• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bugunki listemi yazayım insalh doğru yapıyorumdur
Saat 12 2 yumurta peynir 2 ceviz dövüş
Saat 3 30 3 kayısı küçük kase yoğurt
Aksam 18 yoğurtlu çorba kırmızı pancar kavurması
Aralarda 2 litre suyu bitirdim bir bardak hindibaaa kahve 1 de yeşilçay akşamda şekersiz çay veya yeşil çay içerim

Bugunki listemi yazayım insalh doğru yapıyorumdur
Saat 12 2 yumurta peynir 2 ceviz dövüş
Saat 3 30 3 kayısı küçük kase yoğurt
Aksam 18 yoğurtlu çorba kırmızı pancar kavurması
Aralarda 2 litre suyu bitirdim bir bardak hindibaaa kahve 1 de yeşilçay akşamda şekersiz çay veya yeşil çay içerim

Afiyet olsun az bile beslenmişsin öğünlerinde. Benim yediklerimin yanında :confused:

Sabah Lesli 3 mil yürüdüm , bugün 20.000 adım garanti yürürüm..
12:30 2 yumurta, peynir domates, salatalık ve 10 adet zeytinli kahvaltı
16:00 9 adet kiraz ( normalde yemem ama arkadaşımın ikramıydı geri çevirmedim )
2 çay bardağı reyhan şerbeti şekersiz
19:00-19:30 arası ızgara köfte salata, şalgam
Bu akşam işyerimden arkadaşlarımla dışardayız biraz gezinip yemek yiyeceğiz.
Beni her gören zayıflamısın diyor bakalım bu daha başlangıç:KK9:

Yeşil çay hangisini içiyorsunuz? Önceden çaykurun kutudaki çayını alıp demliyordum ama bu sefer sallama aldım migros markasını tavsiye etmişti biri ama boğazımda değişik bi acılık kuruluk bırakıyo.içemiyorum.

Yeşil çay hangisini içiyorsunuz? Önceden çaykurun kutudaki çayını alıp demliyordum ama bu sefer sallama aldım migros markasını tavsiye etmişti biri ama boğazımda değişik bi acılık kuruluk bırakıyo.içemiyorum.
Ben güvendiğim bi aktardan alıyorum yeşilçayımı.

Ben güvendiğim bi aktardan alıyorum yeşilçayımı.
Yesil cayi mumkunati yok icemiyorum, yaseminlisini de denedim sallamasini da demlemesini de, yok olmuyor🥺

Kuzenime gittim ve Bugün yediklerinden hiç mutlu değilim karbonhidrat ağırlıklı oldu.
Sabah 9.30
1 su bardağı süt ,4 kaşık yulaf,1 çay kaşığı keten tohumu,tarçın,kuru incir karışımı
Ara türk kahvesi
Öğleden sonra 3.30
2 dilim ıspanaklı börek ve 1 beyaz profiterol sossuz🙁
Tabi başka bişey yemicem
Yatana kadar su ve Dukan birası

Back