İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ay böyle kanallar yazın bana ben bir tek Leslieyi biliyorum

Afiyet olsun. Regli dönemin mi canım şekerli bir menün var Kahvaltı da kayısı, incir, Ara öğünlerinde hem tatlı, hem mısır ve dondurma akşam da kavun .Biraz azaltsan ara öğünde en azından

Yakın zamanda baktırmadım ama kış sonuydu tahlil yatırmıştım bi sorun yoktu ama ilk fırsatta gidicem tekrar.ilk 3 gün çok acıktım akşamları erken de bitirdim diyeti.şeker evet ama işlenmiş şeker değil.meyve şekeri diyerek kendimi rahatlatıyorum bugün de böyle denicem bakalım..
Bu arada bugün4. Gün sabah tartıldım ve 1kg 400gr kadar vermişim

Herkesin metabolizması ayrı tabii aslında hepimiz kan değerlerimize baktırmalıyız. Yiyebiliyorsan kahvaltıda yumurta sayını arttırsan birde 2. öğününde alışma döneminde protein miktarını artırabilirsin. et, tavuk yumurta, kuru baklagil vs.
1.400 gram az değil , kaç kiloydun canım ?

74 düm...tabi metabolizma hepimizin farklı ayrıca günlük yaşam da etkili bence.sürekli oğlumun peşinde koşuyorum bi yandan da.tüm gün ayaktayım.yumurta maalesef çok zorla yiyorum.hamilelik sonrası kokusuna bile tahammülüm yok

Aynen canım yapıyoruz bir şeyler ama inşallah vereceğiz kilolarımızı

Hayırlısı olsun canım emin ol bi zamanı vakti var.ben de onun için buradayım aldığım kiloları verip öyle deneyeceğim.senin zaten kilon iyi sayılır benim yolum uzun.
Benim boyum kısa kuzum.
155 boyum var, kilom fazla geliyor
Avantaja çevireceğim bu ayı, yapabileceğim bişey yok

Yağsız fritöz ne ya actifry mı
Hepsi 1 kaşık yagda pişti patlıcanla biberi son 20 dkk kala içine bıraktım yaz google ye yagsız firtöz çıkar canım 1 kaşık yagda 6 adet patates pişiriyor yada biberi patlıcanı yagsızda pişiriyor aklıma bugun geldi kabak detoks neden pişirmedim bugun yapıcam ama

Son düzenleme:
Merhaba ban yemiştim canlarım hala 71.2 yım günlerdır boyle adet dönemımdeyım şu anda.Bi 69lara düşemedım

Merhaba ban yemiştim canlarım hala 71.2 yım günlerdır boyle adet dönemımdeyım şu anda.Bi 69lara düşemedım
listeden kaldıracaktım iyiki kaldırmadım canım hoş geldin tekrar pazartesi artık baskül paylaşımı yaparsın cnm geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…