İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Lütfen yorum yapın
11;00 2 yumurta ile kahvaltı ekmeksiz
15:30 2 pişi el kadar, zeytinyağlı, domates salatalık peynir
16:00 karpuz
19:00 sütlü türk kahvesi ve bir avuç tuzsuz kavrulmamis kabak çekirdeği bide maden suyu
Ve 3 lt su
Ve çay içerim birazdan
Lütfen yorum yapın, tokum ve Cok peynir domates salatalık yedim,pisinin içine dolsurup yedim. Amaç doymakti

11:00 2 dilim ekmek, 1 yumurta, salatalık, domates, kk kadar beyaz peynir
14:00 5 adet küçük ayçiçekli galeta
18:30 ton balıklı salata
19:00 emziren anne çayı

Bence menü güzel. Akşam yemeği yememişsin ama aç hissetmiyor musun? Ben aç hissederim muhtemelen.

Bence menü güzel. Akşam yemeği yememişsin ama aç hissetmiyor musun? Ben aç hissederim muhtemelen.
Bunlar hep sündürme sundure yavaş yendi ve saat 19:00 da bıraktım,aç değilim, göbeğim ve yanlar var ve hiç spor yapasim yok. Kendimi tosun gibi hissediyorum ve siskoyum ((

Bunlar hep sündürme sundure yavaş yendi ve saat 19:00 da bıraktım,aç değilim, göbeğim ve yanlar var ve hiç spor yapasim yok. Kendimi tosun gibi hissediyorum ve siskoyum ((
Kendini aç hissetmiyorsan sıkıntı yok tabi. Ama spor yapmadan o yanlar ve göbek gitmiyor ki benimde göbeğim ve yanlarım var, bazen eşim tosunum diyor. O zaman çok üzülüyorum mesela. Çok demoralize oluyorum. Sonra böyle hissettiğim için daha fazla motive olarak birşeyler yapmaya çalışıyorum.

Normal geldi bana..sabaha kadar da tok kalıyorsan ki zamanla alışıyormuş insan bence menün güzel

Ayda 1 canım.Ama mesela ben dün ödülü yapmadım normal yedim ödülümü yarına sakladım.eşimin doğum günümü kutlayacağız.O yüzden yarın ben menü bile paylaşmayım
Ayda bir de azmış ya yarın akşam sahile çaya gidicez komşularla ama kullanmasam mı ki karar veremedim

Bence Pişiyi nötürlemişsin akşam yemeyerek

Ayda bir de azmış ya yarın akşam sahile çaya gidicez komşularla ama kullanmasam mı ki karar veremedim
Daha yeni başladın canım o akşam yedinmi önünü kesemezsin zaten her şeyi yiyoruz ben kendi adıma söyleyim dün ödül günümdü saat 20 den sonra canım hiç birsey istemedi.benim asıl sebebim saat 23 kadar sınırsız saat olup çocuklarımla eşimle çerez keyfi yapmaktı asitli içeceklerle ama yapamadım 20 ye kadar ne yaptıysam biliyorum önünü kesemicektim cipsler yedim çikolatalar yedim geç saate kadar geldim 70.20 kiloya asıl amacımız gece yemeyi kesmekti bunuda iifle başardım gurupca başardık inanıyorum

29 haziran menü 16/8
10.00 Kahvaltı yumurta 1 dilim kızarmış ekmek peynir salata
Ara: türk kahvesi,küçük parça fıstık korkan
Ödem çayı:yeşilçay,rezene,elma, maydanoz,taze zencefil,çubuk tarçın ve karanfil demleme usulü 1 lt suya
Akşam 16.30 :2 orta boy lahmacun bol yeşillik
Ara:çay ve 2 hac hurması

Selam herkese

Biz Ikra meyra ile daha once birlikte zayifladik.

Beni cagirmis sagolsun geldim ben de.

Kendimden bahsedeyim. 26 yasindayim. Bi tane 2 bucuk yasinda kizim var. Hayatimin her doneminde balik etliydim. 2017-2018 de hamilelikle zirveye cikip (95+ kiloyla) balinalara el salladim cooook uzun zamandir kilo vermeye calisiyorum kendimi cok kasmadan. Bu konuda disiplinim pek yok cunku sıkılıp gözüm dönünce hepten birakiyorum genelde. Boyum 168. Bu sabah 62.5 kiloydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…