- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #3.001
Ayy yerim seni nasıl moralim yerine geldi şimdi.yarın sütlaç yesem olur mu az şekerli fırında.reglken gözüm şekerli şeylere gidiyor.Her gün yapılması önerilmiyor 2 gunde bir dinlenme olmalı canım
Canım ben akşam genellikle 5buçuk en geç 6 da yiyorum hiç acıkmıyorum.acaba gerçekten de bir yerde yanlış mı yapıyosun.Bi de aç kalmadan diyet yapılmıyor başlarda açlık olabilir ama zamanla metabolizman alışır bence.sen şekerine baktırdın mı açlık tokluk şekerine.belki de ondan oluyor.bence gidip bi baktırBen yine erken yedim sanırım kıvranıyorum şu anbiyerde yanlışlık yapıyorum ya az yiyorum ya da erken yarın akşam yemeğini biraz geç ve kahvaltıyı daha doyurucu yapıcam
Kahvaltı sonrası ara ögünde yersin tatlı işleri geç vakite kalmasınAyy yerim seni nasıl moralim yerine geldi şimdi.yarın sütlaç yesem olur mu az şekerli fırında.reglken gözüm şekerli şeylere gidiyor.
Merak ettim canım haberde vermedinIkra meyra
Canim çok üzgünüm dönüş yapmadım biraz morelim bozuktu
Ama beni merak ettiğin için teşekkür ederim❤
Canım ben akşam genellikle 5buçuk en geç 6 da yiyorum hiç acıkmıyorum.acaba gerçekten de bir yerde yanlış mı yapıyosun.Bi de aç kalmadan diyet yapılmıyor başlarda açlık olabilir ama zamanla metabolizman alışır bence.sen şekerine baktırdın mı açlık tokluk şekerine.belki de ondan oluyor.bence gidip bi baktır
12-1 arası yersin 19-20 arası bitirirsin alıştıkca çekersin saatiBanyodayım bir ara... Çok fena acıktımyarın biraz daha geç saatte yemeye çalışıcam yoksa dayanamıyorum hiç
Düşersin cnm daha 3 gun olucak sabah baskül bildirimineSabah tartıldım ayniydim, gerçi düşerim ya daha çok var
Youtube kanallari var, daha once de yazmistim popsugarfitness kanali cok guzel hiit/full body/tabata gibi hareketli egzersizler icin. 20-30-40 dk'lik videolari var . Spesifik karin/kalca vs calismak icin ise lilly sabri diye bir kiz var yine youtube'de, onunla calisabilirsin. Ama vucudu biraz moral bozuyorBen spor ne yapayim
Evet popsugarfitness in hiit videolarını arada yapıyorum acayip yorucuYoutube kanallari var, daha once de yazmistim popsugarfitness kanali cok guzel hiit/full body/tabata gibi hareketli egzersizler icin. 20-30-40 dk'lik videolari var . Spesifik karin/kalca vs calismak icin ise lilly sabri diye bir kiz var yine youtube'de, onunla calisabilirsin. Ama vucudu biraz moral bozuyor
Ayrıca bugün 45 dk chloe ting videolarından yapacağım dünkü açığı kapatmam lazım.25 haziran 16/8
Sabah iki bardak limonlu su
10.30 3 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 kaşık lor 1 küçük kare beyaz peynir 1 tatlı kaşığı acılı ezme az yağda domates biber sote 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim çavdarlı ekmek
Ara 1 yeşilçay iki kare bitter
Ara muz süt 1 kaşık yulaf ezmesi 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 1 çay kaşığı chia karıştır ye
17.30 2 kepçe kuru fasulye 1 kase cacık ve salata ( Dünden kaldı yemekleri az yediğim için bitmiyor)
25 haziran (4.günüm)
16/8 aralığım
12:00 KAHVALTI(ilk ana öğün)
Peynirli yumurta tereyağlı
Peynir
Domates,Salatalık
Zeytin
Çilekli süt
Galeta
Meyve tabağı
Kayısı incir ceviz kaju
14:00 Ara öğün ince dilim sütlü tatlı
17:00 Ara öğün yarım mısır, ev yapımı az dondurma
19:00 AKŞAM (2. Ana öğün)
Erişteli yeşil mercimek
Yoğurt
Yarım dilim kavun
Ben yazacaktım şimdi aynısınıAfiyet olsun. Regli dönemin mi canım şekerli bir menün varKahvaltı da kayısı, incir, Ara öğünlerinde hem tatlı, hem mısır ve dondurma akşam da kavun .Biraz azaltsan ara öğünde en azından
Canım bence sen bi insülin direncine baktır şekerini ölçtür.25 haziran (4.günüm)
16/8 aralığım
12:00 KAHVALTI(ilk ana öğün)
Peynirli yumurta tereyağlı
Peynir
Domates,Salatalık
Zeytin
Çilekli süt
Galeta
Meyve tabağı
Kayısı incir ceviz kaju
14:00 Ara öğün ince dilim sütlü tatlı
17:00 Ara öğün yarım mısır, ev yapımı az dondurma
19:00 AKŞAM (2. Ana öğün)
Erişteli yeşil mercimek
Yoğurt
Yarım dilim kavun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?