İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221

Bunu 2-3gün yaparsan arınma sıvı diyeti cnm zor gelirse arada salatalık elma yersin 3 günde 2 kilo ben yaptım bunu ama ikizlerden yapamıyorum sıvı diyeti çorba kısmını tavuklu şehriyeli çorba yaparsın

Meyve suyu kendin yapacaksın canım yapamıyorsan laktozsuz sütle tarçınlı süt sutlü kahve sütlü yeşil cay yada sade yeşil cay tuzsuz ayran bunları eklersin (meyvesuyu )yerine F flamefire

Vücuda şeker yüklemiş oluyorsun bu diyetle canım Sağlıklı gelmedi bana .

Kizlar bu benim akşam yemeği resim biraz dağınık oldu foto çekmeyi unutmuşum dürümü açtım tekrar,dağıldı sağa sola affola1 lavaş arası tavuk sote ve acılı şalgam suyu.Diger lavaş eşiminKapanışa yarım saatim var.Çok halsizdim bugun ya ama alışacağım.Birde kapanıştan sonra çay(şekersiz)İçebilir miyiz

Eklentiler

• 20200630_182840-1.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 23
10:30 1 dili ekmekle kahvaltı

15:00 bir tabak dolusu yulaf ustune süt,sahilde yedim,denizde, ama tabi öyle çok yuzmedim, domates salatalık

Akşam 19 gibi karpuz yer bitiririm
Birazda spor
Kızlar 19:00 karpuz ve kısır yedim doydum ya ,doydugum için kendimi kötü hissediyorum

Yorum lütfen

Kızlar 19:00 karpuz ve kısır yedim doydum ya ,doydugum için kendimi kötü hissediyorum

Yorum lütfen
Canım yulaf günlük 3 4 kaşıktan fazla yenilmemeli.hatta bana diyetisyenim günlük 2 kaşık yazmıştı.Kaç dilim karpuz yedin bilmiyorum ama 2 3 dilimse çok iyi.kısırda 1 kase olmalı

30 haziran menü 16/8
Saat 10 Sabah:3 kaşık yulaf ,süt,1 kuru incir ,tarçın
Ara:sütlü Nescafe ,1 Halley(hep bu regl)
Öğlen 13.30
Pirinç lapası yoğurt

Ara:1 orta haşlanmış mısır
Akşam 18:00
2 kepçe yayla çorbası
3 badem 4 kaju
Gün boyu ödem çay dünkünden

Yatana kadar sade maden suyu şekersiz çay yeşil cay şekersiz kahve bol su içebiliyorsun

Slm kizlar sabah 45 dk.leslie ile yurudum aksam isten geldim 30 dk leslie ile yurudum, gun icinde toplam.adim sayim 26 bini gecti. Ilk.ogunumde soyle;
12.15 gb 2 yumurta domates salatalik peynir zeytin
2 bardak dukan birasi
19.30 gb 3/5 dilim.firinda kabak yemegi, kucuk kase kadar kuru fasulye 5 dilim.kadar karpuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…