- 7 Mayıs 2012
- 7.213
- 8.237
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.401
Bence menü güzel. Akşam yemeği yememişsin ama aç hissetmiyor musun? Ben aç hissederim muhtemelen.Lütfen yorum yapın
11;00 2 yumurta ile kahvaltı ekmeksiz
15:30 2 pişi el kadar, zeytinyağlı, domates salatalık peynir
16:00 karpuz
19:00 sütlü türk kahvesi ve bir avuç tuzsuz kavrulmamis kabak çekirdeği bide maden suyu
Ve 3 lt su
Ve çay içerim birazdan
Lütfen yorum yapın, tokum ve Cok peynir domates salatalık yedim,pisinin içine dolsurup yedim. Amaç doymakti
Bunlar hep sündürme sundure yavaş yendi ve saat 19:00 da bıraktım,aç değilim, göbeğim ve yanlar var ve hiç spor yapasim yok. Kendimi tosun gibi hissediyorum ve siskoyumBence menü güzel. Akşam yemeği yememişsin ama aç hissetmiyor musun? Ben aç hissederim muhtemelen.
Kendini aç hissetmiyorsan sıkıntı yok tabi.Bunlar hep sündürme sundure yavaş yendi ve saat 19:00 da bıraktım,aç değilim, göbeğim ve yanlar var ve hiç spor yapasim yok. Kendimi tosun gibi hissediyorum ve siskoyum((
Normal geldi bana..sabaha kadar da tok kalıyorsan ki zamanla alışıyormuş insan bence menün güzelLütfen yorum yapın
19:00 sütlü türk kahvesi ve bir avuç tuzsuz kavrulmamis kabak çekirdeği bide maden suyu
Ve 3 lt su
Ve çay içerim birazdan
Lütfen yorum yapın, tokum ve Cok peynir domates salatalık yedim,pisinin içine dolsurup yedim. Amaç doymakti
Bizim odul dündü, ben cumartesi günü yaptım, ayda bir ödül. 6 baklava yedim, yarım kilo dondurmPekiii ödül günü ne zaman olacakistediğimiz günü seçebiliyor muyuz
Ayda 1 canım.Ama mesela ben dün ödülü yapmadım normal yedim ödülümü yarına sakladım.eşimin doğum günümü kutlayacağız.O yüzden yarın ben menü bile paylaşmayımPekiii ödül günü ne zaman olacakistediğimiz günü seçebiliyor muyuz
Ayda bir de azmış yaAyda 1 canım.Ama mesela ben dün ödülü yapmadım normal yedim ödülümü yarına sakladım.eşimin doğum günümü kutlayacağız.O yüzden yarın ben menü bile paylaşmayım
Canım bence kalori hesabı yap.mesela diyelim ki 1200 kalori alman lazım bunu orada yiyeceklerine göre ayarla.Ayda bir de azmış yayarın akşam sahile çaya gidicez komşularla ama kullanmasam mı ki karar veremedim
Bence Pişiyi nötürlemişsin akşam yemeyerekLütfen yorum yapın
Ve 3 lt su
Ve çay içerim birazdan
Daha yeni başladın canım o akşam yedinmi önünü kesemezsin zaten her şeyi yiyoruz ben kendi adıma söyleyim dün ödül günümdü saat 20 den sonra canım hiç birsey istemedi.benim asıl sebebim saat 23 kadar sınırsız saat olup çocuklarımla eşimle çerez keyfi yapmaktı asitli içeceklerle ama yapamadım 20 ye kadar ne yaptıysamAyda bir de azmış yayarın akşam sahile çaya gidicez komşularla ama kullanmasam mı ki karar veremedim
Geliyim canim ben de
İlk sayfada açıklandı geniş açıklamak istersen tabiki tercih senin tatlımGeliyim canim ben de
Ama if hakkinda cok detayli bilgim yok. Once bi arastirmam lazim
Çok teşekkur ederim tebrik eden her keze sizlerde hedeflerinize geliceksinizTebriklerrr
Kızı uyutayim da bakicam canimİlk sayfada açıklandı geniş açıklamak istersen tabiki tercih senin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?