- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.361
Çok iyi vermişiniz görsell olsun tatlımGünaydın 67,7 Dünden beri 100 gr daha vermişim, toplam 800 gr verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi vermişiniz görsell olsun tatlımGünaydın 67,7 Dünden beri 100 gr daha vermişim, toplam 800 gr verdim
Bu hayalim maşallah
Senin baskül günün haftaya tatlım
Çok iyi vermişiniz görselli olursa sevinirimTarti fotosunu cekmeyi unuttum ama cikan rakam guzel 1 kilo vermisim, tam 56
Çok geçmiş olsun canım umarım hemen toparlarsın rabbim tez zamanda saglıklı minnoş nasip etsin . Tabiki önce saglık her şey düzeldiğinde benimde haberim olursa mutlu olurum ben buralardayım canım kendine iyi bakMerhaba kızlar,
Ikra meyra beni listeden siler misin kuzum?
Bu ay foruma girmemeye karar verdim. Buraya girdikçe gözüm gebelik başlıklarına kayıyor ve çok fazla şey okuduğum için stresimi artıyor.
Bu ay kistlerim oluşmuş o sebeple tedaviye de ara verdi doktorum. Burası beni çok üzdüğünden bir süre gelmek istemiyorum.
Zaten kilo da veremedim. İf’e devam edeceğim ama her gün buraya girip menü yazamayacağım..
Kendinize iyi bakın, güzel eksiler sizin olsun kızlar
Bir ay sonra gelip sana yazacağım canım sonuç ne olursa olsunÇok geçmiş olsun canım umarım hemen toparlarsın rabbim tez zamanda saglıklı minnoş nasip etsin . Tabiki önce saglık her şey düzeldiğinde benimde haberim olursa mutlu olurum ben buralardayım canım kendine iyi bak
Canım üzüldüm seni burda göremeyeceğim için ama inşallah gönlündeki olur.çok şükür 1 tane evladın var onun tesellisiyle rahatla akışına bırak herşeyi.kullandığın ilaçlar kist yapıyor ama diğer aya adetle gidiyor aynısını yaşadım daha önce.inşallah bir an önce toparlanırsınMerhaba kızlar,
Ikra meyra beni listeden siler misin kuzum?
Bu ay foruma girmemeye karar verdim. Buraya girdikçe gözüm gebelik başlıklarına kayıyor ve çok fazla şey okuduğum için stresimi artıyor.
Bu ay kistlerim oluşmuş o sebeple tedaviye de ara verdi doktorum. Burası beni çok üzdüğünden bir süre gelmek istemiyorum.
Zaten kilo da veremedim. İf’e devam edeceğim ama her gün buraya girip menü yazamayacağım..
Kendinize iyi bakın, güzel eksiler sizin olsun kızlar
Mutlulugumu paylaşmak ıstedım:)Senin baskül günün haftaya tatlım
Yarin sabah cekip atayimÇok iyi vermişiniz görselli olursa sevinirim
Bu hafta çok kararlıyım 1.600 vereceğim artık bu nasıl olur bilmem ölüm orucuyla mı olur sonu kötü mü olur bilemiyorum ehh bee canıma tak ettiCanlar kilo verimleriniz olmuş ne güzel sevindim görselli olsun lütfen bu hafta güncellicem haftaya görselli olmasa güncellemicem
29 haziran menüm
18/6
Uyandım bol su
12 de yeşil cay
12.30 kahvaltım közlemiş biberli samırsaklı zeytinli domates salata- yarım közlenmiş kapya biber
Eki Görüntüle 2655788
16 da tarçınlı kahve 2 gun kurusu
17 de yeşil cay
18.30 ton balıklı rokalı domatesli salata 1 bardak ayran kapanış
100 mekik
Yememek gb bir şansın olsaydıBugün annemin arkadaşına gidicez, kadın zeytinyağında pişi yapmış, bende kahvaltıda ekmek yemedim, kaç pişi yeme hakkım var?
Yulaf unu ve normal unla karıştırıp yapmisYememek gb bir şansın olsaydı