- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.461
Nasıl yapıcamArınma detoksu falan yaparsın cano
Nasıl yapıcam
Meyve suyu kendin yapacaksın canım yapamıyorsan laktozsuz sütle tarçınlı süt sutlü kahve sütlü yeşil cay yada sade yeşil cay tuzsuz ayran bunları eklersin (meyvesuyu )yerine F flamefireBunu 2-3gün yaparsan arınma sıvı diyeti cnm zor gelirse arada salatalık elma yersin3 günde 2 kilo ben yaptım bunu ama ikizlerden yapamıyorum sıvı diyeti çorba kısmını tavuklu şehriyeli çorba yaparsın
Eki Görüntüle 2656289
Leslie hic motive edici degil bence.
Yani basenli bacakli bir ablamiz, o kadar egzersiz yaptiriyor ama faydasi olsa kendi incelirdi bence once.
Bunu 2-3gün yaparsan arınma sıvı diyeti cnm zor gelirse arada salatalık elma yersin3 günde 2 kilo ben yaptım bunu ama ikizlerden yapamıyorum sıvı diyeti çorba kısmını tavuklu şehriyeli çorba yaparsın
Eki Görüntüle 2656289
Kendimiz yapacagız yapamıyorsak altta tekrar yazdım ne yapılmasını ☺Vücuda şeker yüklemiş oluyorsun bu diyetle canımSağlıklı gelmedi bana .
Kızlar 19:00 karpuz ve kısır yedim doydum ya ,doydugum için kendimi kötü hissediyorum10:30 1 dili ekmekle kahvaltı
15:00 bir tabak dolusu yulaf ustune süt,sahilde yedim,denizde, ama tabi öyle çok yuzmedim, domates salatalık
Akşam 19 gibi karpuz yer bitiririm
Birazda spor
Canım yulaf günlük 3 4 kaşıktan fazla yenilmemeli.hatta bana diyetisyenim günlük 2 kaşık yazmıştı.Kaç dilim karpuz yedin bilmiyorum ama 2 3 dilimse çok iyi.kısırda 1 kase olmalıKızlar 19:00 karpuz ve kısır yedim doydum ya ,doydugum için kendimi kötü hissediyorum
Yorum lütfen
Yulaf çok yedimCanım yulaf günlük 3 4 kaşıktan fazla yenilmemeli.hatta bana diyetisyenim günlük 2 kaşık yazmıştı.Kaç dilim karpuz yedin bilmiyorum ama 2 3 dilimse çok iyi.kısırda 1 kase olmalı
Yatana kadar sade maden suyu şekersiz çay yeşil cay şekersiz kahve bol su içebiliyorsunKizlar bu benim akşam yemeği resim biraz dağınık oldu foto çekmeyi unutmuşum dürümü açtım tekrar,dağıldı sağa sola affola1 lavaş arası tavuk sote ve acılı şalgam suyu.Diger lavaş eşimin Kapanışa yarım saatim var.Çok halsizdim bugun ya ama alışacağım.Birde kapanıştan sonra çay(şekersiz)İçebilir miyiz
Yok canim doktorlar meyve suyu yerine meyvenin kendisini yiyin diyorlar ya o anlamada dusundum.Kendimiz yapacagız yapamıyorsak altta tekrar yazdım ne yapılmasını ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?