• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Migrenim başladı anladımki bana başını oynatacak hareketler iyi gelmiyor :KK43: geçenlerde hiit zumba yaptım 2-3 gun 40 dkklık 10 gün migren çektim umarım aynısını yaşamam haplarımı içtim uzandım yarına geçmiş olur inşallah 😕 menünde sporunda süper cnm bol eksiler benimde yaklaştı regl 10 gün var gibi
Vertigo degilsin umarim migrenide tetikliyor dikkat et canim . Benimde adim sayim 23 bini asti ayaklarim.zonkluyor😀

Vertigo degilsin umarim migrenide tetikliyor dikkat et canim . Benimde adim sayim 23 bini asti ayaklarim.zonkluyor😀
Yok canım değil .migren bu ilacım hafifletti şükür sabaha olmaz umarım 😕 guzel yürümüşün cnm 💃💃💃

11:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
15:00 sadece minik lor ve 2 naneli seker
19;30 evett 5 dilim patatesli börek zeytinyağlı yaptım ve 1 kase şehriye

3 lt su
Yürüdüm vebirazdan spor yaparim
Borek dedigin yufkali ,hamurlu mu canim ya da yalanci borek gb bisey mi. Kahvalti diyorsun ya neler.yiyorsun kalorili seyler var mi canim

Emzirenler mate çayı icebilir mi
Yok canım içemezsin ama başka öneriler var alıntılıyorum 😉

Tarçınlı süt ile zayıflama
Sütün içerdiğindeki protein, potasyum, magnezyum, kalsiyum gibi bileşenler, emziren annelerin sağlıklı zayıflaması için faydalıdır. Bilimsel veriler, emziren döneminde günde 3-4 porsiyon süt ve süt ürünü tüketilmesini önermektedir. Sütün zayıflamaya etkisini görmek için tarçınlı süt yaparak günde 2 defa içebilir ve ayda 4 kiloya kadar yağdan verebilirsiniz.
Emzirme döneminde bu yöntemle ayda 8 kilo verin!

Karanfilli yeşil çay ile zayıflama
Emziren anneler yeşil çay içebilir mi, en çok merak edilen konulardan biridir. Evet, yeşil çay içebilirsiniz ancak miktarına dikkat etmeniz gerekir: Günde 1 fincan yeşil çay içebilirsiniz. Biz ise size, karanfilli yeşil çay öneriyoruz çünkü bu metabolizmayı hızlandırır. 1 tatlı kaşığı yeşil çay ve 1 çay kaşığı karanfili bir büyük fincan kaynar suda demleyin. İstediğiniz kiloya inene kadar her gün devam edin. Gün içerisinde istediğiniz herhangi bir saatte yeşil çay içebilirsiniz.

Yok canım içemezsin ama başka öneriler var alıntılıyorum 😉

Tarçınlı süt ile zayıflama
Sütün içerdiğindeki protein, potasyum, magnezyum, kalsiyum gibi bileşenler, emziren annelerin sağlıklı zayıflaması için faydalıdır. Bilimsel veriler, emziren döneminde günde 3-4 porsiyon süt ve süt ürünü tüketilmesini önermektedir. Sütün zayıflamaya etkisini görmek için tarçınlı süt yaparak günde 2 defa içebilir ve ayda 4 kiloya kadar yağdan verebilirsiniz.
Emzirme döneminde bu yöntemle ayda 8 kilo verin!

Karanfilli yeşil çay ile zayıflama
Emziren anneler yeşil çay içebilir mi, en çok merak edilen konulardan biridir. Evet, yeşil çay içebilirsiniz ancak miktarına dikkat etmeniz gerekir: Günde 1 fincan yeşil çay içebilirsiniz. Biz ise size, karanfilli yeşil çay öneriyoruz çünkü bu metabolizmayı hızlandırır. 1 tatlı kaşığı yeşil çay ve 1 çay kaşığı karanfili bir büyük fincan kaynar suda demleyin. İstediğiniz kiloya inene kadar her gün devam edin. Gün içerisinde istediğiniz herhangi bir saatte yeşil çay içebilirsiniz.
Reyhan serbeti de icilebilir ama sekersiz yapmis bizim is arkadasimiz. Kabizliga gaza iyi geliyormus zayiflamaya yardimci oldugu degisiklik isteen olursa bir denesin.dolmalara salatalara cok yakisir reyhan ama cayida supermis

İyi geceler kızlar 1 ayın ödülünü yapalımmı ne dersiniz 27 mayıs 1 haziran da başlayan kızlara duyurudur 🔊🔊

1-Cumartesi günü 27 haziran baskül paylaşımı yapın 😉

2- pazar günü yeme günüz ☺ gecede içecekler serbes

3- cumartesi baskül paylaşımı oldugu için pazartesi paylaşım olmayacak 😉

4-her zamanki kuralımız gibi tekrar pazartesi günü baskül günlerimiz devam edecek 😍😍😎😎

Not
yeni başlayan kızlar if e devam edecek pazartesi günü baskül paylaşımı yapılacak yeni gelen kızlar😍😍😘😘😎😎 sizlerde 27 temmuzda aynısını uygulayacagız 😙😙

Son düzenleme:
Borek dedigin yufkali ,hamurlu mu canim ya da yalanci borek gb bisey mi. Kahvalti diyorsun ya neler.yiyorsun kalorili seyler var mi canim
Canim 3 tane yufkanın içine patates soğan lor peyniri koyduk,rulo sardım,ruloyu dilimle kesip fırına attım.
Araogun almadığım için açlıkla saldırdım . Bu işlemler sadece zeytinyağı kullanıldı.
Kahvaltı ise domates salatalık otlu peynir bazen labne, ev zeytini ,yumurta. Hergun 2 dilim tam buğday ekmeği ile.
Yorumun nedir kuzu

Günaydın herkese🤗 1 gün ilacı unutmam 1 haftama mal oldu. 1 hafta boyunca her gün tatlı krizi geçirdim resmen ve dayanamayıp yedim😟 2 kez diyet bozma stresi ile yeme atağı oldu. Hala tartiya çıkmadım reglim bitsin diye bekliyorum ama kesin aldım kilo. Dün normal regl tarihimdi ve yeniden başladı saka gibi :( ama normal regl gibi başlar başlamaz tatlı krizim geçti. Son günü yine tatlı ister canım☻
Ikra meyra Ikra meyra cım sen beni sil listeden tatlım. Dün 14/10 denedim olmadı sabah 7 buçukta yiyip akşam 5 buçukta yetişemiyorum malesef. Her öğünde 300/400 kcal arası yaparak kalori sayarak devam edicem.
Herkese başarılar diliyorum. Umarım hepimiz istediğimiz ideal kilomuza döneriz😍😘

Günaydınlar 😊
16/8 aralığım
26 haziran menüm (5.gün)

12:00 İLK ANA ÖĞÜN KAHVALTI
1 yumurtalı menemen
Peynir,zeytin
Domates,Salatalık
Ceviz,kaju,1 kayısı
1 dilim pastırma
Yarım şeftali biraz sarı kiraz
İnce 1 dilim ekmek ve 1 galeta

14:00ARA ÖĞÜN : 2 kurabiye,kahve yanında 1 hurma
16:00 ARA ÖĞÜN: yarım mısır

18:00 2. ANA ÖĞÜN

Erişteli yeşil mercimek yemeği (dünkü yemeğim)
Yoğurt
(Ekmeksiz)

Kızlar günaydın.Ben bugün kaçamak yapcam kızlar 😂😂dün gece aklıma koydum.Şimdi fırında patates yapıyorum kızartmasını yapmak isterdim ama ancak bu kadar frenleyebildim kendimi.Ayrıca fırın sütlaç yaptım geceden.Bugün ondanda yiyeceğim ama pirinci ve şekeri az.Kalorisine baktım çok değil yani bir ara öğünde yenilip akşam daha düşük kalorili beslenildiğinde yanilebilir ayda bir.

Kızlar günaydın.Ben bugün kaçamak yapcam kızlar 😂😂dün gece aklıma koydum.Şimdi fırında patates yapıyorum kızartmasını yapmak isterdim ama ancak bu kadar frenleyebildim kendimi.Ayrıca fırın sütlaç yaptım geceden.Bugün ondanda yiyeceğim ama pirinci ve şekeri az.Kalorisine baktım çok değil yani bir ara öğünde yenilip akşam daha düşük kalorili beslenildiğinde yanilebilir ayda bir.
Şahsen ben de arada kaçamak yapmak lazım abartmadan tabiki kontrolü de kaybetmeden...yoksa hiç bir diyet devamlı olmaz henüz yapmadım ama kaçamak yaparım çok canım isterse 🙈

Yok bugun yapma gecede yazdım yarın baskül günü 😕 okumuyormusunuz yazdıgımı 1 ayın ödülü var pazar günü serbes dedim 😕😑

Back