İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben yine erken yedim sanırım kıvranıyorum şu an biyerde yanlışlık yapıyorum ya az yiyorum ya da erken yarın akşam yemeğini biraz geç ve kahvaltıyı daha doyurucu yapıcam
Canım ben akşam genellikle 5buçuk en geç 6 da yiyorum hiç acıkmıyorum.acaba gerçekten de bir yerde yanlış mı yapıyosun.Bi de aç kalmadan diyet yapılmıyor başlarda açlık olabilir ama zamanla metabolizman alışır bence.sen şekerine baktırdın mı açlık tokluk şekerine.belki de ondan oluyor.bence gidip bi baktır

Ayy yerim seni nasıl moralim yerine geldi şimdi.yarın sütlaç yesem olur mu az şekerli fırında.reglken gözüm şekerli şeylere gidiyor.
Kahvaltı sonrası ara ögünde yersin tatlı işleri geç vakite kalmasın

Banyodayım bir ara... Çok fena acıktım yarın biraz daha geç saatte yemeye çalışıcam yoksa dayanamıyorum hiç

Ben spor ne yapayim
Youtube kanallari var, daha once de yazmistim popsugarfitness kanali cok guzel hiit/full body/tabata gibi hareketli egzersizler icin. 20-30-40 dk'lik videolari var . Spesifik karin/kalca vs calismak icin ise lilly sabri diye bir kiz var yine youtube'de, onunla calisabilirsin. Ama vucudu biraz moral bozuyor

Son düzenleme:
Evet popsugarfitness in hiit videolarını arada yapıyorum acayip yorucu ama her yerini çalıştırıyor. Hiit/cardio yapıldığında uzuuun esneme egzersizleri yapmak lazım kasları iyileştirmek için, hem esneklikte kazanılıyor.

Günaydın kızlar dün akşam yoğunluktan menümü bildiremedim.
24.06.2020
12:30 2 yumurta, 4 kaşık taze fasulye yemeği, domates zeytin salatalık oppse ekmeği 2 parça,1 tam ceviz
19:00 1 tabak patlıcan oturtma (patlıcanları fırında kızarttım), 3 kaşık semiz otu yemeği, cacık ve 4 adet haşlanmış kurubiber

3 mil yürüdüm leslie ile toplam gün içnde 19.700 adım attım

25 haziran (4.günüm)
16/8 aralığım

12:00 KAHVALTI(ilk ana öğün)

Peynirli yumurta tereyağlı
Peynir
Domates,Salatalık
Zeytin
Çilekli süt
Galeta
Meyve tabağı
Kayısı incir ceviz kaju

14:00 Ara öğün ince dilim sütlü tatlı
17:00 Ara öğün yarım mısır, ev yapımı az dondurma

19:00 AKŞAM (2. Ana öğün)
Erişteli yeşil mercimek
Yoğurt
Yarım dilim kavun

bende uzun zamandır yazamadım 16/8

ancak şöyle kilo yerinde sayıyor ama incelme oldu.

sabah güzel bir kahvaltı yumurtası tahini pekmezi öğlen kahve ve meyve
öğle arası mutlaka bir büyük ayran
akşam Smoothie içiyorum

1 Su bardağı süt
1 muz
herhangi bir meyve (erik, şeftali v.s.)
1 yemek kaşığı acai tozu
1 yemek kaşığı moringa tozu
1 tatlı kaşığı maca tozu
1 çay kaşığı Tahin

bunu her akşam öğün niyetine içiyorum

ayrıca her gün tüm sularıma elma sirkesi ilave ediyorum mutlaka tavsiye ederim
gram gram verebiliyorum şu an kiloları istikrarla büyük değişimi gerçekleşir

şimdilerde Tuzlu su üzerine araştırma yapıyorum kaya tuzu kocaman parçalar halinde sipariş ettim çankırı tuzu olarak bunu ağzı kapalı bir su dolu kavanoz içinde 3 gün demlendirdikten sonra içinde bir tatlı kaşığı alıp bir büyük bardak suya ilave ediliyor.

tok tutuyor ve şeker yemeği engelliyor ayrıca enerji veriyor tavsiye ederim

25 haziran 16/8
Sabah iki bardak limonlu su
10.30 3 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 kaşık lor 1 küçük kare beyaz peynir 1 tatlı kaşığı acılı ezme az yağda domates biber sote 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim çavdarlı ekmek
Ara 1 yeşilçay iki kare bitter
Ara muz süt 1 kaşık yulaf ezmesi 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 1 çay kaşığı chia karıştır ye
17.30 2 kepçe kuru fasulye 1 kase cacık ve salata ( Dünden kaldı yemekleri az yediğim için bitmiyor)

Ayrıca bugün 45 dk chloe ting videolarından yapacağım dünkü açığı kapatmam lazım.
3 litre su.

Afiyet olsun. Regli dönemin mi canım şekerli bir menün var Kahvaltı da kayısı, incir, Ara öğünlerinde hem tatlı, hem mısır ve dondurma akşam da kavun .Biraz azaltsan ara öğünde en azından

Canım bence sen bi insülin direncine baktır şekerini ölçtür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…