- 7 Mayıs 2012
- 7.212
- 8.235
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #3.081
Emzirenler mate çayı icebilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vertigo degilsin umarim migrenide tetikliyor dikkat et canim . Benimde adim sayim 23 bini asti ayaklarim.zonkluyorMigrenim başladı anladımki bana başını oynatacak hareketler iyi gelmiyor geçenlerde hiit zumba yaptım 2-3 gun 40 dkklık 10 gün migren çektim umarım aynısını yaşamam haplarımı içtim uzandım yarına geçmiş olur inşallah menünde sporunda süper cnm bol eksiler benimde yaklaştı regl 10 gün var gibi
Yok canım değil .migren bu ilacım hafifletti şükür sabaha olmaz umarım guzel yürümüşün cnmVertigo degilsin umarim migrenide tetikliyor dikkat et canim . Benimde adim sayim 23 bini asti ayaklarim.zonkluyor
Borek dedigin yufkali ,hamurlu mu canim ya da yalanci borek gb bisey mi. Kahvalti diyorsun ya neler.yiyorsun kalorili seyler var mi canim11:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
15:00 sadece minik lor ve 2 naneli seker
19;30 evett 5 dilim patatesli börek zeytinyağlı yaptım ve 1 kase şehriye
3 lt su
Yürüdüm vebirazdan spor yaparim
Yok canım içemezsin ama başka öneriler var alıntılıyorumEmzirenler mate çayı icebilir mi
Reyhan serbeti de icilebilir ama sekersiz yapmis bizim is arkadasimiz. Kabizliga gaza iyi geliyormus zayiflamaya yardimci oldugu degisiklik isteen olursa bir denesin.dolmalara salatalara cok yakisir reyhan ama cayida supermisYok canım içemezsin ama başka öneriler var alıntılıyorum
Tarçınlı süt ile zayıflama
Sütün içerdiğindeki protein, potasyum, magnezyum, kalsiyum gibi bileşenler, emziren annelerin sağlıklı zayıflaması için faydalıdır. Bilimsel veriler, emziren döneminde günde 3-4 porsiyon süt ve süt ürünü tüketilmesini önermektedir. Sütün zayıflamaya etkisini görmek için tarçınlı süt yaparak günde 2 defa içebilir ve ayda 4 kiloya kadar yağdan verebilirsiniz.
Karanfilli yeşil çay ile zayıflama
Emziren anneler yeşil çay içebilir mi, en çok merak edilen konulardan biridir. Evet, yeşil çay içebilirsiniz ancak miktarına dikkat etmeniz gerekir: Günde 1 fincan yeşil çay içebilirsiniz. Biz ise size, karanfilli yeşil çay öneriyoruz çünkü bu metabolizmayı hızlandırır. 1 tatlı kaşığı yeşil çay ve 1 çay kaşığı karanfili bir büyük fincan kaynar suda demleyin. İstediğiniz kiloya inene kadar her gün devam edin. Gün içerisinde istediğiniz herhangi bir saatte yeşil çay içebilirsiniz.
Buralardamısın canım çevrimsinKuşum zeytinyağına hiç güvenme ne yazık ki kalorisi yüksek.
Canim 3 tane yufkanın içine patates soğan lor peyniri koyduk,rulo sardım,ruloyu dilimle kesip fırına attım.Borek dedigin yufkali ,hamurlu mu canim ya da yalanci borek gb bisey mi. Kahvalti diyorsun ya neler.yiyorsun kalorili seyler var mi canim
Karanfilli yeşil çay içiyorumReyhan serbeti de icilebilir ama sekersiz yapmis bizim is arkadasimiz. Kabizliga gaza iyi geliyormus zayiflamaya yardimci oldugu degisiklik isteen olursa bir denesin.dolmalara salatalara cok yakisir reyhan ama cayida supermis
Cesaret edip bı yerlere gidersem ilk isim İskender yemekBenim.aksam yemegimde degisiklik oldu. Kofte kalmamisti gittigimiz yerde 1.5 iskender yedim ekmeksiz
Devamlı takipteyimiyi gecelerBuralardamısın canım çevrimsin
Şahsen ben de arada kaçamak yapmak lazım abartmadan tabiki kontrolü de kaybetmeden...yoksa hiç bir diyet devamlı olmaz henüz yapmadım ama kaçamak yaparım çok canım isterseKızlar günaydın.Ben bugün kaçamak yapcam kızlar dün gece aklıma koydum.Şimdi fırında patates yapıyorum kızartmasını yapmak isterdim ama ancak bu kadar frenleyebildim kendimi.Ayrıca fırın sütlaç yaptım geceden.Bugün ondanda yiyeceğim ama pirinci ve şekeri az.Kalorisine baktım çok değil yani bir ara öğünde yenilip akşam daha düşük kalorili beslenildiğinde yanilebilir ayda bir.
Yok bugun yapma gecede yazdım yarın baskül günü okumuyormusunuz yazdıgımı 1 ayın ödülü var pazar günü serbes dedimKızlar günaydın.Ben bugün kaçamak yapcam kızlar dün gece aklıma koydum.Şimdi fırında patates yapıyorum kızartmasını yapmak isterdim ama ancak bu kadar frenleyebildim kendimi.Ayrıca fırın sütlaç yaptım geceden.Bugün ondanda yiyeceğim ama pirinci ve şekeri az.Kalorisine baktım çok değil yani bir ara öğünde yenilip akşam daha düşük kalorili beslenildiğinde yanilebilir ayda bir.