• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Iyi geceler kizlar
Saat 12.30 da bir tabak yesil.mercimek salatasi 2 tam.ceviz , 1 yumurta
2 bardak dukan birasi
17.30 5 tane kiraz (yemek istemedim arkadasim elime.tutusturdu)
19.30 sucuklu yumurta karpuz.peynir
Birkac dilim.kabak firinlanmis
50 dk leslie ile yurudum 13.500 adim attim haricinde yarin regli.olur h.sonuda kazasiz atlatirsan p.tesi merak ediyorum verecegim.gramlari :rolleyes:

Onceden if ile iki ogunde herseyden yemeliyim.ac kalmamaliyim gb dusuncelere dalardim simdi acikmiyorum aksine abur cunurda istemiyorum. Odul gunu vs dusunmuyorum belki basindayim ondan belkide diyet degil saglikli.yasami.aklima.yatirdigimdan dusuncem degisti.

Lütfen yorum yapın
11;00 2 yumurta ile kahvaltı ekmeksiz
15:30 2 pişi el kadar, zeytinyağlı, domates salatalık peynir
16:00 karpuz
19:00 sütlü türk kahvesi ve bir avuç tuzsuz kavrulmamis kabak çekirdeği bide maden suyu
Ve 3 lt su
Ve çay içerim birazdan
Lütfen yorum yapın, tokum ve Cok peynir domates salatalık yedim,pisinin içine dolsurup yedim. Amaç doymakti
Tatlim kahvaltin super ama sonuc odaklı olmak istiyorsan karbonhidrati dusurmelisin. Ya da telafi amacli.leslie ile yuruyebilirsin en basitinden
Odul gunun de mesela hem dondurma hem 6 baklava benim gozume cok geldi sonucta kilo verdikten sonra bile kacamaklarimiz olursa almak garanti. Bende kilo verdikten sonra kontrollu beslenmedigim spor yapmadigim.icin verdiklerimi topladim 60 kilo ile mezun olmustum butun kiyafetlerimi daralttim hic almayacakmisim.gbsonucta ucunu kacirdigim.an eskisine dondum.ders cikardim kacamak bile yapsam.sinirli yapacagim.

Haftanin yildizlarini ve ayin yildizini ( Ikra meyra Ikra meyra tebrik ediyorum. Ayin elemanini seciyormusuz gb hissettim kendimi hepimiz hedefimize ulasalim.insallah
Kizlar benim yediklerimide yorumlarmisiniz cok yiyormusum gb hissediyorum.

Canım bence kalori hesabı yap.mesela diyelim ki 1200 kalori alman lazım bunu orada yiyeceklerine göre ayarla.

Aslında niyetim böyle yapmak.sabahki duruma bağlı gün içinde bakalım

Daha yeni başladın canım o akşam yedinmi önünü kesemezsin zaten her şeyi yiyoruz ben kendi adıma söyleyim dün ödül günümdü saat 20 den sonra canım hiç birsey istemedi.benim asıl sebebim saat 23 kadar sınırsız saat olup çocuklarımla eşimle çerez keyfi yapmaktı asitli içeceklerle ama yapamadım 20 ye kadar ne yaptıysam 🙈🙈 biliyorum önünü kesemicektim cipsler yedim çikolatalar yedim geç saate kadar geldim 70.20 kiloya 🙊 asıl amacımız gece yemeyi kesmekti bunuda iifle başardım gurupca başardık inanıyorum 😍😘😋😎

İrademe güveniyorum aslında...kırk yılda bir çıkarız sürekli olan bişey değil o yüzden de yemeden olmaz.denge tutmaya çalışıcam bakalım.

Selam herkese :KK54:

Biz Ikra meyra Ikra meyra ile daha once birlikte zayifladik.

Beni cagirmis sagolsun geldim ben de.

Kendimden bahsedeyim. 26 yasindayim. Bi tane 2 bucuk yasinda kizim var. Hayatimin her doneminde balik etliydim. 2017-2018 de hamilelikle zirveye cikip (95+ kiloyla) balinalara el salladim:KK53: cooook uzun zamandir kilo vermeye calisiyorum kendimi cok kasmadan. Bu konuda disiplinim pek yok cunku sıkılıp gözüm dönünce hepten birakiyorum genelde. Boyum 168. Bu sabah 62.5 kiloydum.
Hoş geldin canım o el salayan ellerin şimdi 62.5 geliyor zafer senin💪💪 tatlım o minoşuda öperim koca kız olmuş maşallah canım 😍💙💙💙

Afiyet olsun. Tostun telafisi olacak bir menü .Çok hafif geldi. Yürüyüş yapma durumun yok mu canım.
Ay canım buna cvp yazmamışım ikizler durmuyor .yürüyüş yapamıyorum cnm eşim yorgun geliyor 1 ay içinde 4-5 defa yürümüşüzdür oda hafta sonları yada yorgun olmadığı zamanlar en son yani geçen hafta 10 bin adım üstü yürüdük ertesi günü yorgun çalıştım dedi bende o zaman kalsın dedim video araştırdım benim az basen var basen bacak hareketleri yapacam 😉😉 mekik zaten çekiyorum umarım sıkılaşma oluyordur 😬 geçen hafta kendimi ölçtüm bayram öncesi tekrar ölçecem sonuç güzel olursa buraya yazacagım 😍😍😎😎

Haftanin yildizlarini ve ayin yildizini ( Ikra meyra Ikra meyra tebrik ediyorum. Ayin elemanini seciyormusuz gb hissettim kendimi hepimiz hedefimize ulasalim.insallah
Kizlar benim yediklerimide yorumlarmisiniz cok yiyormusum gb hissediyorum.
Çok teşekkür ederim tatlım hepimiz hedefe gelecegiz yada hedef bize gelicek 😂😂😂😍😙😋

Iyi geceler kizlar
Saat 12.30 da bir tabak yesil.mercimek salatasi 2 tam.ceviz , 1 yumurta
2 bardak dukan birasi
17.30 5 tane kiraz (yemek istemedim arkadasim elime.tutusturdu)
19.30 sucuklu yumurta karpuz.peynir
Birkac dilim.kabak firinlanmis
50 dk leslie ile yurudum 13.500 adim attim haricinde yarin regli.olur h.sonuda kazasiz atlatirsan p.tesi merak ediyorum verecegim.gramlari :rolleyes:

Onceden if ile iki ogunde herseyden yemeliyim.ac kalmamaliyim gb dusuncelere dalardim simdi acikmiyorum aksine abur cunurda istemiyorum. Odul gunu vs dusunmuyorum belki basindayim ondan belkide diyet degil saglikli.yasami.aklima.yatirdigimdan dusuncem degisti.
Bence gayet yerinde menü olmuş 👍 ee 13.500 adımda var daha ne olsun azimlisin tatlum 😎😎😎😙😙😙😗😗

Kendimden bahsedeyim. 26 yasindayim. Bi tane 2 bucuk yasinda kizim var. Hayatimin her doneminde balik etliydim. 2017-2018 de hamilelikle zirveye cikip (95+ kiloyla) balinalara el salladim:KK53: cooook uzun zamandir kilo vermeye calisiyorum kendimi cok kasmadan. Bu konuda disiplinim pek yok cunku sıkılıp gözüm dönünce hepten birakiyorum genelde. Boyum 168. Bu sabah 62.5 kiloydum.
Boyuna gore kilon gayet guzel .hedefin kac kilo olmak canim cok guzel gitmis dogum kilolarin.

Akilli saatlerde beni tetikliyot su aralar adim kontrol eder oldum birde sokak kopeklerinden korkmasam daha iyi yürürdüm
Ne güzel 😙bende severim yürümeyi ikizler engel oluyor tek çıkmak istesem izin vermiyorlar 😕 bir şekilde kas çalışması yapmalıyım

Bizim odul dündü, ben cumartesi günü yaptım, ayda bir ödül. 6 baklava yedim, yarım kilo dondurm🤣🤣🤣🤣
Tam bir ödül günü olmuş gerçekten 😅

Hoşgeldin 🌿 sıkı diyetler bana da aynı etkiyi yaratıyor, sıkılıp bırakıyorum. İf aslında diyet değil sağlıklı yaşam biçimi ve daha yumuşak. 😊 İnşallah beraber çok güzel kilolar veririz 😊

Dun tarti fotosu cekmeyi unutmusum, bu sabahki -300 gramla 55.7🥰
IMG_20200630_085653.jpg

Back