- 26 Aralık 2019
- 356
- 535
- 53
- 54
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.061
Evet ikisi de aynıAaa ikisi de mi aynı ya
Yarışalım
Migrenim başladı anladımki bana başını oynatacak hareketler iyi gelmiyorIkra meyra sevgili rakibim nasıldı bugünün hareketli geçti mi ? Benim haftaya regli haftam olacak p.tesi baskülümü düşünüyorum şimdilik şişkinliğim yok gb
Kuşum zeytinyağına hiç güvenme ne yazık ki kalorisi yüksek.11:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
15:00 sadece minik lor ve 2 naneli seker
19;30 evett 5 dilim patatesli börek zeytinyağlı yaptım ve 1 kase şehriye
3 lt su
Yürüdüm vebirazdan spor yaparim
Ben en etkili a101 yeşil çayı oldugunu düşünüyorum dogadan lipton hafif oluyorYeşil çay hangisini içiyorsunuz? Önceden çaykurun kutudaki çayını alıp demliyordum ama bu sefer sallama aldım migros markasını tavsiye etmişti biri ama boğazımda değişik bi acılık kuruluk bırakıyo.içemiyorum.
Sütte içersin bende içemezdim içine az tarçında kat yagdan gitsin kilocuklar ☺Yesil cayi mumkunati yok icemiyorum, yaseminlisini de denedim sallamasini da demlemesini de, yok olmuyor
Geçmiş olsunMigrenim başladı anladımki bana başını oynatacak hareketler iyi gelmiyorgeçenlerde hiit zumba yaptım 2-3 gun 40 dkklık 10 gün migren çektim umarım aynısını yaşamam haplarımı içtim uzandım yarına geçmiş olur inşallah menünde sporunda süper cnm bol eksiler benimde yaklaştı regl 10 gün var gibi
5 dilim çok değil mi valla ben 2 dilim yiyince vijdan yaptım11:00 2 dilim ekmekle kahvaltı
15:00 sadece minik lor ve 2 naneli seker
19;30 evett 5 dilim patatesli börek zeytinyağlı yaptım ve 1 kase şehriye
3 lt su
Yürüdüm vebirazdan spor yaparim
15 de 1 minik muz 1 çay bardagı yogurt tarçınla12 de yendi hepsi yagsız firitözde piştiyaz geldi bıktım yumurtadan buğünde böyle olsun
Eki Görüntüle 2654279
Sütün içeriği çok değişik yaaa tadı nasıl,baharat derken?25 haziran menüm
16/8
Sabah uyandım bol su
10 da yeşil caylı baharatlı süt
12 de kahvaltım ⬇ aşagıda ☺
15 de 1 minik muz 1 çay bardagı yogurt tarçınla
16.30 da yeşil caylı baharatlı süt
18 de kabak detoks yanında havuçlu kırmızı pancarlı elma sirkeli salata yarım porsiyon sade maden yarım haşlama mısır kapanış
50 mekik çekmeyi düşünüyorum çekersem yazacam
Deneyin çok güzel oluyorSütün içeriği çok değişik yaaa tadı nasıl,baharat derken?
Hemen yarın gidip alayımBen en etkili a101 yeşil çayı oldugunu düşünüyorum dogadan lipton hafif oluyor
Denicem ekran resmi aldımDeneyin çok güzel oluyor
2 paket yeşil cay yada 1 çorba kaşık yeşil cay
1 çk zerdaçal
1çk zencefil
1çk tarçın
Yarım çk karabiber
1.5 bardak yarım yaglı süt
1.5 bardak sıcak su
Yapılışı
1.5 kupa sıcak suya 2 sallama yeşil çayı katın agzını kapatın
yada 1 çorba kaşık 1.5 bardak suya katın 2 dk fokurdasın altını kapatın agzını kapatın
15 dkk demini aldıktan sonra süzüp kavanoza aktarın
Üsteki baharatları ekleyin kavanozun kapagını kapatım baharatlar dagılana kadar çalkalayın
Sonra 1.5 bardak sütüde ekleyin tekrar kapagını kapatıp çalkalayın
Gün içinde bitecekyemeklerden 1-2 saat önce yag ödem içindir
Sende o azmi görüyorum canım bol eksilerHemen yarın gidip alayım
Bu hafta yeşilçay havuzuna girip çıksam gider mi pazartesi gelen +900
Gitsin lütfen daha fazlası daha gitmeliSende o azmi görüyorum canım bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?