- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.041
Kaldırmaman ıyı olmuş canım .Yanlış konu açmışım yanlış yere .Hala 71.2listeden kaldıracaktım iyiki kaldırmadım canım hoş geldin tekrarpazartesi artık baskül paylaşımı yaparsın cnm geçmiş olsun
aynı devam ediceksinBen de birşey sorayım adet döneminde düzen değişiyor mu nasıl yapıyorsunuz
Sabit kalıosun .Bende öyle oluo.Yani kılo vermen duraksıyo.Ama sen sabır deyıp devam etnen gerekıo.Ben de birşey sorayım adet döneminde düzen değişiyor mu nasıl yapıyorsunuz
Olur canım 2 dilim kepekli yada çavdarlı olur yanında bol ayranmerhaba kızlar canım acaip tost çekiyor akşam kepekli ekmek arasına yapsam nasıl olur
Reglde diyete devam edersen eksi fazla görürsünBen de birşey sorayım adet döneminde düzen değişiyor mu nasıl yapıyorsunuz
Olur canım afiyet olsunmerhaba kızlar canım acaip tost çekiyor akşam kepekli ekmek arasına yapsam nasıl olur
Bugunki listemi yazayım insalh doğru yapıyorumdur
Saat 12 2 yumurta peynir 2 ceviz dövüş
Saat 3 30 3 kayısı küçük kase yoğurt
Aksam 18 yoğurtlu çorba kırmızı pancar kavurması
Aralarda 2 litre suyu bitirdim bir bardak hindibaaa kahve 1 de yeşilçay akşamda şekersiz çay veya yeşil çay içerim
Afiyet olsun az bile beslenmişsin öğünlerinde. Benim yediklerimin yanında
Az olunca zayıflamada azmi olur zor mu kilo veririm
Yok canım 2 öğün yapıp ara öğün yapmıyorum ben.
Ben güvendiğim bi aktardan alıyorum yeşilçayımı.Yeşil çay hangisini içiyorsunuz? Önceden çaykurun kutudaki çayını alıp demliyordum ama bu sefer sallama aldım migros markasını tavsiye etmişti biri ama boğazımda değişik bi acılık kuruluk bırakıyo.içemiyorum.
Yeşil çay hangisini içiyorsunuz? Önceden çaykurun kutudaki çayını alıp demliyordum ama bu sefer sallama aldım migros markasını tavsiye etmişti biri ama boğazımda değişik bi acılık kuruluk bırakıyo.içemiyorum.
Yesil cayi mumkunati yok icemiyorum, yaseminlisini de denedim sallamasini da demlemesini de, yok olmuyorBen güvendiğim bi aktardan alıyorum yeşilçayımı.
Canim yuvarlak tam bugdayin yarisini yedim en azindan aklimdan cıktıOlur canım 2 dilim kepekli yada çavdarlı olur yanında bol ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?