makarna ve salata yedim.üstüne de ne yazık ki pasta.yerken hiç keyif almadım gerçekten vicdan azabı hissettim yarın inşallah normal düzenime geçip hatta kendimi detokslara boğup devam edeceğim
Aslında denize yerken hazırladığım yulaf fazla geldi,kalmasın diye bitirdim. Çok büyük bir hata mı, biraz spor yaptım,yeşil çay içtim, bunu. Sabah kahvaltı da ekmeğim 1 dilimdi ve akşam da kısır bı kase ve karpuz vardı, menüm çok mu kötüydüDiyet yapmak icin uygun zamanda mi degilsin ya da uzun zamandir ayni diyet sekli ile mi devam ediyorsun canim. Motivasyonun dusmuse benziyor . Bazen diyet urunleri tuketerek bile kendimize nasil zarar veriyoruz bir farkina varsak. Aksam.icin basit hareketler yapabilirsin ve yarin daha guzel bir gunle devam edersin canim. Bu durum senin ilerlemeni etkilemesin
Aman ziyan olmasin diye dusunmek bizi mahvediyor. Esim yemez kizim.yemez ay o kadar emek verdim kalmasin diye cogu seyi yerdim sonra vazgectim o gorevden.telafi edersin bu hafta ici karbonhdrattan uzak kal protein agirlikli beslenip gun icinde de hareketli kalirsin canim. Kaldigimiz yerden devamAslında denize yerken hazırladığım yulaf fazla geldi,kalmasın diye bitirdim. Çok büyük bir hata mı, biraz spor yaptım,yeşil çay içtim, bunu. Sabah kahvaltı da ekmeğim 1 dilimdi ve akşam da kısır bı kase ve karpuz vardı, menüm çok mu kötüydü(
Insallah canim sabah 6 da uyanip pilates yaptim 40 dk selulit savar . Suan bacaklarim bana ait degilÇok güzel ilerliyecen
Ogluşun iyiki dogmuş musmutlu yaşları olsun saglıkla inşallah yeni evinizde hayırlı saglıklı mutluluk dolsun kolay gelsiin tatlım menüne hayran oldum✌ bu ay taşınıyoruz oğlumun da doğum günü olacak benim için güzel bir ay olsun bol kilo vermeli bol heycanlı
1 temmuz menüm
Aralığım 16/8
12:00 İLK ARA ÖĞÜNÜM
1 tane ufak poğaçayla kahvaltı.
Bol salatalık
Domates
ARA ÖĞÜN : sütlü neskafe
Kuru kayısı ceviz
2. ANA ÖĞÜN
Bir kase çorba
Yeşil salata
Yulaf unuyla pogaca yapsaniz, hem daha doyurucu hem de tam porsiyon yemis olursunuzYulaf çok yedim
01.07
Kahvaltim 12:30
1 yumurta
1 dilim peynir
Salatalik, biber
1 tane simit, bonus olarak yarim acma
Ara ogun
Filtre kahve
Badem unlu sekersiz brownie
Aksam
Taze fasulye
Yogurt
İle kapanisi yapmayi hedefliyorumnormalde bu kadar karbonhidrat tuketmem ama dun aksam yemegi yemedigim icin gozum dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?